Česko – Kanada 9:1 (kon.)
konec
Česko
9:1 (4:0, 5:1)
Kanada
Neděle 07.07.2019, 19:00 • CEM Mar Bella, Barcelona • World Roller Games (muži)
Partner:
     
    Hotovo, Češi přehráli Kanadu vysokým výsledkem 9:1! Od prvních minut byl český tým na hrací ploše tím lepším a po vedení 4:0 z první půle ještě Češi přidali další pět branek v té druhé. Kanada se zmohla pouze na jeden zásah. (20:10:45)
     
    Konec zápasu.
     
    39:36
    Šebek zavezl kotouč na útočnou polovinu, předal jej Loskotovi, který ještě posouval ke druhé tyči. Na poslední chvíli tuto akci přerušil kanadský obránce.
     
    38:41
    Adam Přibyl to zkusil z pravého kruhu, ale místo v postoji kanadského brankáře nenašel.
     
    38:03
    Kanadský brankář raději zakryl kotouč rukavicí, aby dal svým spoluhráčům možnost střídání, když se znovu dostali pod tlak.
     
    37:03
    Fiala postupoval s Cikem proti samotnému obránci a chtěl právě Cikovi adresovat přihrávku. Ta ale na hůl Cika neprošla a desátá branka zatím visí pouze ve vzduchu.
     
    35:19
    Česko právě vstřelilo branku!
    Jenže brzy po kanadské brance přichází česká odpověď. Kanaďané naprosto propadli a na Hartwella šel samotný Rubeš, který ale věděl, že za ním najíždí FILIP KUŤÁK, před kterým se otevřela prázdná branka. Asistence: Tomáš Rubeš.
     
    34:57
    Kanada právě vstřelila branku!
    Dominik Frodl poprvé inkasuje. Thomas Woods milimetrově přesnou přihrávkou našel JAKEA COUGHLERA, který zakončil pod víko na přední tyč. Asistence: Thomas Woods.
     
    34:36
    Oddechový čas pro český tým.
     
    34:07
    Česko právě vstřelilo branku!
    Marek Loskot operoval u levé tyče a kanadský brankář s vypětím všech sil neinkasoval, jenže do brankoviště najel PAVEL STRÝČEK, který už měl jednoduchou úlohu a kotouč dopravil za Hartwella.
     
    33:28
    Dobře zapracoval Adam Přibyl, jenž nejprve provětral Hartwella a poté znovu vybojoval kotouč.
     
    32:52
    Kanadskou obranu provětral aktivní Martin Fiala, jenže Hartwell tentokrát obstál a podobně dopadla i akce Jakuba Bernada.
     
    32:05
    Další výbornou příležitost měl Andrew Oosterveld, ovšem ten ztroskotal na vynikajícím Frodlovi.
     
    30:59
    Hammond našel před brankou úplně osamoceného Woodse, jenže ten také nezmění nulu na kanadském kontě, když malinko zazmatkoval a branku přestřelil
     
    30:45
    Time out si vybírá Kanada.
     
    30:04
    Frodl se musel doslova položit do zákroku, parádně ale vytěsnil puk za vlastní branku.
     
    29:48
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak to netrvalo dlouho a je to sedmý gól v síti Kanady! MIKULÁŠ ZBOŘIL si počkal před brankovištěm, dostal ideální nahrávku a puk usměrnil pohotově za záda gólmana. Asistence: Jakub Bernad.
     
    29:35
    Vyloučení v týmu Česko (Martin Gremlica – 2 min).
    Vyloučení v týmu Kanada (Thomas Woods – 2 min).
    Vyloučení v týmu Kanada (James Issacs – 2 min).

    David Šimon

    Branky a nahrávky: 2. Fiala (Chamrád), 8. Kafka (Kuťák), 10. Fiala, 13. Kuťák (Šebek), 26. Bernad, 28. Kuťák (Bernad), 30. Zbořil (Bernad), 35. Strýček (Loskot), 36. Kuťák (Rubeš) – 35. Coughler (Woods)


    Česko: Frodl (Brabec) – Šebek, Strýček, Malý, Cik, Kuťák, Zbořil, Gremlica – Kafka, Bernad, Loskot, Chamrád, Rubeš, Fiala, Přibyl.
    Kanada: Hartwell (Teed) – Henderson, Issacs, Eng, Hammond, Furlong, Evans, Mendelsohn, Coughler, Oosterveld, Luscombe, Woods, Rhodes.

    Rozhodčí: Peters, Basso
    thejrc.org