Astana – Kluž 1:0 (kon.) | Ararat-Armenia – AIK Stockholm 2:1 (kon.) | Helsinki – HB Tórshavn 3:0 (kon.)
Kalju – Škendija 0:1 (kon.) | FK Sarajevo – Celtic 1:3 (kon.) | New Saints – Feronikeli 2:2 (kon.)
Dudelange – Valletta 2:2 (kon.) | FK Sūduva – CZ Bělehrad 0:0 (kon.)
konec
FK Sarajevo
1:3 (1:1)
Celtic Glasgow
Úterý 09.07.2019, 19:45 • Asim Ferhatović Hase Stadium, Sarajevo, Bosna a Hercegovina • Liga mistrů (předkola) • 1. předkolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:45.
     
    Dobrý večer všem příznivcům evropského fotbalu! Sotva skončila sezona předchozí, už tu je sezona současná. Od zítřejších 19:45 budeme sledovat jistě zajímavý souboj mezi FK Sarajevo a slavným Celticem Glasgow. O favoritovi nemusíme vést polemiku, Sarajevo ale bude chtít alespoň doma Celticu cestu ztížit. Příjemnou zábavu!
     
    CELTIC FC

    Je to stále stejné. Celtic se stane mistrem skotské ligy, díky nízkému koeficientu skotského fotbalu se ale musí prokousávat do milionářské soutěže rovnou přes čtyři předkola a občas se to nepovede. V posledních letech ale Celtic nechybí v základních skupinách, minulou sezonu to z prvního předkola dotáhl až do základní skupiny Evropské ligy, kde se v konkurenci Salzburgu, Lipska a Rosenborgu umístil na druhém místě a postoupil do vyřazovacích bojů, které ale pro něj skončily hned v prvním kole, nad síly skotského týmu byla Valencia. Přátelské zápasy absolvoval Celtic v Alpách, s SC Vídeň ubojoval výhru 2:1, se švýcarském St. Gallenem to byla bezbranková remíza.

    První předkolo by měla být pro Celtic nicméně formalita, zápasy na této úrovni končí obvykle vysokým rozdílem pro skotské katolíky. Uvidíme, zda to bude i letos jednoznačné.
     
    FK SARAJEVO

    Sarajevo naopak zažívá svůj sen. Po třech letech vyhrálo bosenskou ligu a tím si vysloužilo postup do prvního předkola Ligy mistrů. Naváže FK na velký úspěch z roku 2007, kdy z nejnižší kvalifikační úrovně prošlo až do třetího předkola, kde hrálo zcela vyrovnanou partii s Dynamem Kyjev? Hráči z bosenského hlavního města by toto dokázali velice rádi, v historii se nikdy nestalo, aby tým z Bosny a Hercegoviny dokázal postoupit do skupinové fáze evropských pohárů. Ve dvou přátelských zápasech ale Sarajevo nevyhrálo, nejprve prohrálo 0:2 se Slováckem, následně 2:3 se slovinským Domžale.

    Hordy Zla, tak si říkají sarajevští ultras, kteří dvakrát do sezony bojují za svůj klub nejenom na tribunách v rámci ohromné bosenské sportovní události, čím je derby mezi Železničarem a FK. Právě oni slibují, že Celticu pobyt v hlavním městě co nejvíce znepříjemní. Čeká nás rozhodně utkání hrané za výtečné atmosféry, což nebývá v prvních předkolech úplně zvykem.
     
    Oba týmy se spolu ještě nikdy neutkaly, bude to tedy pro ně zápasová premiéra. Na tu bude dohlížet švédský sudí Glenn Nyberg, k ruce mu bude Daniel Wärnmark a Mahbod Beigi, taktéž ze země, kde donedávna mohli běžní občané psát na oficiální státní Twitter.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Sarajevo: Kovačevič – Šabanovič, Lazič, Šerbečič, Hodžič – Oremuš, Velkoski (C) – Hebibovič, Rahmanovič, Milanovič – Ahmetovič
    Náhradníci: Dizdarevič – Šišič, Mustafič, Dokanovič, Guzina, Kurdič, Tatar

    Celtic FC: Bain – Šimunovič, Bolingoli, Ajer – Brown (C), Bitton, Forrest, McGregor, Christie – Édouard, Johnston
    Náhradníci: Gordon – Sinclair, Griffiths, Ralston, Hayes, Julien, Morgan

    Rozhodčí: Nyberg – Wärnmark, Beigi (všichni SWE).
     
    -22
    Dobrý podvečer vám ještě jednou přeji u dnešního přenosu z prvního předkola Ligy mistrů mezi FK Sarajevem a Celticem. Oba týmy již zmizely do útrob fotbalového stadionu a diváci se postupně schází na utkání.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    -13
    Pokud byste čekali, že bude v Sarajevu slunečné a krásné počasí, nebo alespoň podobné jako u nás, tak jste na omylu. Hlavní město skrápí prudký déšť a na atletickém oválu okolo hrací plochy jsou kaluže vody.
     
    -3
    Za neutuchajícího deště vytáhli domácí fanoušci nad hlavu šály a začínají zpívat klubovou hymnu.
     
    -2
    Utkání každou chvíli začne, nyní probíhá tradiční rituál v podobě losování strany/míče. Kdo bude mít výkop, budeme vidět za chvilku!
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Za silného deště začíná první předkolo pro oba týmy! Výkop provede Celtic a hned se domácí kotel ozývá s mohutným pískotem.
     
    1
    Celtic to zkusil přes levou stranu, od McGregora se ale míč vrací zpět na střed pole. Skotský celek tak musí hrát jinak.
     
    2
    Šimunovič na útočné půlce ostře dohrál jednoho ze sarajevských a pískán je jasný faul pro Sarajevo. To se tímto lehce vymanilo z úvodního tlaku skotského týmu.
     
    3
    Hordy Zla, neboli ultras bosenského klubu, se prezentují povedeným choreem ve svém sektoru. Sice jim počasí nepřeje, ale na to se evidentně moc na Balkáně nehledí, stejně tak jako na střechy nad tribunami.
     
    3
    Forrest přešel po pravém křídle přes jednoho obránce, Hodžič mu ale u rohového praporku další postup zamezil. Přesto se Celtic udržel v útočné fázi.
     
    5
    První kombinace zelenobílých skončila těsně před šestnáctkou Sarajeva, které volí jasný odkop až za půlící čáru. Christieho nákop totiž nikoho nenašel.
     
    5
    Bolingoli, nová akvizice v hostujícím dresu, dobíhal vysoký centr na levou stranu, terén ho ale zradil a Bolingoli se ocitl na zemi. Proto přichází odkop od sarajevské branky.
     
    6
    V úvodních minutách je obraz hry očekávaný, Sarajevo běhá bez míče, Celtic s míčem a tvoří hru. Přes úpornou obranu balkánského týmu se ale těžce dostává do koncovky.
     
    7
    Chyba skotského týmu v obranné fázi a byla tu první šance domácích! Dlouhý nákop z hloubi pole na Hebiboviče byl přesný a domácí forvard zkusil překopnout vybíhajícího Baina, trefil však pouze jeho hlavu!
    7. První šance Sarajeva gólem neskončila
     
    9
    První žlutá karta utkání. Za ostrý nálet do Bittona ji vidí sarajevský Darko Lazič.
     
    10
    Další kombinace Celticu přes pravou stranu, konkrétně Forresta, nepřešla. Domácí se již osmělili a dopředu začínají taktéž zlobit.
     
    11
    Centr z hranice vápna na Rahmanoviče okolo penaltového puntíku nebyl přesný, Ajer v klidu naskočil do vzduchu a odhlavičkoval hrací předmět pryč z vápna.
     
    13
    Ajer šel do souboje s Hodžičem nešikovně a Sarajevo tím získalo míč po přisouzení autového vhazování.
     
    15
    Faul od aktivního Hodžiče na půli hřiště přesunuje hru zase zpět před Kovačeviče. Zápas se v posledních minutách hodně soustřeďuje do osobních soubojů a faulů.
     
    16
    Bitton posunul svoji pozici až na útočnou polovinu a otevřel tak zadní vrátka v obraně, domácí tým ale toho nedokázal využít.
     
    17
    Autové vhazování se musí u domácí střídačky opakovat, neboť se domácí hráč posunul o dobrých pět metrů. Toho si rozhodčí Nyberg všiml a v klidu jej vrátil zpět.
     
    18
    Christie se pokusil o dalekonosnou střelu, branku ale minul o několik metrů. Kovačevič si po delší době připíše dotyk s míčem.
     
    19
    Hodžič raději zvolil klidnější cestu, proto vrátil po lajně balon zpátky na svého parťáka Šerbečiče. Jenže Šerbečič neodhadl vzdálenost a vyrobil tím chybu, kterou musel hasit sprintem na dvacet metrů k útočníkovi Celticu.
     
    21
    McGregor posunul na Christieho, který nacentroval do vápna, kde se sbíhali dva hráči Celticu. Lazič byl ale včas připraven a vzdušný souboj vyhrál.
     
    22
    Johnston poslal z ostrého úhlu balon na branku a nejistý zákrok Kovačeviče mu dal záminku pro stížnost toho formátu, že má Celtic kopat roh. Sudí se ale opít skotským destilátem nenechal a správně nařídil odkop od branky.
     
    23
    Rahmanovič si tělem odstavil Scotta Browna a vybojoval pro červené barvy rohový kop.
     
    24
    Další rohový kop přijde záhy, i přes protesty domácích hráčů, kteří by rádi za strčení viděli nařízenou penaltu. VAR ale v Bosně nemáme, tím pádem se bude pokračovat v zápase bez penalty.
     
    25
    Teď už to ale bude odkop od glasgowské branky. Celtic v úvodních 25 minutách nepředvedl nic světoborného. Naopak Sarajevo si připsalo velice dobrou šanci v úvodu a snaží se znepříjemnit hru favoritovi tohoto dvojutkání.
     
    26
    McGregor dobíhal zezadu Ahmetoviče, kterého nakonec na zem shodil. Logicky tak přišel odpískaný faul.
     
    27
    Partička fanoušků Celticu se velice dobře baví, i přes déšť. Ono ve Skotsku je to podnebí po většinu roku podobné, tím pádem není důvod být překvapen.
     
    27
    Na hřišti se mezitím zvedal domácí Šerbečič, který byl faulován ve vzduchu.
     
    29
    Sarajevo právě vstřelilo branku!
    Sarajevský stadion bouří, v domácím kotli hoří pyrotechnika a tenhle zápas slibuje drama! Rohový kop zahrál Milanovič na hlavu jednoho ze spoluhráčů. Před něj se ale dostal kapitán Celticu Brown a nešťastně zpracoval míč pro MIRKA OREMUŠE. Ten se v pádu prosadil a překvapil tím Baina – 1:0! Bez asistence.
    29. OREMUŠ - 1:0
     
    32
    I druhá žlutá karta přišla na straně Sarajeva. Velkoski vzal zezadu natvrdo McGregora a vidí žlutou barvu nad svou hlavou.
     
    33
    Celtic po inkasovaném gólu zvýšil tlak na domácí obranu a pohyb s míčem. Zatím to ale připomíná hru z prvních deseti minut, tedy platonický nápor skotského mistra a dobrou obranu Sarajeva.
     
    34
    O překvapení se pokusil Christie, jeho střela zprava na bližší tyč ale Kovačeviče moc neprověřila.
     
    35
    Celtic právě vstřelil branku!
    Za šest minut ale máme srovnáno! MICHAEL JOHNSTON dokonale utišil domácí kotel, když se vrhnul do souboje s dvěma obránci, dokonce jej vyhrál a z otočky přesnou střelou k levé tyči nedal gólmanovi šanci – 1:1! Bez asistence.
    35. JOHNSTON - 1:1
     
    38
    Celtic pokračuje v náporu, tentokrát měl rohový kop k dispozici. Ale to domácí tým ubránil relativně bez problémů. Nyní přichází čas na odkop od sarajevské kasy.
     
    38
    Pro Celtic má vstřelený gól dvě důležité vlastnosti. První je samozřejmě srovnání nepříjemného stavu, druhým je pak vstřelený gól na hřišti soupeře.
     
    39
    Edouard prokličkoval hřištěm a prostrčil balon na Forresta, který zpětnou kličkou na osu hřiště přelstil obránce. Střela šajtlí pravačkou ale nebyla přesná a přeletěla spojnici.
    39. Forrest šajtlí nezamířil přesně
     
    41
    Johnston je při chuti a tentokrát prostrčil míč na McGregora, jehož daleká střela nenašla prostor mezi třemi tyčemi.
     
    42
    Milanovič opět zkusil dlouhý nákop, který ve vápně Celticu zalepil na zem Bolingoli. Právě od něj se pak rozjelo další snažení Skotů v útoku.
     
    44
    Šimunovič přihrával na Edouarda, od něj se ale míč odrazil zpátky do pole a to už domácí obrana pokrýt zvládla.
     
    45
    Edouard patičkou vyzkoušel pozornost Šabanoviče na ose hracího pole. Bosenský obránce se překvapit nenechal a toto „překvapení“ přečetl.
     
    45
    Sudí nastaví nad rámec hrací doby celé dvě minuty.
     
    45+1
    Dostáváme se do nastaveného času první půle. Bolingoli dostal přihrávku do úhlu od domácí branky a míč ve skluzu vracel před kasu, Šerbečič si ale udělal prostor před Johnstonem a odkopl balon do zámezí.
     
    45+2
    Johnston zkusil uzavřít první půli ideálně gólovou šancí, nakonec sešlo i z této varianty.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    První půle tohoto zápasu je za námi. Není to zrovna fotbal, který by byl divácky atraktivní, nicméně je alespoň vyrovnaný. Celtic má opticky více ze hry, ale nemůže to přetavit v šance. Sarajevo naopak hrozí z brejků a standardních situací. V první půli se zrodily dvě gólové akce. Ta první byla k vidění v 29. minutě po rohovém kopu domácích, který do branky uklidil Mirko Oremuš. Za šest minut ale důležité srovnání zařídil Michael Johnston a do druhé pětačtyřicetiminutovky jdou oba týmy za stavu 1:1.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 20:50
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Do druhé půle má výkop Sarajevo, jdeme na to!
     
    46
    Scott Brown se pokoušel reklamovat faul na svoji osobu, nic takového ale sudí Nyberg neměl zájem pískat a hra pokračuje dále. Nyní Celtic útočí pod kotel domácích fanoušků.
     
    47
    Obrana FK ale dobře zapracovala a odmítla pustit soupeře někam dále do vápna.
     
    48
    Bolingoli postrčil míč na osu hřiště, odkud se dostal balon dále na pravé křídlo. Přihrávka po zemi však cíl v zelenobílém nenašla a Sarajevo jde do útoku.
     
    49
    Ten ale zastavil obranným zákrokem Bitton a domácí by si logicky přáli žlutou kartu. Jenže ta zatím nepřichází.
     
    49
    Fauly: 5 – 5
     
    50
    Bolingoli si při zpracování předkopl balon, čehož využil Šerbečič a rychle přerušil kombinaci Celticu odkopem do zámezí. Hosté se tak musí snažit znovu.
     
    51
    Celtic právě vstřelil branku!
    Vstup do druhé půle má Celtic na jedničku! Pokud by Pepík Hnátek trénoval skotského mistra, asi by musel svoji legendární větu o ťukesu opravit. Začalo to všechno u Browna a přes Christieho přešlo na jeden dotek k Forrestovi na hraně šestnáctky. Forrest se neunáhlil, uvolnil nabíhajícího ÉDOUARDA, který přeloboval padajícího Kovačeviče – 1:2! Asistence: James Forrest.
    51. ÉDOUARD - 1:2
     
    54
    Brown se hodně zlobí na sudího, neboť ve vzdálenosti cca 20 metrů od branky Celticu je po jeho faulu nařízen přímák. Šance pro Sarajevo srovnat...
     
    55
    Velkoski to vzal jako kapitán na sebe, jenže jeho střelu zblokovala zeď. Je tu další rohový kop domácích.
     
    55
    Na ten by ale Milanovič velmi rád zapomněl. Skoro upadl a míč kopl s opačnou rotací. Hra byla hned po kopu ale přerušena, na hřišti totiž zůstal ležet Bolingoli a míří k němu pomoc.
     
    57
    Bolingoli nakonec musí hřiště opustit úplně. Místo něj jde Johny Hayes.
     
    59
    Hodzič šel do souboje s Forrestem dost nešetrně a prakticky ho srazil na zem, navíc zezadu. Za tohle přichází žlutá karta a trestňák pro Celtic.
     
    60
    Bitton zkusil střílet z velké dálky a nekvalitní střela nakonec skončila nařízením rohového kopu. Z minima tak izraelský hráč vytěžil maximum.
     
    60
    Roh byl ve skutečnosti sehraný signál. Nákop až na hranici vápna pro Forresta, který si to rychtoval na bombu z první. Jenže podklouzl a skákavou střelu Kovačevič skryl.
     
    62
    Šimunovič nezachytil náběh a stěží už pak dobíhal kapitána Sarajeva. Nakonec se mu to nějakým způsobem povedlo, dokonce až tak, že byl faulován.
     
    63
    Chvilku se opět nehraje, Johnston zůstal sedět na zemi a odchází s týmovým masérem za hrací plochu. Vypadá to dokonce i na střídání...
     
    65
    Je to skutečně tak, střelec srovnávacího gólu jde z placu. Jeho místo do poslední necelé půlhodiny zaujme Lewis Morgan.
     
    66
    Žlutou kartu dostává Ahmetovič (FK Sarajevo).
     
    66
    Střídání v týmu FK Sarajevo: ze hřiště odchází Šabanovič, přichází Tatar.
     
    67
    Christie ještě udržel balon před brankovou čárou a okamžitě jej nalil na hranici malého vápna pro Édouarda, který ale hlavičkoval mimo.
     
    68
    Pro Ahmetoviče se otevřela cesta na pravém křídle a byl z toho centr na osu hřiště, který ale hostující obrana zachytila a přes gólmana Baina obrátila hru zpátky.
     
    69
    Trestňák Sarajeva po faulu jednoho z glasgowských obránců mířil na zadní tyč, respektive hlavu Hebiboviče. Od ní se míč odrazil pro Milanoviče, který střelou z voleje trefil jenom boční síť.
     
    70
    Hayes pouštěl balon za sebe na Baina, což v kontextu napadajícího útočníka domácích nebyla nejšťastnější volba, ale nakonec se to dvojici „Hoops“ povedlo vyřešit v pohodě.
     
    72
    Otevřela se nám poslední dvacetiminutovka utkání. Celtic v ní drží míč a snaží se přidat třetí gól. V Celtic Parku si rozhodně nebude chtít dělat žádné drama.
     
    73
    I přes nepříznivý stav to na stadionu v kotli velice dobře funguje. Domácí ultras se skutečně baví a svým způsobem i oslavují to, že jejich tým hraje proti „The Bhoys“ na domácím poli.
     
    75
    Pěkný průnik do vápna předvedl Forrest, leč nevrátil přesně balon na hlavu nabíhajícího Édouarda. S postupem času se ale ukazuje, že Celtic má zkušenější tým a počáteční nadšení a elán bosenského mistra už vyprchal.
     
    76
    Rahmanovič šel do souboje s Ajerem, který ho před vápnem stáhl na zem. Samozřejmě by si domácí hráč přál penaltu, ale sudí Nyberg jasně ukazuje, že pískat nebude.
    76. Zákrok, po kterém chtěl domácí tým penaltu
     
    77
    Nakonec z toho byl roh pro červenobílé barvy. I tam domácí signalizovali penaltu, ani napodruhé se nepíská.
     
    78
    Střídání v týmu Celtic FC: ze hřiště odchází Forrest, přichází Sinclair.
    Střídání v týmu FK Sarajevo: ze hřiště odchází Rahmanovič, přichází Šišič.
     
    80
    Posledních deset minut zápasu. Celtic kontroluje druhou půli a nepřipouští před svojí brankou nějaké velké drama či závar.
     
    82
    Nákop do území nikoho předvedl obránce Šimunovič z hloubi vlastní poloviny. Domácí toho využili na rychlý přechod do útoku.
     
    82
    Ajer ale získal míč a šel s ním vpřed. Souboj s jedním z domácích ale nafilmoval a vidí správně žlutou kartu. Jedná se o první kartu Celticu v zápase vůbec!
     
    82
    Žluté karty: 4 – 1
     
    85
    Celtic právě vstřelil branku!
    Celtic dává uklidňující třetí gól a do odvety bude mít hodně dobrou pozici! Domácí lehce otevřeli obranu a hosté toho využili na rychlý kontr. Centr z pravé strany od Morgana propadl přes dvojičku až k SCOTTU SINCLAIROVI, který elegantní patičkou překvapil domácího gólmana – 1:3! Asistence: Lewis Morgan.
    85. SINCLAIR - 1:3
     
    87
    Střídání v týmu FK Sarajevo: ze hřiště odchází Hodžič, přichází Dokanovič.
     
    89
    Sarajevo to ale vůbec nebalí. Snaží se ještě o drama a diváci mohli být skoro u vytržení, když tečovaná střela spadla na nohu k Hebibovičovi, kterého to ale hodně překvapilo, navíc byl v těsném ofsajdu. Proto nemusel Bain ani zasahovat.
     
    90
    Pět minut nad rámec hracího času nastaví sudí Nyberg.
     
    90+2
    Odkop Sarajevských přes celé hřiště prakticky nic nepřinesl. Jenže chyba Bittona dala základ menšímu závaru ve vápně, který nicméně vyřešil razantním odkopem jeden ze stoperů hostí.
     
    90+3
    Édouard na pravé straně přeběhnul obránce a pokusil se zakončit sám, Kovačevič ale vyběhl a střelu zneškodnil.
     
    90+3
    Nějaké zranění domácího hráče přerušuje utkání do závěrečných minut.
     
    90+4
    Stále se ošetřuje, na hřišti už se vyloženě čeká na závěrečný hvizd.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 4:8. Střely mimo: 3:4. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 9:10.
     
    Utkání je za námi a Celtic si domů poveze výsledek 3:1. Může za to především zlepšený výkon ve druhé půli, který Sarajevo místy zcela vymazal ze hry. Zlomový moment se ukázal v 51. minutě po zásahu Édouarda, definitivní stvrzení v nepříliš divácky líbivém zápasem přidal v 85. minutě patičkou Scott Sinclair. Pochvalu si nicméně zaslouží domácí fanoušci za skvělé představení na tribunách, hostující se taktéž předvedli v dobrém světle.

    Ode mne je to dnes vše. Přeji vám příjemný zbytek pracovního týdne a někdy příště u fotbalu napočtenou! (21:44:50)

    Tomáš Kalas

    Branky: 29. Oremuš – 35. Johnston, 51. Édouard (Forrest), 85. Sinclair (Morgan)

    Karty:   9. Lazič (SAR), 32. Velkoski (SAR), 59. Hodžič (SAR), 66. Ahmetovič (SAR) – 82. Ajer (CEL)


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 4:8. Střely mimo: 3:4. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 9:10.
    FK Sarajevo: Kovačevič – Šabanovič (66. Tatar), Lazič, Šerbečič, Hodžič (87. Dokanovič) – Oremuš, Velkoski (C) – Hebibovič, Rahmanovič (78. Šišič), Milanovič – Ahmetovič
    Náhradníci: Dizdarevič – Šišič, Mustafič, Dokanovič, Guzina, Kurdič, Tatar

    Celtic Glasgow: Bain – Šimunovič, Bolingoli (57. Hayes), Ajer – Brown (C), Bitton, Forrest (78. Sinclair), McGregor, Christie – Édouard, Johnston (65. Morgan)
    Náhradníci: Gordon – Sinclair, Griffiths, Ralston, Hayes, Julien, Morgan

    Rozhodčí: Nyberg – Wärnmark, Beigi (všichni SWE)
    Středa 17.07.2019
    Celtic - FK Sarajevo 2:1

    Branky: 26. Christie (Édouard), 75. McGregor (Christie) – 62. Tatar (Rahmanović)

    Karty:   39. Oremuš (SAR), 42. Tatar (SAR), 57. Milanović (SAR), 70. Velkoski (SAR), 72. Śerbečić (SAR)

    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 9:1. Střely mimo: 4:1. Rohy: 7:0. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 10:16.
    thejrc.org