Třinec – Jihlava 0:1 (kon.) | Sokolov – Brno 0:2 (kon.) | Pardubice – Vlašim 1:0 (kon.)
Líšeň – Hr. Králové 3:3 (kon.)
konec
SK Líšeň 2019
3:3 (1:2)
FC Hradec Králové
Sobota 03.08.2019, 17:00 • SK Líšeň • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    86
    Líšeň právě vstřelila branku!
    Líšeň se zaslouženě dočkala vyrovnání. Krška vybídl krásnou přihrávku za obranu pro MARKA VINTRA, který si položil brankáře a rozjásal vyprodaný líšeňský stadion. Česká ulička, pěkná akce a přesné zakončení.
     
    69
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Hosté svůj tlak přetavili ve vedoucí gól. CHRISTIAN FRÝDEK krásnou střelou z trestného kopu nedal Šustrovi žádnou šanci. Zamířil přesně do horní části brány, gólman byl bez šance.
     
    48
    Líšeň právě vstřelila branku!
    Nedáš – dostaneš platí i na druhé straně. Kopečný se nechal obehrát od JANA HLADÍKA, který si hodil míč na pravou stranu a jeho utěšená pumelice vymetla všechny pavučiny v hradecké síti. Parádní gól, to se musí nechat. Je vyrovnáno a fotbal dostává znovu pořádné grády.
     
    27
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Pravidlo nedáš – dostaneš platí v tomto případě dvojnásobně. Hradec totálně rozebral líšeňskou obranu, ADAM VLKANOVA v obležení snad čtyř hráčů hledal co nejlepší pozici na střelu a nakonec zakončil z malého vápna do sítě. Vyšachoval ze hry jednak gólmana Šustra, ale i oba obránce, kteří stáli na lajně a chtěli míč vykopnout, to se jim přes veškerou snahu nepodařilo.
     
    9
    Líšeň právě vstřelila branku!
    I domácí měli k dispozici rychlý brejk. JAN HLADÍK si zaběhl za hradeckou obranu, kterou přesprintoval, dostal se až k Vízkovi a jeho překonává takovým píchnutím, respektive dloubnutím do míče. Hradecká obrana ještě dělala co mohla, aby míč vytáhla ze sítě, nepodařilo se.
     
    4
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Tak to je výborný úvod pro hosty. Hradec založil rychlý kontr po levé straně, který potáhnul Durděvič, nahrál do vápna, kde byl nejprve faulovaný Vlkanova brankářem Šustrem. Rozhodčí nechal situaci dohrát a do prázdné brány se trefuje JAKUB ŠÍPEK. Pokud by hradecký hráč nezakončil, pískala se by jistojistě penalta.

    Roman Zajíček

    Branky: 9. Hladík, 48. Hladík, 86. M. Vintr – 4. Šípek, 27. Vlkanova, 69. Ch. Frýdek

    Karty:   38. Bednář (LIS), 52. Jeřábek (LIS), 81. Krška (LIS) – 36. Šípek (HKR), 54. Prekop (HKR), 61. Kopečný (HKR), 75. Vlkanova (HKR)


    SK Líšeň 2019: Šustr – Jeřábek, Hlavica, Bednář – Ad. Čermák – Reteno Elekana (65. M. Vintr), Málek (76. Fila), Minařík (69. Rolinek), Krška (C) – T. Machálek, Hladík.
    Náhradníci: Leznar – Suchý, M. Vintr, Minarčik, Fila, Kříž, Rolinek.

    FC Hradec Králové: Vízek – Kopečný, Zbrožek, Martinec (C), Urma – Jukl, Ch. Frýdek (87. M. Černý), Šípek (74. D. Procházka), Vlkanova, Djurdević (65. Kvída) – Prekop.
    Náhradníci: Ottmar – Soukeník, M. Černý, Firbacher, Kvída, D. Procházka, Doležal.

    Rozhodčí: Berka – Novák, Ratajová.

    Diváci: 1572 (vyprodáno)
    thejrc.org