Kanada – Kuba 7:0 (kon.) | Martinik – Mexiko 2:3 (kon.)
konec
Kanada
7:0 (4:0)
Kuba
Pondělí 24.06.2019, 00:00 • Bank of America Stadium (Charlotte, North Carolina) • CONCACAF Gold Cup • Skupina A
Předzápasové kurzy
     
    To je z mé strany vše, děkuji Vám za pozornost a přeji hezký zbytek večera. Dovoluji si vás ještě pozvat na finální zápas skupiny A. A to mezi Mexikem a Martinikem, kde se rozhodne o druhém postupujícím, utkání píše kolega Martin Dvořák. (02:01:12)
     
    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 12:3. Střely mimo: 9:6. Rohy: 8:4. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 12:13.
     
    Je konec. Kanada může slavit postup do čtvrtfinále Gold Cupu, z jaké ale příčky, to se dozví po zápase Mexiko – Martinik. Kanada dnes naprosto rozdrtila Kubu, ti se tak s turnajem loučí a to se skóre 0:17, což je druhý nejhorší výsledek v dějinách turnaje. Hráčem utkání byl opravdu zvolený střelec Hattricku a dvou asistencí Jonathan David. Ten s pěti góly putuje na vrchol tabulky střelců v patách mu ještě je Ariel Antuna a Gyasi Zardes, ti mají gólů tři.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Nepadne. Scott Arfield místo střely přímo zvolil centr na přední tyč, jenže do centru nedal příliš velkou razanci, tudíž míč získali obránci.
     
    90+1
    Pro domácí je tu ještě jeden přímý kop, padne z něj osmý gól ?
     
    90
    Rozhodčí nastavuje dvě minuty!
     
    87
    Utkání se už pouze dohrává. Kanaďané ještě nechávají Kubánce pouštět do útoku, ti ale z jakékoliv vzdálenosti stejně gól nedají, hráči jsou zřejmě zakletí kletbou.
     
    85
    Toto už není možné!! Roberney Caballero poslal za obranu Kanady velmi dobrý centr, který poté získal na kopačku Jean Rodríguez, ten ale zpoza malého vápna přestřelil branku. Kubánci si snad na Gold Cupu špatně obuli kopačky, jelikož to není možné, co nedají.
     
    83
    Kubánci už to zkouší ze všech stran a hlavně z jakékoliv dálky. Upřímně je mi trenéra Kuby velmi líto, páč příprava na tento turnaj vypadala slibně, jenže hráči se na to úplně vykašlali a navíc původní kapitán emigroval do USA.
     
    82
    Dnešní utkání sleduje 10 856 diváků.
     
    80
    Do konce základní hrací doby zbývá deset minut a zápas je 7:0!. Uvidíme zda se Kanada dočká i branky osmé a završí tak prozatím nejvyšší skóre na Gold Cupu, to doteď drží Mexiko a to právě po výhře 7:0 nad Kubou.
    78. Jonathan DAVID - 7:0
     
    78
    Kanada právě vstřelila branku!
    A přece jen tu máme Hattrick! Po chybě v obraně, přišla přihrávka z levé strany z kopačky Hoiletta. Jeho přihrávka našla geniálně JONATHANA DAVIDA a ten završuje Hattrick, dohromady pátý gól na turnaji a to ho posílá do čela tabulky střelců!
     
    76
    Střídání v týmu Kuba: ze hřiště odchází Alejandro Portal, přichází Rolando Abreu.
     
    75
    Do vápna Kuby přilétl další centr z pravé strany, do zakončení se tlačil Jonathan David, jeho pokus byl ale zblokovaný. To ale nebylo vše! O dorážku se poté snažil Samuel Piette, jenže i jeho pokus se mezi tři tyče nevešel!
     
    73
    O hráči utkání je již nejspíš také rozhodnuto. Dle mě ocenění získá střelec dvou branek, ovšem také i asistent o dvou gólů Jonathan David. Jonathan David je momentálně nejlepší hráč klubu, co se týče statistik.
    71. Jonathan DAVID - 6:0
     
    71
    Kanada právě vstřelila branku!
    Je to už 6:0! Rohový kop Kanady byl zahrán na přední tyč, odtamtud se však odrazil na kopačku JONATHANA DAVIDA, a ten náramnou střelou k tyči vsítil svůj druhý gól v tomto zápase.

    Gerard Filip

    Branky: 3. David (Hoilett), 20. Kindelán (vla.), 43. Cavallini (David), 45+1. Cavallini (David), 50. Hoilett, 71. David, 78. David (Hoilett)

    Karty:   18. Arfield (CAN) – 5. Morejón (CUB), 29. Paradela (CUB), 55. Piedra (CUB)

    Neproměněná penalta: 56. Cavallini (CAN), mimo


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 12:3. Střely mimo: 9:6. Rohy: 8:4. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 12:13.
    Kanada: Borjan – Godinho, Henry (61. Miller), Cornelius – A. Davies (70. Millar), J. Osorio, Arfield (C), Piette – David, Cavallini (61. Morgan), Hoilett.
    Náhradníci: Leutwiler, Crépeau – Brault-Guillard, Miller, Kaye, Morgan, Johnson, Teibert, Millar, Hutchinson, Okello, Larin.

    Kuba: S. Sánchez – Piedra, Morejón, Álvarez (54. Espino) – M. Reyes, Portal (76. Abreu), Baquero, Kindelán, Caballero – Paradela (70. Rodríguez), Hernández (C).
    Náhradníci: Pozo, Johnston – Espino, Martínez, Abreu, Rodríguez.

    Rozhodčí: A. Villarreal – F. Anderson, I. Anderson

    Diváci: 10 856
    thejrc.org