Jablonec – Bohemians 1905 2:0 (kon.)
konec
FK Jablonec
2:0 (1:0)
Bohemians Praha 1905
Pátek 12.07.2019, 18:00 • Stadion Střelnice, Jablonec nad Nisou • FORTUNA:LIGA • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To už je ode mne pro dnešek vše. Příjemný páteční večer! (19:58:15)
     
    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 5:2. Rohy: 6:4.
     
    První zápas letošního ročníku FORTUNA:LIGY ovládl Jablonec! Bohemku porazil po dvou trefách Matouška.

    Ve druhém poločase už se Pražané nedostávali k tolika ofenzivním akcím, jako v úvodní půli. Přesto mohl Vodháněl z vyložené pozice vyrovnat! Branku ovšem minul. V závěru si už domácí fotbalisté náskok poměrně v klidu hlídali a Jan Matoušek navíc hlavou přidal pojistku, čímž završil snový debut na severu Čech v soutěžním zápase.
     
    90+2
    Konec zápasu.
    90+1. Červená karta po 2. žluté
     
    90+1
    Daniel Köstl (BOH) na dnešní premiéru v novém dresu nebude vzpomínat vůbec v dobrém. Nejenže chyboval při první brance Matouška, ale ještě zbytečně zajel do Martina Doležala a po druhé žluté kartě míří pod sprchy o něco dříve než jeho spoluhráči.
     
    90
    Nákop Sýkory doletěl k Hůlkovi. Toho se ještě vydal napadat Martin Doležal a donutil obránce Bohemky k rychlejší rozehrávce. To vše v úvodu dvouminutového nastavení.
     
    90
    Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Jan Matoušek, přichází Jan Krob.
    89. Dělovku Bartka vytáhl Hrubý
     
    89
    Přece jenom mohlo být sníženo! Přízemní centr z levého křídla trošku nečekaně projel až ke kopačce Davida Barteka, jehož tvrdou střelu z voleje pohotově vyrazil Vlastimil Hrubý.
     
    88
    Na balon si v krátkém časovém sledu sáhli oba gólmani. Domácí už se více zatáhli, Pražané zatím hledají cestu přes jejich obranný val marně.
     
    87
    Kamil Vacek nechal nově příchozího Pilíka projet po trávníku. Záložník Jablonce si spravil chuť vzápětí, když donutil k faulu Josefa Jindřiška.
     
    87
    Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Vladimir Jovović, přichází Tomáš Pilík.
     
    85
    Klokani okamžitě získali rohový kop. Centr kapitána Jindřiška vyboxoval dnes velice spolehlivý Vlastimil Hrubý.
    84. Jan MATOUŠEK - 2:0
     
    84
    Jablonec právě vstřelil branku!
    JAN MATOUŠEK zahajuje své jablonecké angažmá ve velkém stylu! Obrana Bohemky na něj zapomněla v oblasti penaltového puntíku a akvizice ze Slavie po nadýchaném Jovovićově centru zakončila hlavou přesně k tyči. 2:0!
     
    83
    Martin Doležal si na malém vápně s velkým přehledem odclonil protihráče a ještě po rychlé otočce vystřelil bodlem. Zakončení nicméně postrádalo patřičnou energii a Valeš pohotově zasáhl!
     
    82
    Tomáš Hübschman výjimečně chyboval a domácí mohli mít problém. Bohemka ale brejk vůbec nezvládla. Hrubého zaměstnal paradoxně až Sýkora, který při snaze o odpálení centru poslal míč vysokým obloučkem do brankářových rukavic.
     
    81
    Martin Doležal prodloužil míč za sebe. Dostal se k němu Josef Jindřišek, ale i přes jeho snahu se hostům překročit půlicí čáru nepodařilo. Místo toho faulovali, na zemi zůstal ležet Vladimir Jovović.
     
    81
    Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Miloš Kratochvíl, přichází Dominik Pleštil.
     
    79
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Michal Šmíd, přichází Antonín Vaníček.
     
    78
    Jakub Považanec (JAB) hasil protiútok klokanů faulem. Také domácí už tak mají ve statistikách jednu žlutou kartu.
     
    76
    Zelenobílí si pěkně vyměnili míč u levé postranní čáry. Jan Matoušek si následně věřil proti přesile, avšak projít přes dva beky se mu nepodařilo.
     
    75
    Jablonec poněkud bezzubě okupoval šestnáctku Pražanů. Ti se nacházejí v herní křeči, a to v nejméně vhodnou fázi utkání.
     
    74
    Jovovićův centr od rohového praporku skončil opakováním celé akce. Napodruhé ale balkánský fotbalista pokutové území zcela přestřelil.
     
    73
    Tomáš Hübschman po Matouškově ztrátě pohotovým skluzem zabránil rodící se protiakci hostů. Vladimir Jovović poté proti dvěma protihráčům vybojoval rohový kop. Výkon Černohorce šel ve druhé půli strmě nahoru.
     
    72
    Petr Hronek se v těžké pozici zmohl na hlavičkový pokus zády k bráně, zařízení ke smůle Bohemky minul o pořádný kus.
     
    71
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Jan Vodháněl, přichází Jakub Nečas.
     
    71
    Vladimir Jovović už mohl zkusit štěstí, leč místo toho ještě potáhl balon na střed. Tam už si na něj počkal Michal Šmíd a nenechal jej přihrát.
     
    70
    Zodpovědnost na sebe vzal Miloš Kratochvíl, jehož technický obstřel nepřeletěl zeď. Neujal se ani dalekonosný pokus Sýkory, jenž byl rovněž zblokován.
     
    69
    Po uvedení míče do hry centroval Sýkora jen na hlavu Jindřiška, načež následuje přímý kop z naprosto ideální pozice těsně za pokutovým územím!
     
    68
    Vladimir Jovović byl poslán k zemi Hronkem, když se jej snažil obehrát. Jablonec tak bude rozehrávat další standardní situaci.
    67. Matoušek pálil z otočky a vybojoval roh
     
    67
    Vladimir Jovović prohodil míč mezi dvěma obránci klokanů. Zpracoval si jej Jan Matoušek, který po bleskové otočce pohotově pálil. Střela byla tečována na roh, ze kterého už nic nevzešlo.
     
    66
    Matěj Koubek důsledně přistoupil k Tomáši Brečkovi, který ho trefil při snaze o odkop. Od útočníka Bohemians se balon odrazil do autu.
    64. Jovovičův oblouček skončil těsně nad bránou
     
    64
    Technický pokus Vladimira Jovoviće se kroutil ke vzdálenější tyči, ale v poměrně bezpečné vzdálenosti ji minul. Zaútočit se tak znovu mohou pokusit Pražané.
     
    64
    Vladimir Jovović se skvěle vrátil a ukradl míč Bartekovi. Lukáš Hůlka (BOH) poté zajel šlapákem pod nohy Považance, za což je oceněn žlutou kartou.
     
    62
    Jan Matoušek měl u postranní čáry nelehkou úlohu a proti důslednému Hůlkovi odehrál míč pouze do zámezí. Ani hostům se ovšem nedaří balon déle udržet.
     
    61
    David Bartek si pěkně prohodil míč mezi nohama Jovoviče. Centr byl odvrácen proti noze Michala Šmída, jehož dělovku z dálky zblokoval zelený obranný val.
     
    Dnešní utkání sleduje 2 612 diváků.
     
    59
    Tomáš Břečka si na těžkou malou domů netroufl a raději odehrál míč na jistotu směrem na tribunu. Klokani po autovém vhazování získávají útočné pozice.
     
    58
    Jakub Považanec zkusil po nakrátko rozehrané standardce štěstí z pořádné délky. Nepovedená rána trefila Davida Barteka.
     
    57
    Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Ibrahim Keita, přichází Matěj Koubek.
     
    57
    Pěkná akce Bohemians gólem nekončí! David Bartek našel na malém vápně Keitu. Ten stál zády k brance, ovšem zachoval se velmi dobře a sklepl balon proti noze Vodháněla, jenž z ideální pozice zamířil po zemi mimo tři tyče!
     
    56
    Lukáš Hůlka předskočil Matouška a odehrál balon do zámezí. Jan Sýkora jej vhodil na Doležala, který tentokrát osobní souboj prohrál.
     
    55
    Jablonec má v těchto chvílích více ze hry. Vladimir Jovović posílal před hostující klec další centr, Roman Valeš jej schoval v rukavicích.
     
    53
    Doležala po vyslání přihrávky tvrdě dohrál Daniel Köstl (BOH). Vidí za to první žlutou kartu letošní ligové sezóny.
    53. Jovovičova slibná rána skončila mimo cíl
     
    53
    Martin Doležal dobře viděl rozeběhnutého Jovoviće. Ten se se dvěma obránci za sebou hnal na Valeše, levačkou ovšem ve velké příležitosti zamířil nad břevno!
     
    53
    Oblouček domácího kapitána Hübschmana nikdo ze spoluhráčů neočekával, pro míč si tak nikým nerušen vystoupil z branky Roman Valeš.
     
    52
    Petr Hronek byl nachytán v postavení mimo hru, když se snažil hlavou sklepnout míč pro Ibrahima Keitu. Severočeši budou rozehrávat.
     
    51
    Petr Hronek se pěkně zorientoval v obležení tří jabloneckých hráčů. Už ale nedokázal přesně najít Barteka, jemuž míč utekl do území za postranní čarou.
     
    50
    Jan Sýkora se v rychlosti vydal na hranu šestnáctky. Posléze chtěl posunout balon na nabíhajícího Matouška, tomu ke smůle Severočechů scházel krok.
     
    49
    Holíkovi seběhl na narážečku Jan Matoušek, avšak nedokázal mu míč přesně vrátit. Vhazovat může pro změnu pražská Bohemka.
     
    48
    Jovovoćův centr od praporku vychýlil pěstmi mimo pokutové území brankář Valeš. Domácí budou vhazovat.
     
    47
    Vladimir Jovović po menších problémech se zpracováním odclonil Jindřiška a rozdal balon do srany. Jablonečtí se dostali až k pokutovému území a Lukáš Hůlka zbytečně odehrál pouze na roh.
     
    46
    Jakub Podaný se prokličkoval přes protihráče a vybojoval roh z levé strany. Ten ale Jan Vodháněl nezahrál nejlépe, jeho centr byl příliš nízký.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 19:02.
     
    Úvodní pětačtyřicetiminutovka je za námi. Klokani v roli papírového outsidera vstoupili do zápasu velmi sympaticky, ovšem po nešťastné chybě Köstla inkasovali z kopačky unikajícího Jana Matouška. Jablonečtí se svému soupeři posléze herně vyrovnali. Další branka už k vidění přes několik zajímavě vyhlížejících příležitostí nebyla, domácí si tak do kabin odnášejí těsný náskok 1:0.

    Střely v 1. poločase:
    Jablonec 4:2 Bohemians.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45
    Kamil Vacek se snažil ze souboje s Břečkou vytěžit roh. Nakonec z toho byl pouze aut, nicméně Petr Hronek vhodil balon až do pokutového území. Hosté se ve skrumáži dožadovali odpískání ruky marně a poločas je u konce.
     
    44
    Roman Valeš adresoval Podanému nepřesnou přihrávku. Záložník Bohemians míč na hřišti nedostihl, Libor Holík se chystá k autovému vhazování.
     
    43
    Exekuce se chopil Miloš Kratochvíl. Proti jeho centru si defenziva Pražanů věděla rady a ubránila se i proti jablonecké snaze o další průnik do šestnáctky.
     
    42
    Za nákopem Pechatého se až k rohovému praporku vydal Martin Doležal a dokázal pro své barvy vybojovat rohový kop.
     
    42
    Za nákopem Pechatého se až k rohovému praporku vydal Martin Doležal a dokázal pro své barvy vybojovat rohový kop.
     
    41
    Málem bylo vyrovnáno! Po zákroku Vlastimila Hrubého poskakoval míč těsně před brankovou čárou, Jan Vodháněl jej ovšem do sítě doklepnout nedokázal! Bohemku dělil od úspěchu kousíček.
     
    40
    Aktuálně sledujeme spíše klidnější pasáž. Oba celky se střídají v držení míče a hraje se převážně ve středu pole. Změnit se to snažil Vodháněl, balon mu ale utekl.
     
    38
    Ibrahim Keita získal faul na svoji osobu, Bohemka se tak znovu uchytila na útočné polovině. Nikam se teď nežene a spíše v klidu kombinuje.
     
    37
    Jakub Považanec pěkně roztáhl hru na Sýkoru. Ten si naváděl balon na levou nohu, ve střele mu při tom zabránil spolehlivý Josef Jindřišek.
     
    36
    David Bartek se hezky uvolnil na pravém křídle. Kvalitním centrem donutil Hrubého povyběhnout mimo malé vápno, kde jablonecký brankář skryl míč do rukavic.
     
    35
    Jakub Považanec zastavil aktivního Barteka za cenu faulu. Klokani okamžitě poslali balon do vápna, odkud ho odvrátil Plechatý.
     
    34
    Dominik Plechatý zaváhal ve středu pole. David Bartek měl tak poměrně otevřenou cestu po pravé straně. K zakončení vedla až následná akce, při které Petr Hronek v pádu nešťastně nastřelil v ofsajdu stojícího Keitu.
     
    33
    Zelenobílí měli k dispozici zajímavou standardní situaci. Jan Sýkora rozehrál patou na Považance, jehož centr přistál na hlavě Tomáše Břečky. Ten v obležení protihráčů zakončoval nerazantně.
     
    32
    Miloš Kratochvíl po pěkné kličce nastřeloval balon na malé vápno. Před číhajícím Doležalem jej odpálil pozorný Lukáš Hůlka.
    31. Hrubý uklouzl ve vápně, Podaný ale jeho zaváhání nepotrestal.
     
    31
    Vlastimil Hrubý pořádně poškádlil nervy domácích příznivců! Při výběhu z brány totiž podklouzl a měl velké štěstí, že Jakub Podaný nedokázal v tísni centr pořádně trefit.
     
    29
    Jan Vodháněl zahrál na Považancovy housle. Po hezkém prostrčení míče mezi soupeřovýma nohama už však nedokázal v akci pokračovat.
     
    28
    Jablonečtí se na ofenzivní polovině hřiště nedokáží usadit na delší dobu. Vpřed se posouvají alespoň prostřednictvím autů.
     
    27
    Roman Valeš se hodně soustředil na dobré trefení Podaného zpětné přihrávky. Klokani se posléze vrhli vpřed a přímo pod kotlem jejich fanoušků jim byl k velké nelibosti odpískán útočný faul Hronka.
     
    26
    Hosté rozehrávali roh z levé strany, centr Jindřiška odvrátil Dominik Plechatý. Byl u toho ještě nepříjemně zasažen, karta se ale prozatím udělovat nebude.
     
    25
    Podaný zvládl těsně před autovou čarou odehrát míč. Plechatý následně úplně nezvládl souboj s Keitou a v akci pokračoval Kamil Vacek, jehož další přihrávka postrádala přesnost.
     
    23
    Josef Jindřišek zvedl hlavu k pěkně našel Podaného. Ten si na souboj jednoho proti jednomu netroufl a rodící se protiútok zastavil právě kapitán Bohemians faulem na Považance.
     
    22
    Josef Jindřišek ve dvou soubojích za sebou přehlavičkoval ve středovém kruhu Považance. Přesto se domácí fotbalisté rychle dostali zpátky k míči.
     
    21
    Jablonci vlila vstřelená branka energii do žil a okamžitě pokračoval v ofenzivním snažení. To nyní skončilo pouze útočným faulem.
    19. Jan MATOUŠEK - 1:0
     
    19
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Pražané přes sympatický výkon inkasují jako první! Mohla za to zbytečná individuální chyba. JAN MATOUŠEK si na levém křídle zpracoval pohotovou přihrávku od gólmana Hrubého. Daniel Köstl proti němu vystoupil, jenže nechal se obhodit a Matoušek už se hnal úplně sám na Valeše. Ten proti němu vyběhl, ovšem talentovaný záložník jej chladnokrevně obstřelil a postaral se o premiérový gól letošní sezóny FORTUNA:LIGY!
     
    19
    Dominik Plechatý si nekomplikoval situaci a dlouho se snášející balon nekompromisně nastřelil do zámezí. Jakub Podaný okamžitě vhodil míč na Vodháněla, jemuž nevyšla klička.
    17. Jedovka Jovoviče trefila boční síť hostující brány
     
    17
    Vladimir Jovović se pěkně natlačil před bránícího hráče Bohemians a zpoza pokutového území vystřelil pravačkou na bližší tyč. Přízemní projektil ji minul o pár decimetrů!
     
    16
    Dominik Plechatý se nedomluvil s Holíkem a adresoval mu přihrávku, když to druhý jmenovaný nečekal. Svěřenci Petra Rady měli štěstí, že posila ze Zlína nepříjemnou situaci s bravurou ustála.
     
    15
    A další ofsajd v podání hráčů v modrých dresech. Stopeři domácích mezi sebou nechali volného Keitu, ten ovšem hrát po přihrávce Podaného nemohl.
     
    14
    David Bartek přihrál do uličky Jindřiškovi. Už to vypadalo na zajímavou situaci pro Bohemians, leč praporek pomezního nakonec ohlásil postavení mimo hru.
     
    13
    Jan Vodháněl obdržel prostrkávačku do pokutového území. Ani jemu se ale nevydařil první kontakt s míčem a pouze narazil do Tomáše Hübschmana.
     
    12
    Miloš Kratochvíl nezvládl zpracování a balon se od něj odrazil do autu. Roman Valeš posléze vyslal dlouhý nákop vpřed. Byl to znovu Miloš Kratochvíl, kdo zahrál do zámezí.
     
    11
    Martin Doležal se snažil zasáhnout pomalý centr Sýkory, Roman Valeš ale žádné nebezpečí nepřipustil a míč si stáhl do rukavic.
     
    10
    David Bartek si zkušeně pokryl míč před napadajícím hráčem Jablonce. Klokani se posléze vrátili až k brankáři Valešovi, jenž se vůbec poprvé zapojuje do hry.
     
    9
    Bohemians zatím udávají tempo hry. Jablonečtí se s tím samozřejmě snaží něco udělat, žádná přímočará akce se jim zatím každopádně nedaří.
     
    7
    Po centru Hronka měli hosté k dispozici první rohový kop. Balon uvedl do hry Jan Vodháněl, jehož vysoký centr dolétl až k trestuhodně neobsazenému Jakubu Podanému! Ten hlavičkoval na přední tyč, odkud kulatý nesmysl odkopl stoper Tomáš Břečka.
     
    6
    Pražané hýří aktivitou a snaží se vše tlačit před branku. Vzadu nicméně nechali volné místo a Jan Matoušek vyrazil do rychlého brejku. Kamil Vacek po souboji s ním padl k zemi a víceméně v roli posledního hráče zachraňoval situaci povedeným skluzem David Bartek!
     
    5
    Bohemka to znovu zkusila přes dlouhý aut. Tentokrát se o něj postaral Podaný. Odražený míč se snažil napálit Jan Vodháněl, do cesty mu ale vstoupil jeho jmenovec Matoušek.
     
    4
    Libor Holík utekl po pravé straně a technickým centrem hledal Martina Doležala, jenž byl zdvojen a k zakončení se tedy i přes všechnu snahu nedostal.
     
    3
    Petr Hronek vhazoval do jablonecké šestnáctky pořádně dlouhý aut. Defenziva Severočechů byla neoblomná a poslala míč daleko do bezpečí.
     
    2
    Libor Holík u postranní čáry zavařil Považancovi. Ten s protihráčem na zádech nedokázal balon udržet a dostal se s ním až do zámezí.
     
    2
    Jan Vodháněl čechral centr do předbrankového prostoru, nicméně hosté si pomohli útočným faulem a Jablonečtí tak mohou v klidu rozehrát.
     
    1
    Jdeme na to, nová sezóna FORTUNA:LIGY se dala do pohybu! Na evidentně podmáčeném terénu se Bohemians pokusili o první akci, která končí autovým vhazováním.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Hlavní rozhodčí Pavel Franěk už přivádí na hrací plochu fotbalisty obou mužstev. Severočeši oblékli zelené dresy, hosté tedy museli zvolit netradiční modrou barvu. Za pár desítek sekund začínáme!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    V Jablonci po většinu dne pršelo, přibližně hodinu před zápasem se navíc nad stadionem prohnala bouřka. Trávník je tedy pořádně vlhký, což by mohlo fotbalu prospět.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Jablonec: V. Hrubý – Li. Holík, Plechatý, Břečka, Sýkora – Hübschman (C), Považanec – Kratochvíl, Matoušek, Jovović – Doležal.
    Náhradníci: Hanuš – Krob, R. Acosta, T. Pilík, Chramosta, Pleštil, Fábry.

    Bohemians Praha 1905: Valeš – Hůlka, Köstl, Šmíd – Bartek, Jindřišek (C), Vacek, Podaný – Hronek, Keita, Vodháněl.
    Náhradníci: Fryšták – Schumacher, Záviška, Nečas, Koubek, Vaníček, Bederka.

    Rozhodčí: Franěk – Blažej, Kříž.
     
    BOHEMIANS PRAHA 1905

    Pražané mají za sebou hektickou sezónu, v níž se díky tragickému jaru doslova do posledních sekund strachovali o přímou záchranu. Letos už by si rádi vedli o něco lépe. Na rozdíl od Jablonce se jim podařilo na posty odchozích hráčů přivést posily formou trvalých přestupů. Velice zajímavou postavou by měl být Ibrahim Keita, jenž bude mít za úkol převzít střelecké žezlo po Jusúfovi. O místo v brance se popere nově příchozí Le Giang.

    Ani klokani nemohou označit přípravné zápasy za nejpovedenější. Přesto získali cenný skalp vídeňského Rapidu! Na své poměry byli nečekaně produktivní, na druhou stranu ovšem zároveň často inkasovali. Rozpoutají přestřelku také v Jablonci, kde se jim dlouhodobě nedaří?

    Výsledky Bohemians v přípravném období:

    Bohemians – Varnsdorf 3:2
    Bohemians – Ústí nad Labem 1:4
    Slovan Bratislava (Slovensko) – Bohemians 3:1
    Rapid Vídeň (Rakousko) – Bohemians 2:3
    LASK Linz (Rakousko) – Bohemians 2:1.
     
    FK JABLONEC

    Na severu Čech se budou snažit navázat na mimořádně úspěšnou sezónu. Klub odehrál skvělé zápasy v základní skupině Evropské ligy a pro letošek se kvalifikoval do druhého předkola. Kádr ovšem prošel mnoha změnami a je otázkou, jak vše bude fungovat. Rozpadla se takřka kompletní obranná řada a odešel také tvůrce hry, Michal Trávník.

    S přihlédnutím k potížím s marodkou to nebude mít Petr Rada se skladbou týmu vůbec snadné. Jablonečtí alespoň rychle zareagovali na kritickou situaci ve středu obrany a na hostování přivedli stopera Plechatého, jenž by se podle všeho měl hned objevit v základní sestavě. Načasují zelenobílí formu na pravý čas a zvládnou po výsledkově slabé přípravě úvodní kolo?

    Výsledky Jablonce v přípravném období:

    Jablonec – Jihlava 3:0
    Jablonec – Hradec Králové 1:0
    Jablonec – Pardubice 4:1
    Jablonec – Botosani (Rumunsko) 0:2
    Jablonec – Bielefeld (Německo, 2. liga) 0:4
    Jablonec – Rapid Vídeň (Rakousko) 1:2.
     
    Zdravím všechny fanoušky českého fotbalu! FORTUNA:LIGA se znovu rozjíždí a úvodní utkání bude k vidění na jablonecké Střelnici. V rámci předehrávky 1. kola se proti sobě postaví celky FK Jablonec a Bohemians Praha 1905. Kdo shrábne premiérové body? Sledujte náš přenos a užijte si aktuální informace.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Ondřej Belák


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Jablonec. Více informací zde.

    Branky: 19. Matoušek (V. Hrubý), 84. Matoušek (Jovović)

    Karty:   78. Považanec (JAB) – 53. Köstl (BOH), 64. Hůlka (BOH)   90+1. Köstl (BOH)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 5:2. Rohy: 6:4.
    FK Jablonec: V. Hrubý – Li. Holík, Plechatý, Břečka, Sýkora – Hübschman (C), Považanec – Kratochvíl (81. Pleštil), Matoušek (90. Krob), Jovović (87. T. Pilík) – Doležal.
    Náhradníci: Hanuš – Krob, R. Acosta, T. Pilík, Chramosta, Pleštil, Fábry.

    Bohemians Praha 1905: Valeš – Hůlka, Köstl, Šmíd (79. Vaníček) – Bartek, Jindřišek (C), Vacek, Podaný – Hronek, Keita (57. Koubek), Vodháněl (71. Nečas).
    Náhradníci: Fryšták – Schumacher, Záviška, Nečas, Koubek, Vaníček, Bederka.

    Rozhodčí: Franěk – Blažej, Kříž

    Diváci: 2 612
    thejrc.org