Česko – Kanada 3:2 (kon.)
konec
Česko
3:2 (2:2, 1:0)
Kanada
Pátek 12.07.2019, 20:40 • CEM Mar Bella, Barcelona • World Roller Games (muži) • Semifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    35:03
    Česko právě vstřelilo branku!
    Skóre se otáčí v českých prospěch! Může za to TOMÁŠ RUBEŠ, který střílel z vrcholu kruhů a trefil se přesně pod víko kanadské branky. Dobrou práci odvedl také Kuťák, který na sebe natáhl protihráče a udělal Rubešovi prostor. Asistence: Jakub Bernad.
     
    11:53
    Česko právě vstřelilo branku!
    Dvě nevyužité kanadské šance, na druhé straně dva góly. Je srovnáno! Bernad cítil, že se mu JAKUB CIK uvolní k tyči a vyšlo to. Cik zblízka propálil Hartwella. Asistence: Jakub Bernad.
     
    10:16
    Česko právě vstřelilo branku!
    Z protiakce ale přichází důležité snížení! MAREK LOSKOT se utrhl svému strážci a procpal se před branku, kde jej našel Robin Malý a Hartwell se natahoval marně.
     
    02:59
    Kanada právě vstřelila branku!
    Tak to je ledová sprcha pro český tým a pravděpodobně přijde oddechový čas. Na první střelu ještě Frodl dosáhl a vyrazil ji, jenže nejrychleji u něj byl znovu THOMAS WOODS, který jej dopravil za jeho záda.
     
    02:29
    Kanada právě vstřelila branku!
    Přesilová hra Kanady netrvala dlouho. Na vrcholu kruhu natáhl ke střele THOMAS WOODS a trefil se přesně nad vyrážečku Dominika Frodla.

    David Šimon

    Branky a nahrávky: 11. Loskot (Malý), 12. Cik (Bernad), 36. Rubeš (Bernad) – 3. Woods (Oosterveld), 3. Woods


    Česko: Frodl (Brabec) – Šebek, Strýček, Malý, Cik, Kuťák, Zbořil, Gremlica – Kafka, Bernad, Loskot, Chamrád, Rubeš, Fiala, Přibyl.
    Kanada: Hartwell (Teed) – Henderson, Issacs, Eng, Hammond, Furlong, Evans, Mendelsohn, Coughler, Oosterveld, Luscombe, Woods, Rhodes.

    Rozhodčí: Telesio, Basso
    bahis siteleri