Česko U15 – Velká Británie 5:1 (kon.) | Kanada East – Kanada West 2:3 (kon.) | Velká Británie – Slovensko 0:11 (kon.)
Kanada West – Česko U16 11:4 (kon.) | Česko U15 – Kanada East 2:9 (kon.)
konec
Kanada East
2:3 (0:1, 1:0, 1:2)
Kanada West
Sobota 29.06.2019, 10:00 • Zimní stadion, Česká Třebová (kapacita: 1200 míst) • Světový pohár - junioři U16
    37:41 ROULETTE - 2:3
     
    37:41
    Tým Kanada West právě vstřelil branku!
    A další obrat! CONNOR ROULETTE se dostal v předbrankovém prostoru k míčku, když přebral bekhendovou přihrávku ze strany, a krásnou ránou do šibenic nedal brankáři Gennaro sebemenší šanci. Bez asistence.
    36:17 PASTERNAK - 2:2
     
    36:17
    Tým Kanada West právě vstřelil branku!
    A máme znovu vyrovnáno! DAWSON PASTERNAK se prodral na ose hřiště k dlouhému voleji z obrany a svou akci zakončil naprosto chladnokrevně. Rána nad rameno Gennara byla přesně cestou za veledůležitým vyrovnáním. Asistence. Tyler Teasdale.
    33:50 SHEPARD - 2:1
     
    33:50
    Tým Kanada East právě vstřelil branku!
    East obrací vývoj utkání! Krásnou individuální akci zakončil excelentní kličkou AIDAN SHEPARD, kterému vyšlo doslova všechno. Zrychlení, naznačení i načasování. Plowman nestačil prostor u tyče vykrýt. Třebovskou halu zaplavuj euforie. Bez asistence.
    15:45 GILLESPIE - 1:1
     
    15:45
    Tým Kanada East právě vstřelil branku!
    A máme vyrovnáno! Po rychlém protiútoku se dostal k dorážce v předbrankovém prostoru RYAN GILLESPIE, kterému se povedlo napasovat míček přesně pod padajícího Plowmana. Balónek proletěl mezi jeho betony. Asistence: Leo Chambers.
    BALL - 0:1
     
    11:36
    Tým Kanada West právě vstřelil branku!
    A je tu první trefa ve velkém kanadském derby! Po rychlém přečíslení se zjevil na ose hřiště COBY BALL, který napálil míček přímo pod horní tyč. Gennaro nestačil na jeho pohyb reagovat. Asistence: Brett Hyland, Connor Roulette.

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 16. Gillespie (Chambers), 34. Shepard – 12. Ball (Hyland, Roulette), 37. Pasternak (Teasdale), 38. Roulette


    Kanada East: Gennaro (Schoeftner) – Poitras, Smilsky, Chambers, Lindsay (A), Kennedy, Cleary, Leithman, Alexopoulos – Dean (C), Shepard, Johnston, Snedden, Gillespie, Pavis, Greene, Hudon (A), Smith, Phillips, Turcotte, Crane
    Kanada West: Plowman (Willcott) – Neill, Teasdale, Louie, McGowan, Hancock, Ball, Westhaver, Valerio, Roulette (C), Pasternak (A), Hoekstra, Fontaine, Svarich, Waldie (A), Hyland, Sandboe, Bal, Pooni, Goodbranson, Weihs

    Rozhodčí: Antonín Adam (SUI), Petr Ryboň (SUI)
    thejrc.org