Vlašim – Sparta B 2:0 (kon.) | Zagłębie S. – Třinec 2:1 (kon.) | Hr. Králové – Trenčín 1:0 (kon.)
Teplice – Jihlava 2:2 (kon.) | Senica – Slovácko 2:1 (kon.) | Apollon Limassol – Bohemians 1905 0:0 (zruš.)
Slovan Bratislava – St. Pölten 2:0 (kon.) | Jablonec – Bielefeld 0:4 (kon.)
konec
FK Senica
2:1 (0:1)
1.FC Slovácko
Středa 03.07.2019, 18:00 • Stradion Strání • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Slovácko si sice do druhého poločasu odneslo vedení o jednu branku, avšak soupeř nakonec dokázal otočit výsledek ve svůj vlastní prospěch. Druhé dějství nám nabídlo celkem vyrovnanou podívanou, přičemž byla k vidění celá řada nedovolených zákroků. Senica se do mnoha vyložených šancí nedostala, avšak přeci jenom dvakrát překonala brankáře soupeře. (19:46:54)
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Slovácko jen o kousek netrefilo branku soupeře.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Senica stále vede o jednu branku, dost možná se nebude ani nastavovat.
     
    88
    Pokus o překvapení brankáře slovenského celku nakonec nevyšel, naopak budeme sledovat rutinní rozehrávku od branky Senice.
     
    85
    U středového kruhu byl na zem poslán Hellebrand, přičemž se jednalo o taktický zákrok. Slovácku nevyšel pokus o okamžitou rozehrávku.
     
    84
    Krátce poté jsme sledovali další nedovolený zákrok. Z vlastní poloviny rozehrával Juroška, který raději vyprodukoval zpětnou nahrávku.
     
    83
    Ten měl na pravém křídle najít Navrátila, avšak míč nakonec proletěl až za postranní čáru. Senica se tak chopí rozehrávky autového vhazování.
     
    82
    Nakonec jsme sledovali ránu z velké vzdálenosti, která o dost minula branku českého celku. Naopak budeme sledovat odkop od branky.
     
    81
    Po dalším souboji skončil na zemi hráč slovenského celku, avšak v tomto případě sudí nepískl do své píšťalky. Slovácko se tak žene kupředu.
     
    80
    Kalabiška aktivně napadal rozehrávku soupeře, avšak k míči se nakonec nedostal. Aby toho nebylo málo, tak si nedovoleně pomohl Juroška.
     
    79
    Nehrálo se více než minutu, na zemi totiž skončil jeden z hráčů slovenského celku. V tuto chvíli se opět může pokračovat ve hře.
     
    74
    Daníček sáhl k taktickému zákroku, díky kterému přerušil rozvíjející se protiútok soupeře. Hra se tak zbrzdila, Senica bude rozehrávat z vlastní poloviny.
    73. El MOUDANE - 2:1
     
    73
    Senica dala gól! Slovenský celek se poprvé v utkání dostává do vedení! Rychlá souhra u pokutového území nakonec přinesla střelecký pokus, který proletěl až do branky soupeře. Střelcem branky je SOFIAN EL MOUDANE.
     
    73
    Pokus o přenesení hry na Navrátila přečetla pozorná obrana, která odvracela za cenu dalšího autu. Slovácko se nyní dostává k sympatickému tlaku.
     
    72
    Další z řady centrů se absolutně nepovedl, míč totiž proletěl až za postranní lajnu. Senica tak mohla vhazovat, daleko se nedostala.
     
    71
    Obrannou povinnost si splnil vracející se Diviš, který sám na sebe vybojoval faul. Dobrý obranný zákrok, k rozehrávce volného kopu se staví brankář.
     
    70
    Ve středu hrací plochy se podařilo zakročit Hellebrandovi, který rozvinul akci svého celku na levou stranu, odkud přiletěl nebezpečný centr.

    David Suchý

    Branky: 53. Yenne, 73. El Moudane – 5. Sadílek


    FK Senica: Rybár – Krč, Dias, Košút, Yenne, Gilian, Clement, El Moudane, Totka, Caro, Alaca.
    Náhradníci: Mihál, Addo, Didiba, Moses, Baumgartner, Filip Buchel, Jakub Buchel, Luis Ramirez

    1.FC Slovácko: Porcal – Rainberk (46. Juroška), Hofmann (46. Franič), Šimko (46. Krejčí), Divíšek – Rezek, Havlík (61. Hellebrand), Sadílek (46. Daníček), Vasiljev – Dvořák (46. Kalabiška), Zajíc (61. Petržela)

    Diváci: 388
    bahis siteleri