Ajax – Eindhoven 2:0 (kon.)
konec
Ajax Amsterdam
2:0 (1:0)
PSV Eindhoven
Sobota 27.07.2019, 18:00 • Johan Cruijff Arena (Amsterdam) • Nizozemský superpohár
Předzápasové kurzy
    53. Daley BLIND - 2:0
     
    53
    Ajax právě vstřelil branku!
    Domácí po dlouhém obléhání vápna dvou zblokovaných střelách skórovali, když se křížnou ranou do horního růžku trefil DALEY BLIND, hosté ale reklamovali Tadicův faul loktem, který celé akci předcházel. Rozhodčí si tak prohlédl video s inkriminovanou akcí a po chvilce gól uznal- 2:0.
    1. Kasper DOLBERG - 1:0
     
    1
    Ajax právě vstřelil branku!
    No tak to je ze strany Ajaxu opravdu ostrý start. když hned z prvního akce byla šance, která skončila gólem. Po průniku pravou stranou přišel centr na zcela nepokrytého KASPERA DOLBERGA a tomu se hravě povedlo prostřelit zasahujícího Zoeta.

    Aleš Pur

    Branky: 1. Dolberg, 53. Blind

    Karty:   63. Veltman (AJA), 78. Dest (AJA) – 21. Hendrix (PSV), 45+1. Gakpo (PSV), 83. Luckassen (PSV)


    Ajax Amsterdam: Onana – Veltman, Schuurs, Martínez (59. Schöne), Dest – Blind (83. Magallán), Marin – Tadić, van de Beek, Promes (59. Zijech) – Dolberg.
    Náhradníci: Varela, Kotarski – Ekkelenkamp, Pierie, Lang, Eiting, Huntelaar, Schöne, de Wit, Zijech, Mazraoui, Magallán.

    PSV Eindhoven: Zoet – Dumfries, Luckassen, Boscagli, Sadílek – Rosario, Hendrix (46. Gutiérrez) – Bruma (46. Malen), Bergwijn (59. Lozano), Gakpo – Lammers.
    Náhradníci: Ruiter – Teze, Malen, Piroe, Sainsbury, Afellay, Aboukhlal, Viergever, Lozano, Ihattaren, Gutiérrez, Ramselaar.

    Rozhodčí: Dennis Higler – Johan Balder, Joost van Zuilen

    Diváci: 51 837
    thejrc.org