Česko – Slovensko 9:4 (kon.)
konec
Česko
9:4 (2:1, 7:3)
Slovensko
Čtvrtek 11.07.2019, 17:15 • CEM Mar Bella, Barcelona • World Roller Games (muži) • Čtvrtfinále
Partner:
     
    39:59
    Česko právě vstřelilo branku!
    Poslední slovo má ale český tým. Do samostatného úniku se dostal PETR KAFKA, kterému už nezbýval čas na vymýšlení, a tak prostě napřáhl a propálil slovenského brankáře. Bez asistence.
     
    39:32
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    V poslední minutě se Slovensku daří snižovat manko. O čtvrtou branku se postaral PATRIK SZABÓ. Asistence: Andrej Mrázik.
     
    39:09
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    PATRIK SZABÓ ještě v poslední minutě koriguje skóre zápasu. Slovenský střelec dostal puk do jízdy a hodně prostoru, natlačil se před Frodla a křížnou střelou přesně vymetl šibenici. Asistence: Martin Žitňanský.
     
    38:56
    Zase Fiala. Tentokrát se prokličkoval až k nahrávce na Chamráda, před kterým se otevírala slovenská branka. Již překonaný Bohuš si musel oddechnout, když Chamrád nestřílel přesně.
     
    37:05
    Česko právě vstřelilo branku!
    Dobrou práci odvedl Bernad, kterému na zádech visel bránící protihráč a dokázal se natlačit až před branku, kam si najel ROBIN MALÝ, jenž se trefil pod víko slovenské branky. Asistence: Jakub Bernad.
     
    33:27
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    V signalizované výhodě se slovenskému týmu povedlo alespoň snížit. Bednarič míchal s kotoučem v rohu a počkal si, než mu před branku najede DENIS TRENČAN, který bez obtíží zametl za Frodla. Asistence: Andrej Bednarič.
     
    32:07
    Česko právě vstřelilo branku!
    Semifinále se českému týmu čím dál více přibližuje. FILIP KUŤÁK dostal pár okamžiků navíc na levém kruhu a ihned toho využil. Jeho svižná střela se otřela o tyč a zapadla za Bohuše. Asistence: Jakub Cik.
     
    27:10
    Česko právě vstřelilo branku!
    Akce tři na dva končí dalším gólem! Aleš Chamrád měl na ose hřiště dost prostoru na střelu, zamířil ale mimo. Puk se však odrazil k tyčce přesně před PATRIKA ŠEBKA, který zvyšuje na 6:1! Asistence: Aleš Chamrád.
     
    25:29
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi se radují popáté, když do slovenská branky prošla nenápadná střela JAKUBA CIKA, která byla možná ještě lehce tečována. Asistence: Filip Kuťák.
     
    24:05
    Pohledný slalom mezi slovenskými hráči předvedl Martin Fiala, jenž se dostal až před Vladimíra Neumanna. Ke gólovému zakončení ale akce nevedla, když si Neumann na zakončení chytře počkal.
     
    23:27
    Česko právě vstřelilo branku!
    Vyčkávaná se českému týmu vyplatila. Malý vtrhl na slovenskou polovinu po levé straně, před brankou stál nachystaný PETR KAFKA, kterému adresoval milimetrově přesný pas a Kafka jej usměrnil za Neumanna. Asistence: Robin Malý.
     
    20:30
    Česko právě vstřelilo branku!
    Českému týmu vyšel znovu nástup. Slováci svou šanci na jedné straně zužitkovat nedokázali, a tak si najel před branku PETR KAFKA, kterému parádně naservíroval kotouč na hokejku Marek Loskot.
     
    20:15
    Slováci začali velkou šancí, Uhnáka výborně vychytal Frodl, k dorážce se ale dostal Szabó a puk Frodl jen těsně vyrazil nad branku!
     
    17:59
    Vyloučení v týmu Slovensko (Ondrej Burzala – 2 min, držení).
    Vyloučení v týmu Česko (Filip Kuťák – 2 min, držení).
     
    17:35
    Rubeš šel do protiútoku tři na dva a mezi kruhu posunul Kuťákovi. Ten dobře střílel a Neumannovi znovu pomohla tyč!
     
    13:55
    Jakub Bernad skvěle našel Tomáše Rubeše, před kterým Neumann padal k zemi. Rubeš ale čekal příliš dlouho a gólovou situaci nedokázal využít.
     
    12:48
    Frodl zázračně! Uhnák si v situaci dva na jednoho parádně poradil s obráncem a poslal puk na najíždějícího Burzalu, jeho pokus k tyči ale Frodl vyrážečkou vytěsnil mimo!
     
    11:22
    Tyč zvoní také za Dominik Frodlem. Na střed hru strhnul Adam Šimonič a dobře vypálil na českou branku. Poté ještě i dorážel, ovšem to už si Frodl dokázal pohlídat, ač mu chvíli trvalo, než si našel kotouč.
     
    09:57
    Obrovská šance Slováků, Bendarič se dostal s pukem do úniku a z trestné zároveň naskočil Žitňanský, situaci dva na jednoho řešil Bednarič nahrávkou, ta ale na zcela volného spoluhráče neprošla!
     
    09:31
    Jakub Cik našel Tomáše Rubeše na pravé straně a po druhé v krátkém čase zvoní tyč na slovenské brance!
     
    08:38
    Filip Kuťák měl dostatek času, aby zamířil, jenže chyběl mu kousek, aby se mohl radovat. Jeho střela orazítkovala tyč!
     
    07:41
    Vyloučení v týmu Slovensko (Martin Žitňanský – 2 min, zdržování hry).
     
    03:06
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Je sníženo. Podél pravého mantinelu se před branku tlačil Nechala, který kotouč poslal přes brankoviště k MARTINU UHNÁKOVI, jenž jej dopravil za Frodla. Asistence: Tomáš Nechala.
     
    01:06
    Česko právě vstřelilo branku!
    Obrovská chyba slovenského týmu před vlastní brankou a je to už o dvě branky. MARTIN FIALA se dostal k volnému kotouči, brankář Neumann nestihl zareagovat a Fiala jej poslal za jeho záda. Asistence: Aleš Chamrád.
     
    00:53
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi jdou do vedení! Nejdříve to sice hořelo na druhé straně, z prvního útoku ale skóruje český výběr. Loskot našel PATRIKA ŠEBKA, který z blízkosti prostřelil Neumanna! Asistence: Marek Loskot.

    David Šimon

    Branky a nahrávky: 1. Šebek (Loskot), 2. Fiala (Chamrád), 21. Kafka (Loskot), 24. Kafka (Malý), 26. Cik (Kuťák), 28. Šebek (Chamrád), 33. Kuťák (Cik), 38. Malý (Bernad), 40. Kafka – 4. Uhnák (Nechala), 34. Trenčan (Bednarič), 40. Szabó (Žitňanský), 40. Szabó (Mrázik)


    Česko: Frodl (Brabec) – Strýček, Malý, Cik, Kuťák, Zbořil, Gremlica – Kafka, Bernad, Loskot, Chamrád, Rubeš, Fiala, Přibyl, Šebek.
    Slovensko: Neumann (30. Bohuš) – Uhnák, Žitňanský, Nechala, Valach, Szabó, Jurík, Burzala, Mrázik, Trenčan, Šimonič, Bednarič, Ertel.

    Rozhodčí: Peters, Basso
    thejrc.org