K. Vary – Jekatěrinburg 2:4 (kon.) | Olomouc – Kokšetau 2:3 (2:3 po s.n.) | Litoměřice – Litvínov 2:4 (kon.)
Chomutov – Ústí n/L 6:3 (kon.) | Kladno – Slavia 6:4 (kon.) | Přerov – Opava 2:4 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
6:3 (2:1, 2:1, 2:1)
HC Slovan Ústí nad Labem
Čtvrtek 01.08.2019, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Krásný den všem fanouškům českého hokeje. Krajské přátelské utkání proti sobě postaví celky Chomutova a Ústí nad Labem, kteří sehrají již druhé klání před novým ročníkem Chance ligy. Duel v chomutovské ROCKNET ARÉNĚ startuje v 17 a 30 minut!
     
    HC SLOVAN ÚSTÍ NAD LABEM

    Ústecký Slovan je po neúspěšné poslední sezóně připraven udělat úspěch, čemuž by měla pomoci také spolupráce s extraligovým Kladnem. Základní stavebním kamenem je udržení kanonýra a legendy Jaroslava Roubíka. Borci z krajské metropole v prvním přípravném utkání porazili po boji Kadaň.

    Kadaň – Ústí nad Labem 4:8 (3:2, 1:4, 0:2)
    Branky a nahrávky:
    3. Kuba (Klodner), 6. Müller (Chalupa, Trefný), 11. Bárta (Kůs, Poizl), 21. Poizl – 5. Roubík (Málek, Severa), 19. Vildumetz (Brož), 23. Severa (Roubík, Brož), 23. Roubík (Vildumetz), 27. Tůma (Maršoun), 35. Severa (Vildumetz, Roubík), 41. Vildumetz, 51. Tůma (Zukal, Čermák).
    Vyloučení: 5:4. Využití: 1:1.

    Aktuální kádr ústeckého Slovanu

    Brankáři: Martin Volke, David Stahl, Tomáš Svoboda.
    Obránci: Ondřej Smetana, Vladimír Brož, Martin Zdvořáček, Dominik Málek, Matěj Hes, Lukáš Zukal, Tomáš Stuchlý, Erik Mareš, Martin Štěpánek.
    Útočníci: Václav Krliš, Jaroslav Roubík, Jiří Severa, Ondřej Procházka, David Merta, Tomáš Vildumetz, Petr Maršoun, Martin Tůma, Matěj Harkabus, Pavel Kordule, Sebastian Dörner, Tomáš Čermák, Jakub Wojnar, Pavel Gottfried.
     
    PIRÁTI CHOMUTOV

    Celkem rušné léto proběhlo v Chomutově, ale nakonec to pro skalní fanoušky dopadlo dobře a Piráti pokračují v Chance lize s novým vedením v zádech. Podkrušnohorské město v úterý přivítalo velkoklub z Jekatěrinburgu a bez vstřelené branky prohrálo 0:4.

    Chomutov – Jekatěrinburg 0:4 (0:1, 0:3, 0:0)
    Branky a nahrávky: 20. Litovčenko (Setdikov, Berezin), 25. Protapovič (Pilipenko, Garejev), 34. Setdikov (Litovčenko), 40. Protapovič.
    Vyloučení: 6:9. Využití: 1:1. Střely na branku: 15:25.

    Aktuální tým Chomutova

    Brankáři: Dominik Pavlát, Richard Běhula
    Obránci: Lukáš Blaha, Radek Havel, Martin Rýgl, Jakub Štochl, Jakub Šuráň, Dominik Tejnor, Dušan Žovinec, Tomáš Běhula, Tomáš Pařízek
    Útočníci: Jakub Chrpa, Darby Llewallyn, Tomáš Pitule, Jan Rudovský, Petr Stloukal, Filip Suchý, Jan Svoboda, Matyáš Svoboda, Marek Tomica, Miroslav Hradecký, Jakub Kánik, Adam Kofroň, Miroslav Litera, Jiří Tupý.
     
    Úvodní sestavy:

    Piráti Chomutov: R. Běhula (Altrichter) – Hlaváček, Havel, Seemann, Zeman, Šuráň, Pařízek – Tupý, Suchý, M. Svoboda – Hrala, Vrhel, J. Svoboda – Hradecký, Koláček, Kofroň.

    HC Slovan Ústí nad Labem: Stahl (Svoboda) – Málek, Brož, Smetana, Zdvořáček, Hes, Mareš – Severa, Roubík, Vildumetz – Procházka, Merta, Kordule – Wojnar, Krliš, Harkabus..
     
    Krásný podvečer z chomutovské ROCKNET ARÉNY, kterou čeká druhé utkání ve třech dnech. Domácí tým bude převážně s juniory bojovat proti Ústí nad Labem, které nastupuje téměř v plné sestavě. Začíná za deset minut!
     
    Oba celky jsou na ledové ploše a utkání mezi Slovanem a Piráty brzy začne!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Hosté vyhráli úvodní vhazování a podél levého mantinelu šel do útoku Severa. Ten podržel kotouč za brankou a čeká na spoluhráče.
     
    00:43
    Ústí se hned dostalo do šance a Matěj Hes měl hned první obrovskou šanci. U levé tyčky ale skvělého Běhulu nepřekonal! Filip Suchý navíc dostává dvě minuty za hákování,
     
    01:10
    Start přesilové hry hostujícímu celku nevyšel a Slovan vyhodil jen na icing. Vhazovat se tak bude po pravici brankáře Davida Stahla.
     
    01:56
    Domácí celek pokračoval v aktivní hře v oslabení a Marcel Hlaváček se dokonce předvedl dobrým hitem. Slovan v početní výhodě dosud nic nevymyslel.
     
    02:26
    Přihrávku mezi kruhy dostal Václav Krliš, ale tomu se branku trefit nepovedlo. Opakovaný pokus skončil na bránícím domácím hráči.
     
    02:43
    Domácí v plném počtu.
     
    03:57
    Puk nyní v obranné třetině vybojoval Jan Svoboda, který šel s pukem do útoku. Na kruhu chtěl ještě přihrávat, ale kotouč nechal za sebou a je po akci.
     
    04:22
    Z levého kruhu to zkoušel střelec Roubík, ale ten zakončoval jen do betonu Běhuly. V protiakci pak střílel Kofroň, ale ani on nebyl svým pokusem nebezpečný.
     
    05:35
    Od levého mantinelu přihrával do útoku Jiří Tupý, který hledal Suchého. Ten jeho solidní přihrávku ovšem nezachytil a pokračuje se za brankou hostů.
     
    05:55
    Následně se Filip Suchý uvolnil a zpoza branky přihrával. Mezi kruhy zakončoval na vzdálenější tyč Jan Svoboda, ale jeho pokus byl brankářem vykopnut.
     
    06:44
    Piráti právě vstřelili branku!
    Nyní se již domácí celek dostává do vedení po pěkné a rychlé akci mladíků. STANISLAV VRHEL dostal přihrávku do útoku a tělem si pokryl kotouč. Před Stahlem zakončoval na dlouhou ruku bekhendem a i se štěstím prostřelit ústeckého brankáře. Asistence: Kryštof Hrala a Jan Svoboda.
     
    07:19
    Slovan mohl bleskově odpovědět! Pavel Kordule dostal přihrávku před branku a zívala před ním odkrytá branka. Hostující útočník ale kotouč trestuhodně netrefil!
     
    08:37
    Domácí celek byl poté aktivní v útok a vybojoval si první početní výhodu. Václav Krliš u mantinelu podrazil jednoho z Pirátů.
     
    09:20
    Úvodní aktivita Pirátům nevychází. Slovan nejdříve vyhodil a poté domácí celek vůbec nepustil do kombinace. Chomutov šel poté střídat.
     
    09:50
    A ve stejném duchu se pokračuje. Slovanu se povedlo ještě dvakrát poslat kotouč mimo obranné pásmo a i on své oslabení zvládá s naprostým klidem.
     
    10:09
    Necelých třicet sekund před koncem přesilovky navíc domácí hráči vyhodili až na icing. Po delší době se tak bude vhazovat před brankou Richarda Běhuly.
     
    10:37
    Hosté v plném počtu.
     
    10:57
    Na levý kruh dostal nabito od Jakuba Wojnara obránce Matěj Hes. Ten na branku poslal dělovou ránu. Kotouč projel Běhulou, ale od tyčky se k němu vrátil. To byla šance!
     
    11:37
    Piráti z Chomutova poté zakládali útok podél pravého mantinelu, ale Miroslav Hradecký svižnou ránu nezachytil a píská se icing. Hra se vrací před Běhulu.
     
    11:42
    Po vhazování to zkoušel Dominik Málek, ale ani on zatím nenašel recept na chomutovského mladíka v brance. Jeho pokus skončil totiž na prsou vsetínského odchovance.
     
    11:56
    Celé hřiště projel domácí Jiří Tupý, který z levé strany zakončoval na první tyčku. David Stahl si ale jeho střelu pohlídal a ukryl kotouč ve své výstroji.
     
    12:21
    Dobře to nyní udělal obránce Tomáš Pařízek. Ten si zpracoval kotouč na modré, udělal rychlé kroky a svižně nahazoval na branku. David Stahl si ale jeho ránu pohlídal.
     
    12:34
    Vít Seemann si nyní dobře počkal na hostující Harkabuse a pěkným stromem jej poslal k zemi. Ocenily to také ochozy chomutovského stadionu.
     
    13:10
    Tomáš Vildumetz si najel do útočné třetiny a přes hráče zakončoval. Richard Běhula ale výrazně zasahovat nemusel, hokejkou jeho ránu vysoko srazil.
     
    14:13
    Přihrávku mezi kruhy dostal Jiří Severa, který z prostoru mezi kruhy svižně zakončoval. Běhula máchl lapačkou, ale puk neudržel a ten se dostal do ochranné sítě.
     
    14:50
    Domácí se už dostávali do lepší pozice, ale Matyáš Svoboda přihrával před branku nepřesně. Ke kotouči se tak dostává celek Slovanu.
     
    15:30
    Piráti se dostali do útoku a Ondřej Procházka celou akci ukončil druhým ústeckým faulem v utkání. Na lavici hanby si jde sednout za podražení.
     
    15:47
    Úvodní kombinace domácímu celku nevyšla. Vít Seemann neudržel přihrávku na modrou čáru, kotouč mu přeskočil přes hokejku. Piráti se tak musí vrátit.
     
    16:51
    Piráti právě vstřelili branku!
    Nejdříve byl ve velké šanci Miroslav Hradecký, ale zblízka Stahla nepřekonal. Pokračující akce ale již úspěšná byla, Stanislav Vrhel si najel k pravé tyčce a poslal puk do brankoviště, kde se podruhé prosadil JAN SVOBODA! Asistence: Stanislav Vrhel a Marcel Hlaváček.
    16:51 Stanislav VRHEL - 2:0
     
    17:08
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Miroslav Hradecký – 2 min., podrážení).
     
    18:02
    Domácímu celku se hra v oslabení daří a Piráti dokonce vybojovali další vhazování před Stahlem. Ústeckému Slovanu se směrem dopředu moc nedaří.
     
    18:40
    Stále se Ústí nad Labem pořádně nedostalo do útoku a hraje se spíše ve středu hřiště. Přesilovka se navíc blíží ke svému konci.
     
    18:48
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Kryštof Hrala – 2 min., podrážení).
     
    19:00
    Ve dvojnásobné přesilovce dostal nabito Dominik Málek, ale tomu se nepovedlo prostřelit obranný val před sebou. Brzy budou domácí ve čtyřech.
     
    19:16
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Nyní se už Slovanu povedlo vsítit branku v početní výhodě a před koncem první periody je to zase o jednu branku! Vladimír Brož vypálil po přihrávce Roubíka a JIŘÍ SEVERA jeho ránu protečoval za záda Richarda Běhuly. Asistence: Dominik Málek.
    19:16 SEVERA - 2:1
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je za námi a lépe vyšla chomutovskému celku. Piráti se dostali do dvoubrankového vedení vyrovnaného duelu, ale Slovanu se v poslední minutě povedlo v přesilovce snížit. Za domácí se dvakrát prosadil teprve šestnáctiletý útočník Stanislav Vrhel, branku hostů dal Jiří Severa.

    Druhá třetina začne v 18:20.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:17
    Hosté se hned dostávali do útoku a Tomáš Vildumetz přihrával před branku, kde ale zakončení nepřišlo. Snažení ovšem pokračuje.
     
    20:53
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Hned v první minutě prostřední části máme srovnáno! Po střele od modré čáry přišla teč a Běhula vyrazil kotouč jen před sebe. Do odkryté klece se pak prosadil JIŘÍ SEVERA! Asistence: Dominik Málek a Tomáš Vildumetz.
    20:53 BROŽ - 2:2
     
    22:05
    Slovan se po návratu ze šatny snaží hrát aktivně, což se mu daří. Domácí celek motá a nyní musel Běhula pokrýt nebezpečný pokus Wojnara z pravého kruhu.
     
    23:08
    Dominik Málek dostal dobrou přihrávku na modrou čáru a zjevil se před ním volný prostor. Obránce Slovanu tvrdě zakončoval, ale jen do betonu připraveného Běhuly!
     
    23:17
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Jaroslav Roubík – 2 min., podrážení).
     
    23:38
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak to je fazóna STANISLAV VRHELA, který k brance a asistenci přidává i druhou branku! Chomutovský odchovanec se dostal po střele Kryštofa Hraly ke kotouči u levé tyčky a střelou do odkryté klece se prosadil podruhé v utkání. Asistence: Kryštof Hrala.
    23:38 Stanislav VRHEL - 3:2
     
    24:24
    Domácí se dostali do další aktivní kombinace a budou hrát opět přesilovku. Matěj Hes inkasuje dvouminutový trest za hákování.
     
    24:37
    Srovnat v oslabení mohl Jiří Severa, který se individuálně dostal od pravého mantinelu až před branku. U pravé tyčky střílel po ledě, ale Běhula udržel kotouč na ledě!
     
    25:14
    Ke střeleckému pokusu se na pravém kruhu pokoušel Filip Suchý, ale ten trefil jen prvního hráče před sebou. Následně Slovan vyhodil kotouč.
     
    25:36
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti využívají další přesilovku, ačkoliv je to nyní pořádně šťastná trefa! STANISLAV VRHEL stál ve správný čas na správném místě. Bránící hráč totiž vyhazoval a trefil jej do těla, šestnáctiletý hráč se prosazuje potřetí v utkání! Asistence: Kryštof Hrala a Jan Svoboda.
    25:36 VRHEL - 4:2
     
    26:41
    Domácí mužstvo čeká další přesilovka, Slovan hrál totiž v šesti hráčích na ledě. Trest odpyká Pavel Kordule.
     
    27:19
    Brzy je hra přerušena, na mantinel byl totiž naremplován Filip Suchý, který ledovou plochu opouští za pomoci spoluhráčů. Snad bude chomutovský útočník v pořádku!
     
    27:55
    Domácí se dlouho nemohli do něčeho dostat. Ukončil až to Jan Svoboda, který si najel až na pravý kruh. Branku se mu ovšem trefit nepovedlo.
     
    28:39
    Hrají se už úplně poslední minuty přesilové hry. Nyní Piráti zakončovali, ale střelecký pokus se od bránícího hráče odrazil až mimo ledovou plochu.
     
    28:41
    Hosté v plném počtu.
     
    29:04
    Mezi kruhy se do dvou střeleckých pozic dostal Jiří Tupý. Ten ovšem ani jednu ránu neprocpal na branku, Slovan tuto situaci přežil a jde do útoku.
     
    29:37
    Střídání v týmu Piráti Chomutov: ze hřiště odchází Richard Běhula, přichází Martin Altrichter.
     
    30:08
    Volný kotouč vybojoval u pravého mantinelu Tomáš Vildumetz, který postupoval na branku. Jeho pokus do levé šibenice ale Altrichtera zatím neprověřil, šel nad branku.
     
    30:22
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Denis Zeman – 2 min., podrážení).
     
    30:33
    Martin Zdvořáček dostal nabito na modrou čáru a hned zakončoval. Trefil ovšem obětavého bránícího hráče, který následně poslal kotouč mimo obranné pásmo.
     
    31:22
    Slovan si poté přihrával na modré čáře, ale nebyl úspěšný a díky dobré práci Kryštofa Hraly se Piráti osvobodili.
     
    31:36
    Adam Kofroň poté ve skvělé protiakci našel u levé tyčky Jana Svobodu, který zakončoval do prázdné branky. Puk se ale od jeho hokejky dostal jen těsně vedle branky!
     
    32:22
    Domácí v plném počtu.
     
    32:48
    O kulišárnu se pokoušel obránce Chomutova Radek Havel. Ten si za branku nahodil kotouč a sám pro něj stihl dojet. Poté se pokoušel zpoza branky Stahla překvapit, ale tolik štěstí neměl.
     
    33:21
    Stanislav Vrhel má neuvěřitelné sebevědomí. Krásně si obhodil puk mezi nohy a dostal se tak za obranu. Poté nabídl přihrávku pro Jana Svobodu, kterému se ale po ledě nepovedlo Stahla prostřelit!
     
    34:19
    Na druhé straně se dostal kotouč na hůl Pavla Korduly, který z pravého kruhu zakončoval. Byl sice v dobré pozici, ale branku Altrichtera nakonec přestřelil.
     
    35:10
    Jiří Tupý dostal přihrávku od Havla a po levé straně šel do útoku. Před brankou pak právě hledal Havla, ale tomu se jehi žabičku nepovedlo dostat do branky.
     
    35:26
    Kryštof Hrala zakončoval zpoza branky, ale jeho zakončení brankář nakonec vykopnul. Slovan poté vyhodil jen na icing a hrát se bude před Stahlem.
     
    36:05
    Individuálně zavezl kotouč do pásma Vrhel, po jehož přihrávce na modrou čáru zakončoval Šuráň. Ten ale střílel jen do betonů připraveného ústeckého brankáře.
     
    36:46
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Tomáš Vildumetz – 2 min., hákování).
     
    36:50
    Hosté se hned po vhazování dostali ke kotouči a poslali jej až za branku Altrichtera. Piráti se ovšem hned dostali do útoku a vybojovali útočné pásmo.
     
    37:51
    Zpoza branky si do zakončení najel Matyáš Svoboda, který šel až do kličky na zadní tyčku. David Stahl ale nechal betony na ledě a nenechal se popáté překonat.
     
    38:31
    Jakub Wojnar obral chomutovskou obranu o kotouč, ale v útoku se nemohl dostat do nějakého zakončení. Po několika sekundách o černou gumu přišel.
     
    38:46
    Hosté v plném počtu.
     
    39:37
    Puk do pásma nyní zavezl Josef Koláček, který jej následně přenechával obránci Šuráňovi. Ten nahazoval, ale jeho snaha nebyla přesná a puk skončil za brankou.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Také druhá třetina končí výhrou Chomutova 2:1. Slovanu se sice díky po brance Vladimíra Brože povedlo srovnat, ale Stanislav Vrhel pokračoval ve skvělých výkonech. Přidal další dvě branky a Piráti díky němu vedou nad krajským rivalem o dvě branky.

    Třetí třetina začne v 19:09.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:27
    Filip Suchý si pokryl za brankou kotouč a na levém kruhu našel Matyáše Svobodu. Jeho svižná rána po ledě byla hokejkou brankáře sražena do ochranné sítě.
     
    41:00
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Ondřej Procházka – 2 min., podrážení).
     
    41:37
    Po kombinační hře se Jiří Tupý odhodlal k dobré přihrávce brankovištěm. U levé tyčky zakončoval obránce Marcel Hlaváček, ale ten zakončil jen do brankové konstrukce!
     
    42:21
    Jan Svoboda se po pravé straně hnal do zakončení, ale byl Brožem podražen a Chomutov pojede trestné střílení!
     
    42:21
    Jan Svoboda se sám ujal trestného střílení. S kotoučem si najel mezi kruhy a mířil do pravé šibenice, branku ale nakonec minul a stav zůstává nezměněn!
     
    42:41
    Josef Koláček šel individuálně do útoku, ale tomu se nepovedlo po kličkách dostat se přes bránící hráče. Slovan se dostává ke kotouči.
     
    43:00
    Hosté v plném počtu.
     
    43:33
    Filip Suchý si vyměnil kotouč se spoluhráčem a šel do útoku. Před brankou zakončoval, ale v těžké pozici se mu nakonec nepovedlo vystřelit ideálně.
     
    44:31
    Puk do útočné třetiny zavezl Kryštof Hrala a na pravém kruhu zakončoval Jan Svoboda. Ten mířil do vzdálenější šibenici, ale branku jen těsně přestřelil.
     
    44:53
    Do přečíslení pak šli hosté a Jaroslav Roubík našel lépe postaveného Brože. Ten nakonec střílel jen do připraveného Altrichtera, který nadále drží čisté konto.
     
    45:52
    Slovan bude hrát opět oslabení a podruhé v utkání je na vině šest hráčů na ledě. Na lavici hanby si jde opět sednout Pavel Kordule.
     
    46:15
    Piráti se zatím nedostali do útočné třetiny a Slovanu toto oslabení zatím vychází velice dobře.
     
    46:50
    Piráti právě vstřelili branku!
    Opět se domácí celek prosazuje v početní výhodě a aktuálně vede o tři trefy! MATYÁŠ SVOBODA si od pravého mantinelu šikovně najel mezi kruhy a střelou do levé šibenice navyšuje vedení svého celku. Asistence: Jan Svoboda a Vít Seemann.
    46:50 Matyáš SVOBODA - 5:2
     
    47:36
    Domácí mladíci nadále hrají aktivně a nejspíše hlavnímu trenérovi Pirátů motají hlavu. Nikdo asi nečekal, že polovina juniorského týmu bude hrát takhle dobře.
     
    47:52
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Marcel Hlaváček – 2 min., podrážení).
     
    48:15
    Naopak hostům se nedaří v plném počtu ani v početní výhodě. Piráti se hned po vhazování dostávali dopředu, pásmo vybojoval až Tomáš Vildumetz nahozením na branku.
     
    48:35
    Vladimír Brož a Dominik Málek to poté oba zkoušeli od modré čáry, ale ani jeden pokus se do branky nedostal. Altrichter dvakrát jen vyrážečkou srážel kotouč.
     
    49:22
    Následně dostal Vladimír Brož nabito před pravým kruhem, ale jeho rána šla jen do středu branky a chomutovský brankář pohotově zakročil.
     
    49:52
    Domácí v plném počtu.
     
    50:13
    Do třetice všeho dobrého? Slovan hrál opět v šesti hráčích a potřetí za tuto situaci v dnešním duelu pyká, trest odsedí Jakub Wojnar.
     
    50:40
    Piráti se s kotoučem dostali až za branku, ale Slovan zde vybojoval kotouč a poslal jej podél hrazení až za branku Martina Altrichtera.
     
    51:00
    Dvacet sekund na to se Chomutovští směrem dopředu nedomluvili a píská se po nepřesné kombinaci icing.
     
    51:44
    Kombinační hru v přesilovce zakončoval pokusem po ledě Radek Havel. Kotouč ovšem neletěl na branku rychle a nakonec skončil pod betonem připraveného Stahla.
     
    52:07
    Slovanu se povedlo dostat do útoku v oslabení a puk na modrou dostal Matěj Hes. Ten poslal svižné nahození, ale Martin Altrichter vypadá jistě a chytá i tento puk.
     
    52:13
    Hosté v plném počtu.
     
    52:43
    Gólová lajna Vrhel – Svoboda – Hrala byla nyní opět aktivní v útočné třetině. David Stahl musel být pozorný, ale nyní nemusel vytahovat nějaký obrovský zákrok.
     
    53:11
    Martin Altrichter nyní vyjel proti nahozenému kotouči a pokoušel se jej o mantinel vyhodit. Místo toho se puk dostal mimo led a dostává dvě minuty.
     
    53:59
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Nakonec se Slovan dostal k přesilovkové trefě a je sníženo! Vladimír Brož zakončoval od modré čáry, ale trefil jen betony Altrichtera. JAROSLAV ROUBÍK ovšem věděl, kam se postavit a doražený puk poslal do klece. Asistence: Vladimír Brož.
    53:59 ROUBÍK - 5:3
     
    55:01
    Adam Kofroň obral o kotouč protihráče a po levé straně šel do otevřené obrany. Chomutovský útočník pak zakončoval na první tyčku, ale Stahl byl na jeho ránu připraven.
     
    55:39
    Hosté se pak pokoušeli přidat kontaktní branku, ale snažení v útočné třetině bylo ukončeno. Slovan se totiž nacházel v ofsajdové pozici a hrát se bude ve středu ledové plochy.
     
    55:46
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Jaroslav Roubík – 2 min., podrážení).
     
    55:59
    Na startu početní výhody nahazoval od modré čáry Tomáš Pařízek, ale ten trefil prvního hráče před sebou. Jiří Tupý se ke kotouči dostal a pokračuje v akci.
     
    56:22
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jiří Tupý – 2 min., napadení).
     
    57:00
    Chomutovská čtyřka na ledě je aktivnější a pokouší se držet kotouč. Obě mužstva mezitím ale stihla vystřídat.
     
    57:46
    Hosté v plném počtu.
     
    58:22
    Domácí v plném počtu.
     
    58:35
    Probíhají poslední vteřiny dnešního utkání, které vyhraje domácí celek. Piráti jsou na kotouči v útočné třetině, ale již neriskují a spíše kontrolují konec duelu.
     
    59:23
    V posledních sekundách dostával křižnou přihrávku na pravý kruh Radek Havel. Ten před sebou měl volný prostor a nikdo brankáři nestínil, puk nakonec skončil na prsou brankáře.
     
    59:35
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak ještě jedna gólová radost pro domácí celek. JIŘÍ TUPÝ dostal přihrávku od Matyáše Svobody přes brankoviště a u levé tyčky zakončoval do prázdné branky. Asistence: Matyáš Svoboda a Filip Suchý.
    59:35 TUPÝ - 6:3
     
    Konec zápasu.
     
    Je za námi utkání mezi Chomutovem a Ústí nad Labem. Po třetinách 2:1, 2:1 a 2:1 se raduje domácí celek, který s mladou sestavou srazil ústecký Slovan, který dnes neměl svůj den. Hattrickem se blýskl šestnáctiletý Stanislav Vrhel. Po brance pak přidali Jan a Matyáš Svobodovi, v poslední minutě pak kosmeticky upravoval Jiří Tupý. Za Slovan dával dvě branky Jiří Severa, trefil se i Jaroslav Roubík.
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Díky za pozornost a zase někdy u onlajnů na počtěnou! (19:50:27)

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 7. Vrhel (Hrala, J. Svoboda), 17. J. Svoboda (Vrhel, Hlaváček), 24. Vrhel (Hrala), 26. Vrhel (Hrala, J. Svoboda), 47. M. Svoboda (Svoboda, Seemann), 60. Tupý (M. Svoboda, Suchý) – 20. Severa (Brož, Roubík), 21. Severa (Málek, Vildumetz), 54. Roubík (Brož)


    Piráti Chomutov: R. Běhula (30. Altrichter) – Hlaváček, Havel, Seemann, Zeman, Šuráň, Pařízek – Tupý, Suchý, M. Svoboda – Hrala, Vrhel, J. Svoboda – Hradecký, Koláček, Kofroň.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Stahl (T. Svoboda) – Málek, Brož, Smetana, Zdvořáček, Hes, Mareš – Severa, Roubík, Vildumetz – Procházka, Merta, Kordule – Wojnar, Krliš, Harkabus.

    Diváci: 1 106
    thejrc.org