Litvínov – Spartak Moskva 1:2 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
1:2 (0:1, 1:0, 0:1)
Spartak Moskva
Sobota 27.07.2019, 17:30 • HOME CREDIT Arena, Liberec • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:24
    Spartak právě vstřelil branku!
    Spartak si bere zpět vedení! GLEB ŠAŠKOV zkusil Davida Honzíka překvapit střelou z ostrého úhlu a to se mu povedlo! Domácímu brankáři puk propadl za brankovou čáru a Moskva vede 2:1. Asistence: Maxim Cyplakov, Vječeslav Lešhenko.
     
    28:10
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A máme vyrovnáno! LUKÁŠ DOUDERA vypálil od pravého mantinelu a jeho střela si nakonec našla cestu až za záda Juliuse Hudáčka, který přes hráče v jeho brankovišti neviděl vůbec nic. Asistence: Jan Myšák.
     
    14:36
    Spartak právě vstřelil branku!
    Spartak se prosazuje v oslabení! Jan Myšák nejdříve nevyužil obrovskou šanci, načež se do samostatného úniku dostal ZACHAR ŠABALOVSKIJ, jenž kličkou do forhendu překonal Jaroslava Januse. Bez asistence.

    Jonáš Majtyka

    Branky a nahrávky: 29. Doudera (Myšák) – 15. Šabalovskij, 52. Šaškov (Cyplakov, Lešhenko)


    HC VERVA Litvínov: Janus (40. Honzík) – Jánošík, Ščotka, Baránek, Doudera, Baláž, Štich – Kašpar (C), Mikúš, Hanzl, Bartoš, Myšák, Petružálek, Gerhát, Helt, Jícha, Zygmunt
    Spartak Moskva: Hudáček (Chomčenko) – Volkov, Šabalovskij, Arkalov, Cyplakov, Černych, Šaškov, Talalujev, Nikišin, Pedan, Lešhenko, Kruženkov, Trišin, Kulik, Viševskij, Kotlyarevskij, Krylov, Zlobin, Chochlačjov (C), Glebov, Fjodorov

    Rozhodčí: Zavřel, Wagner – Kajínek, Hejl
    thejrc.org