K. Vary – Jekatěrinburg 2:4 (kon.) | Olomouc – Kokšetau 2:3 (2:3 po s.n.) | Litoměřice – Litvínov 2:4 (kon.)
Chomutov – Ústí n/L 6:3 (kon.) | Kladno – Slavia 6:4 (kon.) | Přerov – Opava 2:4 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
2:4 (1:3, 1:1, 0:0)
HK Opava
Čtvrtek 01.08.2019, 18:00 • MEO Aréna, Přerov • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    28:02
    Opava právě vstřelila branku!
    Dvoubrankové vedení se opět vrací na opavské konto! Druhá využitá přesilovka v tomto zápase a recept a'la nahození do skrumáže se opět prokazuje jako efektivní! Od modré tentokráte nasměroval kotouč na bránu Šindelář, načež se tečí dokázal prosadit BOHUMIL HERMAN! Asistence: Jan Šindelář.
     
    21:56
    Přerov právě vstřelil branku!
    Do třetice už se ovšem MATĚJ SVOBODA dočkal! Střelu z hokejky Tomečka z levého kruhu vyrazil Daňa levým betonem pouze před sebe, kde měl autor druhé branky Zubrů práci lehkou a bez obtíží doklepl kotouč do odkryté branky. Asistence: Jaroslav Tomeček, Lukáš Zmeškal.
     
    19:51
    Opava právě vstřelila branku!
    Tak to je kuriózní konec první třetiny, ve které jsme na první branku čekali přes 16 minut! Poslední čtyři nám ovšem stihly jak kompenzaci nadělit stejný počet branek! Poměrně slibnou šanci měli zblízka střílející forvardi Zubrů, celá jejich pětka ovšem zaspala při defenzivní činnosti a z brejku tak mohl trestat KRYŠTOF KADULA! Asistence: Jakub Hendrych, Vadim Vilinskii.
     
    19:21
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak mladí Zubři si dvoubrankovou ztrátu dlouho líbit nenechávali! Přečíslení dvou hráčů na jednoho zakončoval ADAM HRADIL, jehož střela propadla Daňovi skulinkou ve výstroji. Asistence: Lukáš Zmeškal.
     
    18:48
    Opava právě vstřelila branku!
    Nádhernou ránu si pro přerovské diváky schovával TOMÁŠ ROUSEK! Ten si pro kotouč sjel do prostoru ve středu pásma a z nápřahu nechytatelně vymetl pravou šibenici! Asistence: Vlastimil Malina, Bohumil Herman.
     
    16:04
    Opava právě vstřelila branku!
    Tajenka střelce prvního gólu je rozluštěna! Na modré čáře si s pukem JAKUB PESLAR příliš dlouho nehrál a poslal je přes skrumáž těl přímo do přerovské klece! Brankář Suchánek toho zřejmě mnoho neviděl. Asistence: Vlastimil Malina.

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 20. Hradil (Zmeškal), 22. Svoboda (Tomeček, Zmeškal) – 17. Peslar (Malina), 19. Rousek (Malina, Herman), 20. Kadula (Hendrych, Vilinskii), 29. Herman (Šindelář)


    HC ZUBR Přerov: Suchánek (Postava) – Šnajnar, Pohl, Dřímal, Kleiner, Tomeček, Gréč, Takáč – Dvořák, Moučka, Indrák – Peterka, Kočica, Svoboda – Zmeškal, Hradil, Borot – Dvořáček, Šimanský, Fencl
    HK Opava: Daňa (Lamla) – Fědor, Peslar, Šindelář, Slavík, Vilinskii, Štindl, Bjurkland – Rousek, Malina, Herman – Šmíd, Kovařík, Zelenkov – Hendrych, Pělucha, Kadula – Horný, Bitomský, Římský

    Rozhodčí: Kašík, Sedlák – Navrátil, Perutka
    thejrc.org