Česko – Kanada 9:1 (kon.)
konec
Česko
9:1 (4:0, 5:1)
Kanada
Neděle 07.07.2019, 19:00 • CEM Mar Bella, Barcelona • World Roller Games (muži)
Partner:
     
    35:19
    Česko právě vstřelilo branku!
    Jenže brzy po kanadské brance přichází česká odpověď. Kanaďané naprosto propadli a na Hartwella šel samotný Rubeš, který ale věděl, že za ním najíždí FILIP KUŤÁK, před kterým se otevřela prázdná branka. Asistence: Tomáš Rubeš.
     
    34:57
    Kanada právě vstřelila branku!
    Dominik Frodl poprvé inkasuje. Thomas Woods milimetrově přesnou přihrávkou našel JAKEA COUGHLERA, který zakončil pod víko na přední tyč. Asistence: Thomas Woods.
     
    34:07
    Česko právě vstřelilo branku!
    Marek Loskot operoval u levé tyče a kanadský brankář s vypětím všech sil neinkasoval, jenže do brankoviště najel PAVEL STRÝČEK, který už měl jednoduchou úlohu a kotouč dopravil za Hartwella.
     
    30:59
    Hammond našel před brankou úplně osamoceného Woodse, jenže ten také nezmění nulu na kanadském kontě, když malinko zazmatkoval a branku přestřelil
     
    29:48
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak to netrvalo dlouho a je to sedmý gól v síti Kanady! MIKULÁŠ ZBOŘIL si počkal před brankovištěm, dostal ideální nahrávku a puk usměrnil pohotově za záda gólmana. Asistence: Jakub Bernad.
     
    29:35
    Vyloučení v týmu Česko (Martin Gremlica – 2 min).
    Vyloučení v týmu Kanada (Thomas Woods – 2 min).
    Vyloučení v týmu Kanada (James Issacs – 2 min).
     
    27:46
    Česko právě vstřelilo branku!
    A české vedení se nadále rozrůstá! Na pravém kruhu měl kotouč na hokejce FILIP KUŤÁK, jenž jej poslal přímo do kanadské branky. Asistence: Jakub Bernad.
     
    27:01
    Výborně zakombinoval Cik s Fialou a druhý jmenovaný mohl ihned pálit. Kanadský brankář se rychle přesunul a tuto šanci zastavil.
     
    25:24
    Česko právě vstřelilo branku!
    Za obranu Kanady se dostal JAKUB BERNAD a patřičně toho využil, když Hartwellovi naznačil bekhendový blafák a zasunul mu kotouč mezi betony.
     
    24:26
    Woods se dostal za českou obranu, jenže její zaváhání nedokázal potrestat!
     
    20:22
    Vypadalo to, že Šebek bude přihrávat z pravého kruhu, jenže odhodlal se rovnou vypálit, což Hartwell vůbec nečekal a pomohla mu znovu tyč!
     
    18:16
    Z nenadání zvoní tyč za Frodlem, na kterého vyslal svižný pokus Jake Coughler. Kanada v posledních minutách první části usiluje o snížení.
     
    13:04
    Vyloučení v týmu Česko (Aleš Chamrád – 2 min, hákování).
     
    12:41
    Česko právě vstřelilo branku!
    Skvěle. Česká čtverka se usadila před kanadskou brankou a využívá i třetí přesilovou hru! Z vrcholu střílel FILIP KUŤÁK, který svou ránu ještě otřel o tyč. Asistence: Patrik Šebek.
     
    11:37
    Vyloučení v týmu Kanada (Shaun Furlong – 2 min, sekání).
     
    09:59
    Česko právě vstřelilo branku!
    MARTIN FIALA je nadále aktivní ve střelbě, což nese českému týmu ovoce. Fialovi se podařilo vybruslit z rohu až před Hartwella a v zakončení se neukvapil, když si dobře počkal a přelstil kanadského brankáře z bezprostřední blízkosti.
     
    07:32
    Česko právě vstřelilo branku!
    Druhá přesilová hra také končí před jejím uplynutím. PETR KAFKA na středu natáhl ke střele, která končí až v síti kanadské branky. Asistence: Filip Kuťák.
     
    06:26
    Vyloučení v týmu Kanada (Blake Luscombe – 2 min, hrubost).
     
    03:13
    Teď se pořádně zapotil český brankář Dominik Frodl, když Kanada rychlou kombinací přešla středem pole a Shaun Furlong už byl sám před českým gólmanem. Frodl se roztáhl a udržel kotouč u svého betonu.
     
    01:47
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ale teď už to z totožné pozice MARTINU FIALOVI vyšlo. Kanadský brankář pravděpodobně čekal, že Fiala bude ještě pokračovat v kombinaci, jenže přišla svižná střela a Hartwell loví kotouč ze sítě. Asistence: Aleš Chamrád.
     
    00:59
    Kanada špatně střídala, když jí hrozil rychlý protiútok.

    David Šimon

    Branky a nahrávky: 2. Fiala (Chamrád), 8. Kafka (Kuťák), 10. Fiala, 13. Kuťák (Šebek), 26. Bernad, 28. Kuťák (Bernad), 30. Zbořil (Bernad), 35. Strýček (Loskot), 36. Kuťák (Rubeš) – 35. Coughler (Woods)


    Česko: Frodl (Brabec) – Šebek, Strýček, Malý, Cik, Kuťák, Zbořil, Gremlica – Kafka, Bernad, Loskot, Chamrád, Rubeš, Fiala, Přibyl.
    Kanada: Hartwell (Teed) – Henderson, Issacs, Eng, Hammond, Furlong, Evans, Mendelsohn, Coughler, Oosterveld, Luscombe, Woods, Rhodes.

    Rozhodčí: Peters, Basso
    thejrc.org