Frýdek-M. – Kokšetau 3:2 (2:1 po s.n.) | Chomutov – Jekatěrinburg 0:4 (kon.) | Litvínov – Kladno 5:4 (po pr.)
Kadaň – Ústí n/L 4:8 (kon.)
po prodl.
HC VERVA Litvínov
5:4 (1:1, 1:1, 2:2 - 1:0)
Rytíři Kladno
Úterý 30.07.2019, 17:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    62:13
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Litvínov využil přesilovku a vítězí. Adam Jánošík vybídl ke skórování Jakuba PETRUŽÁLKA, jenž prostřelil Brízgalu. Asistence: Adam Jánošík, Jan Myšák.
     
    58:20
    Kladno právě vstřelilo branku!
    To je zápas! Po tlaku Vervy a špatné přihrávce se do samostatného úniku dostal Tomáš REDLICH a domácího brankáře překonal rychlou kličkou a střelou pod břevno.
     
    50:20
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí znovu vedou! Puk po ose Petružálek – Ščotka doputoval až k Janu MYŠÁKOVI. Litvínovský mladíček měl na pravé straně hodně místa a propálil kladenského gólmana. Asistence: Jan Ščotka, Jakub Petružálek.
     
    44:15
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Je znovu vyrovnáno! Rychlá kombinace domácích končí brankou. Puk se od Myšáka dostal až k Janu ŠČOTKOVI, jenž svým projektilem srovnává skóre. Asistence: Jan Myšák, Jakub Petružálek.
     
    41:18
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno si bere vedení zpátky! Hned po buly se ke střele dostal David Stach, který na Januse ještě nevyzrál. Následná dorážka bekhendem už však byla lahůdkou pro Jaromíra JÁGRA. Asistence: David Stach.
     
    35:46
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Přečíslení tři na jednoho vyřešili litvínovští na jedničku a srovnávají krok. K puku se nakonec dostal Filip HELT, který už jen doklepl kotouč do prázdné branky. Asistence: Lukáš Válek, Adam Jánošík.
     
    31:36
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Dlouhý tlak Kladna končí brankou! Jágrova formace zamkla litvínovské v jejich třetině a po přihrávce Davida Stacha se trefil Brendan O'DONNELL. Asistence: David Stach, Jaromír Jágr.
     
    07:10
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Okamžitá odpověď Kladna! Střelu Josefa Zajíce se Janusovi ještě podařilo zkrotit, následná dorážka Patrika MACHAČE však už končí v síti. Asistence: Josef Zajíc, Daniel Kružík.
     
    06:31
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov se ujímá vedení! Gerhát vystihl nepřesnou rozehrávku Rytířů a zmocnil se puku. Naservíroval jej mezi kruhy Lukáši DOUDEROVI, který z mezikruží přízemní střelou překonal Brízgalu. Asistence: František Gerhát.

    Ondřej Mach

    Branky a nahrávky: 7. Doudera (Gerhát), 36. Helt (Válek, Jánošík), 45. Ščotka (Myšák, Petružálek), 51. Myšák (Ščotka, Petružálek), 63. Petružálek (Jánošík, Myšák) – 8. Machač (Zajíc, Kružík), 32. O'Donell (Stach, Jágr), 42. Jágr (Stach), 59. Redlich


    HC VERVA Litvínov: Janus (Honzík) – Kubát, Říha, Šesták, Doudera, Jánošík, Ščotka – Lukeš, Bečvář, Válek – Trávníček (C), Havelka, Jurčík – Gerhát, Myšák, Petružálek (A) – Helt.
    Rytíři Kladno: Brízgala (Jiroušek) – Kehar, Veber, Zajíc, Zelingr, Zich, Müller – O'Donnell, Stach, Jágr (C) – Redlich, Machač (A), Kalaj – Š. Bláha, Kaut, Hajný – O. Bláha, Filip, Kružík-

    Rozhodčí: Petružálek, Zubzanda – Votrubec, Gerát.
    bahis siteleri