Atlanta United – DC United 2:0 (kon.) | Cincinnati – New England 0:2 (kon.) | Orlando City – New York RB 0:1 (kon.)
Seattle – Portland 1:2 (kon.)
konec
FC Cincinnati
0:2 (0:1)
New England Revolution
Pondělí 22.07.2019, 00:00 • Nippert Stadium • Americká MLS
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to vše, dobrou noc! (02:09:04)
     
    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 7:7. Střely mimo: 5:5. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 12:15.
     
    Utkání je u konce a série Revs bez porážky pokračuje, New England poráží Cincinnati 2:0. Hosté do zápasu vstoupili velice dobře, už v deváté minutě je do vedení poslal Carles Gil, nedlouho poté pálil Bunbury do břevna. Orange and Blue se sice začali postupně osmělovat, šance si ale vypracovávali stále pouze svěřenci trenéra Areny, kterým v navýšení náskoku několikrát zabránil výtečný Richey. Nakonec se hosté dočkali v šestapadesáté minutě, když přesně hlavičkoval Antonio Mlinar. Cincinnati se ještě pokoušelo s nepříznivým stavem něco udělat, všechny šance ale zlikvidoval rovněž kvalitně chytající Turner.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Cincinnati vybojovalo ještě jeden přímý kop, čestného zásahu se ale nedočkalo, protože balon do bezpečí odvrátil střelec druhé branky Antonio Mlinar.
     
    90+2
    S nadějemi domácích to už vypadá hodně bídně. Velmi sympatické je však počínání domácích fanoušků, kteří si přítomnost svého týmu v MLS užívají plnými doušky a celé utkání parádně fandí.
     
    90+1
    Nastavovat se budou tři minuty.
     
    90
    Caicedo se vrhl do otevřené obrany soupeře, jenže v šestnáctce si místo střely z dobré pozice balon zastavil a ještě naprosto zbytečně hledal obsazeného Gila.
     
    89
    Matt Turner uzmul míč ze vzduchu po nepodařeném nákopu od Powella a nyní rozhodně nehodlá s rozehrávkou jakkoliv pospíchat, což se pochopitelně nelíbí domácím fanouškům.
     
    88
    Po centru od rohového praporku ve vápně nejvýše ze všech vyskočil Kendall Waston, jeho hlavička ovšem postrádala razanci i přesnost, a Turner tak předvedl další jistý zásah.
     
    87
    Mattocks zákrokem na hranici pravidel atakoval Bye, posléze získal pro Orange and Blue rohový kop. Jak domácí s touto standardní situací naloží?
     
    86
    Cincinnati veškeré zbývající síly věnuje do ofenzivy. Další akce Nijkampových svěřenců ale vedla pouze k ofsajdovému postavení Fanenda Adiho.
     
    85
    Do konce základní hrací doby zbývá odehrát ještě pět minut, navíc se samozřejmě dočkáme nastaveného času. Povede se domácím s nepříznivým vývojem ještě něco udělat?
    83. Kontaktní trefu měl na kopačce Amaya.
     
    83
    Nyní byli domácí hráči hodně blízko! Frankie Amaya si okolo bránícího Zahiba předhodil balon na pravačku a poslal jej těsně vedle tyče Turnerovy pokladnice.
     
    82
    A brankář New England Revolution odvedl dobrou práci také při bránění následného rohového kopu, když si ve vzduchu vyšplhal pro centrovaný balon od Allana Cruze.
     
    81
    Domácí jsou na koni. Další dobrou možnost měl Adi, jenž se v pokutovém území obtočil kolem Zahiba, přízemní pokus domácího útočníka ale na roh vytěsnil Turner.
     
    80
    Gil fauloval Adiho, Allan Cruz měl posléze možnost rozehrávky přímého kopu zpoza šestnáctky, jenže balonu dodal až příliš razance a zamířil nad branku.
     
    79
    Střídání v týmu New England Revolution: ze hřiště odchází Fagúndez, přichází Caldwell.

    Vojtěch Tůma

    Branky: 9. Gil (Bou), 55. Mlinar (Gil)

    Karty:   54. Cruz (CNC)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 7:7. Střely mimo: 5:5. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 12:15.
    FC Cincinnati: Richey – Deplagne (33. Hoyte), Waston (C), Hagglund, Powell – Amaya, Bertone (60. Mattocks), Stanko – Cruz, Adi, Manneh (78. Lamah)
    Náhradníci: Tytoń – Lamah, Ulloa, Mattocks, Hoyte, Ledesma, Dally

    New England Revolution: Turner – Bye, Farrell, Mlinar, Castillo – Zahibo, Fagúndez (79. Caldwell) – Bunbury, Gil (C), Bou (69. Caicedo) – Penilla
    Náhradníci: Knighton – Anibaba, Caldwell, Caicedo, Buchanan, Rennicks, Jones

    Rozhodčí: Kevin Stott – Corey Rockwell, Cory Richardson
    thejrc.org