K. Vary – Jekatěrinburg 2:4 (kon.) | Olomouc – Kokšetau 2:3 (2:3 po s.n.) | Litoměřice – Litvínov 2:4 (kon.)
Chomutov – Ústí n/L 6:3 (kon.) | Kladno – Slavia 6:4 (kon.) | Přerov – Opava 2:4 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
2:4 (1:0, 1:2, 0:2)
HC VERVA Litvínov
Čtvrtek 01.08.2019, 17:30 • Kalich Arena, Litoměřice • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:19 HÜBL - 2:4
     
    56:19
    Litvínov právě vstřelil branku!
    °Litvínov využívá svého tlaku a přeci jen vstřeluje další branku. Z hranice levého kruhu vyslal křižnou střelu VIKTOR HÜBL. Ta pak bez větších obtíží zaplula ke vzdálenější tyči branky Šimona Zajíčka. Asistence: Adam Jánošík, Filip Helt.
     
    51:54
    Z pravé strany si najel obloukem před branku Filip Helt a měl ideální příležitost pro navýšení vedení svého týmu. V klíčovém momentu na vrcholu brankoviště ale poslal puk jen do gólmana.
    46:27 LUKEŠ - 2:3
     
    46:27
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A to se nakonec i černožlutým podařilo! Zcela volný prostor u pravé tyče našel FRANTIŠEK LUKEŠ, kam také po zemi doťuknul puk a poslal svůj tým opět do vedení. Asistence: Adam Jánošík, Lukáš Válek.
     
    45:30
    Už druhý odvolaný gól Litoměřic v tomto utkání! Kotouč do branky poslal Přemysl Svoboda, ovšem vstřelil jej rukou, čímž jej sudí nemohli uznat.
    36:21 KORKIAKOSKI - 2:2
     
    36:21
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Krátce po vyrovnání početních sil se srovnává i stav skóre! Odražený kotouč po střele Martina Kadlece si převzal MARKUS KORKIAKOSKI, který si nejprve objel branku a následně svou oblíbenou trefou a lá Granlund poslal kotouč pod víko Honzíkovy branky. Asistence: Martin Kadlec, Patrik Marcel.
     
    34:16
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (František Lukeš – 2 min., vysoká hůl).
    33:53 JINDRA - 1:2
     
    33:53
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Chemici otáčejí vývoj utkání! Po vyhraném vhazování Viktorem Hüblem se dostal ke kotouči DAVID JINDRA, který ve velké rychlosti využil momentu překvapení před litoměřickou brankou a Zajíčka prostřelil. Asistence: Viktor Hübl.
     
    30:05
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Vojtěch Kropáček.
    24:12 HELT - 1:1
     
    24:12
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A z této situace také Cheza srovnává! Po brejku se těsně před brankovištěm opřel do kotouče FILIP HELT, který využil velmi rychlého posunutí kotouče při vlastní rozehrávce a posílá tak kotouč do sítě týmu, ve kterém strávil předešlé dvě sezony. Asistence: Martin Hanzl a Jan Ščotka.
     
    21:16
    Další gólovou trefu už propasíroval za záda Honzíka Peter Jánský. Sudí Vyštejn ale nekompromisně ukázal přihrávku rukou, čímž gól domácích odvolal. hra tak pokračuje po vhazování ve středním pásmu.
     
    18:49
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Dan Bartoš – 2 min., hákování).
     
    15:48
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (David Štich – 2 min., podrážení).
    07:35 SVOBODA - 1:0
     
    07:35
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Velké překvapení se rodilo po rychlém kališnickém brejku. Zpoza branky si najel Martin Štohanzl, který těsně před Honzíkem našel zcela volného PŘEMYSLA SVOBODU. Ten následně trefou do sítě svého mateřského klubu otevírá skóre dnešního utkání. Asistence: Martin Štohanzl.
     
    02:36
    Do vedení mohl poslat litoměřické hokejisty Dominik Arnošt, před kterým se otevřel volný prostor u levé tyče. David Honzík ale na poslední chvíli dokázal proti puku vystrčit beton a vyrazit jej.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 8. Svoboda (Štohanzl), 37. Korkiakoski (Kadlec, Marcel) – 25. Helt (Hanzl, Ščotka), 34. Jindra (Hübl), 47. Lukeš (Jánošík, Válek), 57. Hübl (Jánošík, Helt)


    HC Stadion Litoměřice: Zajíček (Sklíba) – Marcel, Klejna, Šesták, Strejček, Mlčák, Doudera, Dajčar – Kadlec (C), Korkiakoski, Kangas, Voženílek, Střondala (A), Jánský, Šik, Štohanzl, Svoboda (A), Kropáček, Arnošt, Jouza.
    HC VERVA Litvínov: Honzík (Janus) – Jánošík, Říha, Kubát, Háva, Štich, Ščotka – Lukeš (A), Hübl, Válek, Bartoš, Mikúš, Zygmunt, Helt, Hanzl, Drašar, Jindra.

    Rozhodčí: Vyštejn, Luczków – Ševic, Votrubec

    Diváci: 1020
    thejrc.org