Česko – Finsko 8:2 (kon.)
konec
Česko
8:2 (4:2, 4:0)
Finsko
Úterý 09.07.2019, 15:45 • CEM Mar Bella, Barcelona • World Roller Games (ženy)
Partner:
     
    39:53
    Česko právě vstřelilo branku!
    Mlýnková a Mrázová, tahle souhra funguje dokonale. Obě si společně vyměnily kotouč a NATÁLIE MLÝNKOVÁ pak mohla přejít rovnou do zakončení před Aholaovou, které už pro ni nebylo ani nějak složité a stačilo zvednout puk. Asistence: Kateřina Mrázová.
     
    38:54
    Česko právě vstřelilo branku!
    Do hry naskočila čerstvá NATÁLIE MLÝNKOVÁ, která si na levé straně najela za obranu na pas od Erbenové a akci dotáhla bekhendovým blafákem k sedmé trefě českého týmu. Asistence: Magdaléna Erbenová.
     
    31:17
    Česko právě vstřelilo branku!
    KATEŘINA MRÁZOVÁ před brankou využila zaváhání soupeřek, které si v obraně nerozuměly. Česká kapitánka se nejrychlejo zorientovala, vybojovala puk a zvyšuje na rozdíl čtyř branek!
     
    26:17
    Česko právě vstřelilo branku!
    Z nenadání Češky skórují popáté. Aholaová byla možná trošku překvapená, ale ADÉLA JŮZKOVÁ ji dokázala propálit. Asistence: Kristýna Kaltounková.
     
    16:05
    Česko právě vstřelilo branku!
    A znovu je veseleji. Pipková zatáhla kotouč do brankoviště a Koivistoová zůstala jen ležet v brankovišti. K volnému kotouči se doslova natlačila TEREZA MAZANCOVÁ a dotlačila jej do finské branky. Asistence: Kateřina Pipková.
     
    14:54
    Česko právě vstřelilo branku!
    Skóre se znovu obrací ve prospěch českých barev. Mlýnková měla slušnou pozici ke střele a už to vypadalo, že ji zahodila, když do nevýhodné pozice poslala kotouč KATEŘINĚ MRÁZOVĚ, jenže ta i z velkého úhlu dokázala najít skulinu mezi tyčí a Koivistoovou. Asistence: Natálie Mlýnková.
     
    13:09
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ovšem napodruhé už TEREZA MAZANCOVÁ propálila vše, co jí stálo v cestě! Napřáhla z poměrně velké dálky a po odraze od tyče kotouč končí za Koivistoovou. Asistence: Magdaléna Erbenová.
     
    02:45
    Finsko právě vstřelilo branku!
    To je studená sprcha! MARISA KLEMOLAOVÁ dostala puk do prostoru na útočné polovině, namířila si to přímo do branku a někudy propasovala puk za Peslarovou, do které pak navíc narazila a česká gólmanka teď zůstala mírně otřesena. Asistence: Miisa Klemoalová.
     
    02:16
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Brzy přišla odpověď ze strany soupeřek. ANNINA RAJAHUHTAOVÁ střílela bekhendem z pravého kruhu, což zřejmě Peslarová nečekala a kotouč zapadl do horní části její branky. Bez asistence.
     
    00:18
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak to je úvod jako hrom! Češky po vyhraném vhazováním založily útočnou akci, na pravé straně zatáhla kotouč Mrázová, která ještě posunula před branku na SÁRU ČAJANOVOU, jenž ve snadné pozici jen zasunula u tyče finské branky. Asistence: Kateřina Mrázová.
    Branky a nahrávky: 1. Čajanová (Mrázová), 14. Mazancová (Erbenová), 15. Mrázová (Mlýnková), 17. Mazancová (Pipková), 27. Jůzková (Kaltounková), 32. Mrázová, 39. Mlýnková (Erbenová), 40. Mlýnková (Mrázová) – 3. Rajahuhtaová, 3. Ma. Klemolaová (Mi. Klemolaová)


    Česko: Peslarová (21. Škodová) – Erbenová, Flachsová, Jančová, Kovářová, Mazancová, Pipková – Jůzková, Kaltounková, Mlýnková, Mrázová, Čajanová, Vopravilová, Veselá.
    Finsko: Koivistoová (21. Aholaová) – Udehová, Tuomanenová, Klemolaová Ma., Vaattovaaraová, Karppinenová, Heikuriová, Rajahuhtaová, Tuominenová, Klemolaová Mi., Ahvensalmiová, Parviainenová, Tapaniová.

    Rozhodčí: Andersonová, Rivasová
    thejrc.org