Česko – Slovensko 3:2 (kon.)
konec
Česko
3:2 (2:2, 0:0, 1:0)
Slovensko
Sobota 29.06.2019, 16:00 • Zimní stadion Česká Třebová • Světový pohár - juniorky U18
    43:32 ŠKORPÍKOVÁ - 3:2
     
    43:32
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak se český tým přeci jen dočkal a přesilovku využívá! Tereza Radová vypálila od modré čáry, už tahle tečovaná rána málem skončila v síti. Nakonec se z dorážky prosadila PATRICIE ŠKORPÍKOVÁ. Asistence: Aneta Kábrtová a Tereza Radová.
    14:53 KAPIČÁKOVÁ - 2:2
     
    14:53
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Hostujícím hráčkám se zatím v početní výhodě nedařilo, ale sedm sekund před jejím koncem i před koncem první části se prosazují! BARBORA KAPIČÁKOVÁ se dostala k míčku na pravé straně a z úhlu se štěstím prostřelila Jiráčkovou, které balonek propadl a proskákal do sítě. Je tak znovu srovnáno. Bez asistence.
    09:22 SEROISZKOVÁ - 2:1
     
    09:22
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak tenhle gól patří KLÁŘE SEROISZKOVÉ! Sama si vzala balonek na pravé straně, protlačila se až ke střele a skrytou ranou zaskočila Hupkovo! Bez asistence.
    04:57 KVASŇÁKOVÁ - 1:1
     
    04:57
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Ovšem je velmi brzy srovnáno! Hned po buly v útočném pásmu hostů se k balonku dostala MIRIAM KVASŇÁKOVÁ a přízemním pokusem propálila Jiráčkovou mezi betony. Asistence: Viktória Vaverčáková.
    04:13 IŠTOKOVÁ - 1:0
     
    04:13
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky se usadily v útočném pásmu a v 5. minutě otevírají skóre! Lagová posunula míček před branku a do sítě ho dotlačila důrazná TEREZA IŠTOKOVÁ. Asistence: Eliška Lagová.

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 5. Ištoková (Lagová), 10. Seroiszková, 44. Škorpíková (Kábrtová, Radová) – 5. Kvasňáková (Vaverčáková), 15. Kapičáková


    Česko: Jiráčková (Plecerová) – Radová, Kalousková, Baráková, Červíková, Seroiszková, Štepková, Legdanová, Ullmanová, Landová – Svobodová, Kaltounková (C), Procházková, Ištoková, Škorpíková (A), Kábrtová, Rudová, Měchurová, Halbrštátová, Petrášková, Kotlíková, Lagová
    Slovensko: Hupková (16. Látková) – Kapičáková, N. Rybárová, Záňová, Nilabovičová, Leskovjanská, Klimantová, Halušková, Mendrejová, Štrbáková, Šimnová, Kleinová, L. Rybárová, Kvasňáková, Vaverčáková, Šulíková, Barešíková, Džadoňová
    thejrc.org