Widzew – Frýdek-Místek 4:0 (kon.) | Chrudim – Ústí n/O 6:0 (kon.) | Vlašim – Benešov 2:3 (kon.)
konec
MFK Chrudim
6:0 (2:0)
TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Pátek 12.07.2019, 18:00 • Městský fotbalový stadion Za Vodojemem, Chrudim • Přípravný zápas
     
    82
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Domácí si před startem soutěže s chutí zastříleli! TOMÁŠ DOSTÁLEK dostal míč za obranu a pohotovou střelou po zemi protrhl svoji střeleckou smůlu – 6:0!
     
    77
    Chrudim právě vstřelila branku!
    A je to již o pět branek! Kolmice našla rozběhnutého Romana Čápa, ten nesobecky vytáhl brankáře dopředu a následně připravil míč na nohu JAKUBA KRČÁLA před prázdnou branku – 5:0!
     
    69
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Obrana Jiskry znovu výrazně propadla, MILAN UJEC se dostal do samostatného úniku, který zakončil kličkou a střelou do prázdné ústecké branky – 4:0!
     
    49
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Další útočná akce domácího celku již přináší gólovou tečku. Po kolmici od Janouška přišla křižná přihrávka od Rybičky na DANIELA VAŠULÍNA, který po zemi uklidil balon do protipohybu brankáře Jeřábka – 3:0!
     
    36
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Parádní akce chrudimského týmu přináší druhou radost! Jiří Janoušek se z první opřel do balonu, našel na zadní tyči připraveného ONDŘEJE KESNERA, který hlavičkou na přední tyč prostřelil brankáře Krátkého podruhé – 2:0!
     
    20
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Po dvaceti minutách hry se domácí fotbalisté dostávají po zásluze do vedení! Centr Ondřeje Kesnera z pravé strany přistál na hlavě nabíhajícího si PETRA RYBIČKA, který na zadní tyči chladnokrevně uklidil balon do sítě – 1:0!

    Petr Dejnožka

    Branky: 20. Rybička, 36. Kesner, 49. Vašulín, 69. Ujec, 77. Krčál, 82. Dostálek


    MFK Chrudim: Zíma, Mrázek – Řezníček, Krčál, Vencl, Hlavsa, Mastík, Janoušek, Drahoš Hynek, Čáp, Kesner, Sixta, Dostálek, Rybička, Vašulín, Ujec
    TJ Jiskra Ústí nad Orlicí: Krátký (46. Jeřábek) – Skalický, Souček, Chleboun, Špatenka, Pazdera (70. Bohuněk), Mayer (77. Procházka), Kopecký (46. Krátký), Nágl (62. Pavlásek), Krátký, Falta
    Náhradníci: Pinkava, Procházka, Pavlásek, Bohuněk, Jeřábek

    Rozhodčí: Kvaček – Zita, Šimek
    thejrc.org