Vlašim – Sparta B 2:0 (kon.) | Zagłębie S. – Třinec 2:1 (kon.) | Hr. Králové – Trenčín 1:0 (kon.)
Teplice – Jihlava 2:2 (kon.) | Senica – Slovácko 2:1 (kon.) | Apollon Limassol – Bohemians 1905 0:0 (zruš.)
Slovan Bratislava – St. Pölten 2:0 (kon.) | Jablonec – Bielefeld 0:4 (kon.)
zrušeno
Apollon Limassol FC
0:0 (-:-)
Bohemians Praha 1905
Středa 03.07.2019, 18:00Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    Organizátoři klokanům žádného soupeře již nesehnali. Svěřenci Martina Haška se tak rozdělí na dva týmy a na stadionu v Bad Hallu odehrají modelové utkání proti sobě. (17:30:33)
    Potvrzení informace o zrušení zápasu z Twitteru Bohemky.

     
    Vedení Apollonu na poslední chvíli oznámilo, že do duelu proti Bohemians kyperské mužstvo nenastoupí! Ve včerejším duelu s Libercem přišel Apollon o osm hráčů a nemá dostatečně široký kádr k tomu, aby dnes mohl sehrát další zápas! Bohemians přesto do dějiště utkání odcestovali. Organizátoři se jim pokoušejí narychlo sehnat náhradního soupeře. Pokud by neuspěli, tak se klokani střetnou v modelovém utkání mezi sebou.
     
    Apollon Limassol FC:
    Apollon patří k předním kyperským klubům. Domácí ligu vyhrál třikrát, v minulé sezóně obsadil třetí místo. Oporami mužstva jsou především legionáři. Kouč Nicos Kirzis Sofronis Avgousti sází na portugalského obránce Joãa Pedra, dalšího zadáka Valentina Robergeho z Francie, dále pak na argentinské duo Esteban Sachetti – Facundo Pereyra a nově i na švýcarského gólmana Joëla Malla, který přišel z jiného kyperského celku Pafos FC.

    Apollon sehrál už čtyři přípravné zápasy. Udolal 1:0 rakouský Amstetten, poté remizoval 1:1 s CZ Bělehrad, podlehl 0:2 Dynamu Moskva a v úderý padl 1:2 s Libercem.
     
    Bohemians Praha 1905:
    Fotbalisté Bohemky ve středu sehrají druhý přípravný zápas v rámci rakouského soustředění. V tom prvním přehráli díky dvěma trefám posily ze Zlína Petra Hronka a jedné Jakuba Nečase 3:2 Rapid Vídeň. Tým, který se vyhnul baráži o udržení se ve FORTUNA:LIZE až v nastavení posledního duelu nadstavby (kapitán Jindříšek srovnal proti Příbrami na 1:1 a poslal do baráže Středočechy), má v nohách zatím čtyři přípravné duely. V dvojutkání s druholigovými celky v Uhříněvsi Bohemians zdolali 3:2 Varnsdorf, ale poté podlehli 1:4 Ústí. Následovala porážka 1:3 s bratislavským Slovanem a duel s Rapidem byl už zmíněn výše.

    Sestavu trenéra Martina Haška posílilo v létě už několik hráčů. Na hostování ze Zlína přišel záložník Petr Hronek, do Vršovic se pak po několika letech vrátil další středopolař Jakub Rada. Z Příbrami přišel útočník Ibrahim Keita a z pražské Dukly na hostování hráč na levý kraj obrany nebo zálohy Jakub Podaný. Posledním letním nákupem Klokanů je brankář Patrik Le Giang, ale ten je momentálně zraněný a začátek sezóny nestihne. V kádru Bohemians zůstává i záložník Kamil Vacek, který přichází definitivně na přestup z dánského Odense.
     
    Vítám tu všechny fotbalové příznivce! Fotbalisty pražských Bohemians čeká druhé přípravné utkání v rámci soustředění v Rakousku. Na stadionu v Bad Hallu ho sehrají proti kyperskému celku Apollon Limassol.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Martin Augustin

    Branky:


    Apollon Limassol FC:
    Bohemians Praha 1905:
    thejrc.org