Německo – Česko U19 3:4 (po pr.) | Slovensko – Dánsko 4:2 (kon.)
konec
Slovensko
4:2 (1:1, 3:0, 0:1)
Dánsko
sk Sobota 03.08.2019, 15:30 • Zimný štadión mesta Poprad • U20 Summer Hockey Challenge
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 15:30.
     
    Prajem vám príjemné popoludnie a vítam vás pri sledovaní on-line prenosu z posledného zápasu mini prípravného turnaja Summer Hockey Challenge v Poprade. V dnešnom druhom popoludňajšom zápase na seba narazia výbery Slovenska a Dánska a uzavrú tento trojdňový letný prípravný turnaj. Zápas sa začína o 15:30 a jeho priebehom vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

    Zverenci trénera Róberta Petrovického môžu byť so svojimi výkonmi určite spokojní. Slovenským mladíkom vyšiel hneď vstup do turnaja, dokázali si poradiť s nemeckými rovesníkmi, ktorých predčili najmä v druhej tretine, ktorú vyhrali 3:0 a napokon sa takým výsledkom aj zápas skončil. V druhom zápase čakalo na Slovákov ťažšie sústo, a to výber Česka. Derby sa začalo z ostra, videli sme niekoľko tvrdých súbojov na ľade. Výsledok stále hral v prospech Slovenska, najprv mladí Slováci viedli 2:0, následne aj 3:1 a aj napriek tomu že ešte raz inkasovali, stav 3:2 si do záverečného klaksónu dokázali udržať a získať tak ďalší trojbodový zisk.

    Dánski hokejisti mali na začiatok turnaja ťažšieho súpera, a to nepríjemný výber Česka. S Čechmi dokázali hrať viac-menej vyrovnanú partiu do 23. minúty, kedy inkasovali z hokejky Čermáka. Dánsko znížilo na 1:2 v 38. minúte, ale to bol jediný zásah, na ktorý sa Severania zmohli. Inkasovali ešte dvakrát, a to z hokejok Přikryla a Rychlovského. V druhom zápase Dánsko narazilo na Nemecko a bol to zápas, ktorý mal výsledkovo lepší priebeh pre Dánov. Aj keď Severania prehrávali od 4. minúty, v 9. minúte vyrovnal Koch a následne sa k nemu pridali aj Langhans s Kjaerom. Dánsko napokon zdolalo Nemecko 2:3 a v prípade lepšieho vzájomného zápasu práve so Slovenskom, sa môže stať aj víťazom turnaja, takže rozhodne nás čaká pod Tatrami zaujímavý posledný zápas turnaja.

    Teší sa na vás Lukáš R. Ovšonka a praje vám príjemné sledovanie a pekný športový zážitok.
     
    Úvodné zostavy:

    Slovensko: Hlavaj (Vyletelka) – Golian, Vitaloš, Česánek, Bučko, Dlugoš, Martiška, Zekucia, Semaňák – Okuliar, M. Minárik, Čajkovič – Sarvaš, Čenka, Mrázik – Džugan, Hvizdoš Ďurina – Maniaček, J. Minárik, Šeliga

    Dánsko: Grubak (Christensen) – Brondberg, Koch, Schulze, Kamph, Sorensen, Fraenell, Diedrichsen, Kristensen – Brinkman, Green, Biel – Lehmann, Kjaer, Jensen – Cubars, Langhans, Bertelsen – Hansen, Gantzel

    Rozhodca: Štefik, Kalina – Bogdaň, Smrek.
     
    Na ľadovú plochu už nastupujú slovenskí hráči v modrých dresoch. Dáni sa predvedú v bielej sade dresov. Čakajú nás štátne hymny oboch krajín.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:10
    O prvý strelecký zápis v tomto zápase sa postaral Oliver Okuliar, ktorý sa uvoľnil spoza protihráča a vystrelil spoza ľavého kruhu. Jeho pokus Grubak usmernil na mantinel.
     
    00:47
    Stabilitu za dánskou bránkou stratil Ján Sarvaš, ktorý nemohol už ďalej zabojovať o puk. Dopredu sa vysunuli dánski hokejisti. Zakončenie bolo zblokované smerom na ochrannú sieť.
     
    01:35
    Puk posunul Hvizdoš poľahky smerom na Džugana, ktorý iba nahodil do útočného pásma a oba tímy sa rozhodli striedať.
     
    02:29
    Puk posunul Bertelsen smerom na Gustava Greena, ktorý chcel vyskúšať Hlavajovu pozornosť. Zakončenie však smerovalo mimo brány.
     
    02:48
    Slovenskí hokejisti dokázali poslať puk preč do útočného pásma a nechali Dánov rozohrávať.
     
    02:54
    Budeme hrať v oslabení. Dve minúty za podrazenie si musí odsedieť Oliver Okuliar.
     
    03:18
    Krížna prihrávka skončila na hokejke Gustava Greena, ktorý napriahol a ihneď z prvej zakončoval. Jeho tvrdá delovka mierila na zadný mantinel.
     
    03:40
    Úvod a prvú časť oslabenia zvládajú naši mladíci statočne. Penzum práce teraz v rohu klziska na opačnej strane odviedol Džugan, a nazbieral cenné sekundy.
     
    04:00
    Tak toto je nepríjemné, Dánsko bude hrať presilovku o dvoch hráčov. Róbert Džugan, ktorého som pred chvíľou pochválil, odchádza na dve minúty za hákovanie.
     
    04:12
    Dánsko dalo gól!
    Dánska presilovka je využitá pomerne jednoducho a rýchlo. K puku sa za pravým kruhom dostal aktívny GUSTAV GREEN, ktorý si pripravil pozíciu a prudkou strelou prekonal Hlavaja.
    Asistencie: Jonas Brondberg, Jonathan Brinkman.
     
    04:48
    Navyše dánsky tím má teraz k dispozícii ešte presilovú hru o jedného hráča. Úvod Petrovického zverencom teda nevychádza podľa predstáv.
     
    05:10
    Toto oslabenie zatiaľ mladíci Slovenska zvádzajú dobre. Podarilo sa im už na dvakrát bezpečne vyhodiť puk preč cez celé klzisko.
     
    05:50
    Svoj individuálny prienik predviedol Jakub Minárik, ktorý prekorčuľoval medzi kruhy a odtiaľ prudko pálil. Bohužiaľ, priestor bránky netrafil.
     
    06:27
    Dáni aj napriek tomu, že Slováci už sú v plnom počte, pokračujú v ofenzívnych náladách. Od modrej čiary sa pokúšal zakončovať Fraenell, ale mieril iba do protihráča.
     
    07:13
    Šikovne to teraz vymyslela dvojica slovenských mladíkov. Na ľavom kruhu bekhendovou zadovkou prenechával puk Čenka puk Sarvašovi, ktorý vystrelil a trafil brankára Grubaka.
     
    07:44
    Aj keď za pukom korčuľoval Sarvaš, nedokázal uspieť v súboji s dánskym obrancom a puk sa mu vybojovať nepodarilo. Pokračuje však vo forčekovaní rozohrávky.
     
    08:17
    Slovensko dalo gól!
    Slovensko pomerne rýchlo prichádza s gólovou odpoveďou. V nepriehľadnej situácii po strele od modrej čiary sa najlepšie pred bránkou zorientoval ALEXANDER HVIZDOŠ a bekhendom zasunul puk za brankára Grubaka.
    Asistencie: Róbert Džugan, Andrej Golian.
     
    08:54
    Šeliga sa pohyboval v útočnom pásme a hľadal si vhodný priestor pre seba samého. O puk však jeho spoluhráči prišli a museli sme sa vrátiť do obranného pásma.
     
    09:50
    V útočnom pásme sa do bojov o puk zapojil Vitaloš, ale radšej ďalej nepokračoval a vrátil sa na svoju obrancovskú defenzívnu pozíciu.
     
    10:14
    Nebezpečná bola strela Gustava Greena, ktorý strieľal z ľavého kruhu. Brankárovi Hlavajovi však pomoholi obrancovia.
     
    10:40
    Presilová hra pre slovenský tím. Dve minúty za napadnutie dostáva Kasper Diedrichsen.
     
    11:22
    Slovenskí hokejisti sa od začiatku presilovky pohybujú s pukom na hokejkách v útočnom pásme a vytvárajú si strelecké pozície.
     
    11:41
    Dobrá pozícia sa vytvorila na modrej čiare pre Jakuba Martišku, ktorý po rýchlej prihrávke ešte rýchlejšie pálil a Grubak bol donútený k tomu, aby použil vyrážačku.
     
    12:13
    Marek Minárik veľmi dobre pred bránkou videl nasťahovaného Okuliara, ktorý tam urýchlene šprintoval. Dotkol sa puku, usmernil ho však vedľa.
     
    12:58
    Ofenzívnu akciu chcel na opačnej strane rozbehnúť Victor Cubars, ktorý však len nahodil puk do útočného pásma a vzápätí sa ho zmocnili slovenskí hráči.
     
    13:41
    Do zakončenia sa na útočnej polovici prebojoval Jonas Brondberg, ktorému sa podarilo vytvoriť palebnú pozíciu medzi kruhmi. Samuel Hlavaj promptne reagoval a urýchlene zasiahol.
     
    14:09
    Na pravom kruhu sa otočil smerom do hry Mathias Hansen, ktorý sa dostal aj k zakončeniu. Vyskúšal reakcie Hlavajových betónov, tie však mal náš brankár okamžite na ľade.
     
    14:37
    Slovensko získava presilovku. Jonathan Brinkman dostáva dve minúty za seknutie.
     
    15:17
    Naši mladíci opäť potvrdzujú to, že presilovky v pásme vedia zahrať. Sú aktívni na puku a držia ho na svojich hokejkách.
     
    15:34
    Podarilo sa im to však len do týchto chvíľ. V rohu klziska puk vybojoval dánsky hráč a ihneď ho poslal preč cez celé klzisko. Naši začínajú spoza Hlavaja.
     
    15:58
    A opäť úspešne vyhratý dánsky súboj. Silný pri mantineli bol Oscar Schulze, ktorý poslal puk preč cez celé klzisko.
     
    16:44
    Šikovne to teraz samostatne vymyslel Martin Bučko, ktorý sa prepracoval medzi kruhy a strelecky ohrozil Grubaka.
     
    17:02
    Jednu z doterajších najväčších gólových šancí však mal práve na hokejke Michal Mrázik. Pred bránkoviskom ostal na chvíľu osamotený, spracoval si puk a rýchlo pálil. Grubak sa dokázal včas presunúť a zastaviť strelu.
     
    17:49
    Okuliar si veľmi nevšimol pohyb svojho spoluhráča Čajkoviča, ktorý síce korčuľoval za nahodeným pukom, ale podstatne neskôr, než bolo treba.
     
    18:29
    Je tu presilovka pre dánsky tím. Dve minúty za seknutie dostáva Marek Minárik. Vhadzuje sa pred Samuelom Hlavajom.
     
    18:52
    Rýchlou prihrávkou Dáni presunuli dianie na modrú čiaru, odkiaľ napriahol Green. Jeho tvrdá delovka skončila na Hlavajovej výstroji.
     
    19:26
    Dobre do útočného pásma prenikol Róbert Džugan, ktorý sa aj dostal do zakončenia spomedzi kruhov. Grubak bol ostražitý a rýchly.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    V úvodnej tretine dokázali dánski hokejisti konkurovať našim hráčom a vypracovali si niekoľko zaujímavých šancí. Napokon to boli práve oni, ktorí šli do vedenia v 5. minúte po zásahu Greena. Stav však v 9. minúte vyrovnal Hvizdoš.
    Druhá dvadsaťminútovka začína približne o 16:16.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:28
    Dáni začínajú druhú tretinu so skrátenou presilovkou. Podarilo sa im aspoň dostať do útočného pásma a o pár sekúnd naskočí na ľad náš hráč.
     
    20:52
    Ďalší trest na slovenskej strane. Dve minúty za seknutie dostáva Filip Čenka. Dánsko bude hrať teda ďalšiu presilovku.
     
    21:58
    Prvá časť hry v oslabení zatiaľ slovenským mladíkom vychádza. Dáni sa nedostávajú pred našu bránku a Hlavaj teda má len málo práce.
     
    22:20
    Teraz si však naša defenzíva musel dať pozor na prenikajúceho Greena, ktorý už viackrát v zápase ukázal, že je ofenzívnym lídrom Dánska. Predral sa medzi kruhy, ale tam jeho pohyb skončil.
     
    22:55
    Na ľadovú plochu už naskočil vylúčený Čenka a teoreticky mohol ísť aj do samostatného úniku, lenže nedokázal zachytiť vyhodený puk.
     
    24:04
    Do útočného pása sa prebojoval Filip Čenka, ale o puk pomerne skoro prišiel. Dáni získali puk na svoje hokejky, ale dlho si ho neudržali.
     
    25:10
    Do útočného pásma sa šikovne dostal Mathias Hansen, ktorý viac-menej zachytil rozohrávku nášho tímu a dokázal ohroziť Hlavaja.
     
    25:39
    Slovensko si po prvýkrát v druhej tretine zahrá presilovku. Na dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou je vylúčený Oscar Schulze.
     
    26:18
    Marek Minárik sa natlačil do útočného pásma a prenechal puk Čajkovičovi, ktorý sa dostal k strele spomedzi kruhov, no namieril to mimo.
     
    26:36
    Na pozore sa zase musel mať slovenský brankár Hlavaj, ktorý dokázal zakončenie od modrej čiary z hokejky Kristensena bezpečne zachytiť.
     
    27:20
    Slovensku príliš táto presilová hra nevychádza. Dáni dokázali byť aj teraz nepríjemní. Dopredu sa individuálne vysunul Oliver Kjaer a zakončil spomedzi kruhov.
     
    27:42
    Slovensko dalo gól!
    Slovenský tím už po uplynutí početnej prevahy strieľa druhý gól v zápase. Šikovne po pravom krídle individuálne prenikol Marek Minárik, dostal sa pred bránku a pekným blafákom prekonal Grubaka.
    Asistencie: Maxim Čajkovič, Oliver Okuliar.
     
    28:47
    Slovenský tím je momentálne dobre našliapnutý a môže byť produktívny aj v presilovke. Dve minúty za seknutie totižto dostáva Mikkel Jensen.
     
    29:28
    A slovenský tím bude mať k dispozícii dvojnásobnú početnú prevahu. Dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou dostáva Christopher Kamph.
     
    29:55
    Slovensko dalo gól!
    Rýchlo využitá presilová hra v podaní slovenského tímu. Pred bránkou vznikla po prihrávke na MAREKA MINÁRIKA nepriehľadná situácia, v ktorej sa najlepšie zorientoval práve Minárik a už do odkrytej brány bez problémov skóroval.
     
    29:55
    Dánsko si po treťom inkasovanom góle berie oddychový čas!
     
    30:18
    A ešte navyše pokračuje aj skrátená presilová hra o jedného hráča. Slováci už sú v útočnom pásme a rozvíjajú prihrávky.
     
    30:43
    Po ľavom krídle sa dopredu natlačil Viktor Ďurina, ktorý prenikol až pred bránku a ohrozil brankára Grubaka. Dánsky brankár tentokrát nepripustil štvrtý gól vo svojej sieti.
     
    32:18
    V strednom pásme sa nepodarilo zachytiť puk Jonathanovi Brinkmanovi, ktorý sa k puku nedostal. Následne Dáni teda dopredu nepokračovali.
     
    32:49
    Slovenský tím zvíťazil na buly v útočnom pásme a z tejto okolnosti čerpal aj obranca Boris Česánek, ktorý napriahol svoju hokejku na modrej čiare a pálil. Mieril však tesne vedľa.
     
    33:49
    Slovenskí hokejisti zachytili puk v obrannom pásme a momentálne obrancovia čakajú na čerstvé sily zo striedačky. Striedajú aj Dáni.
     
    34:41
    Jonas Torbensen ešte síce dokázal obohrať obrancu Zekuciu, ďalej sa však dopredu nepresadil.
     
    35:28
    Slovenský tím bude hrať opäť presilovú hru. Dve minúty za seknutie dostáva Christopher Kamph.
     
    36:13
    Na modrú čiaru sa s pukom vysunul Maxim Čajkovič, ktorý sa dostal do určitej streleckej pozícii, aj keď možno nebola najvýhodnejšia. Vyskúšal páliť, mieril to vedľa.
     
    36:43
    Situáciu veľmi jednoducho riešil dánsky útočník Anders Biel, ktorý získal puk po nepresnej slovenskej prihrávke a poslal ho ihneď preč.
     
    37:13
    Slovensko bude hrať veľmi krátku 15-sekundovú presilovku o dvoch hráčov. Dve minúty za napadnutie dostáva Christoffer Fraenell.
     
    38:29
    Na pravom kruhu napriahol svoju hokejku Vitaloš, ale zakončenie mu zablokovali dánski hráči, ktorí potom vyhodili puk cez všetky čiary.
     
    39:16
    Slovensko dalo gól!
    V závere tretiny Dánsko dostáva gól do šatne. Čajkovič ideálne spoza pravého kruhu prihrávkou pred bránkovisko našiel MAREKA MINÁRIKA, ktorý už iba ťukol puk do odkrytej bránky a zavŕšil svoj hetrik!
    Asistencie: Maxim Čajkovič, Martin Vitaloš.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Prostredná časť hry absolútne patrila slovenským mladíkom. Gólovo sa blysol hetrikový strelec Marek Minárik, ktorý sa presadil v 28., 30. a 40. minúte. Slovensko teda po 40 minútach vedie 4:1.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:13
    Marek Minárik mohol hneď v úvode tretej tretiny pridať aj svoj štvrtý gólový zápis. Ocitol sa sám pred brankárom Grubakom, no puk mu skĺzol z čepele v tom najnevhodnejšom okamihu!
     
    41:15
    Slovensko bude hrať v oslabení. Michal Mrázik dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    41:23
    Dvojnásobná početná prevaha pre dánsky tím. Dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou dostáva Martin Vitaloš.
     
    41:53
    Do nebezpečného zakončenia sa vysunul Jonathan Brinkman, ktorý prešiel až k blízkosti Hlavajovej bránky, no odtiaľ ho nedokázal prekvapiť.
     
    42:52
    Dánsko dalo gól!
    Dánsko využíva presilovku o dvoch hráčov a znižuje stav stretnutia. Green nahadzoval puk spoza pravého kruhu a jeho pokus ideálne tečoval za Hlavajov chrbát MATHIAS HANSEN. Je znížené.
    Asistencia: Gustav Green, Jonas Brondberg.
     
    43:35
    Oba tímy v priebehu tohto zápasu využili svoje početné prevahy o dvoch hráčov. Najprv to boli Slováci v druhej tretine a teraz sa k nim pridali aj dánski hokejisti.
     
    44:08
    Brankár Samuel Hlavaj sa musel mať opäť na pozore, pretože na neho mierila jedna z ďalších dánskych striel. Náš gólman to však zvládol a bude sa vhadzovať po jeho pravici.
     
    44:57
    Pred bránkou číhal pripravený Mathias Hansen, ktorý sa snažil urobiť si priestor, ale veľmi sa mu to nepodarilo. Strelecky napokon Hlavaja neohrozil.
     
    46:05
    Do útočného pásma nahodil puk Jakub Minárik a iba vyzval Šeligu spoločne s Maniačekom, aby sa snažili puk získať.
     
    46:32
    Maniaček si za pravým kruhom spracoval prihrávku a podarilo sa mu vystreliť. Jeho strelecký pokus tentokrát mieril na Grubakove betóny.
     
    47:08
    Čajkovič manévruje s pukom v strednom pásme a snaží sa hľadať si vhodných spoluhráčov na kombináciu.
     
    47:39
    Ihneď po vhadzovaní sa k rýchlej strele prepracoval Filip Čenka, ktorý dokázal preveriť Grubakovu pozornosť. Dánsky brankár prikryl pod lapačku a hru prerušil.
     
    48:34
    Do útočného pásma sa s pukom dostával Mathias Hansen, ktorý prenikal po osi ihriska. Dostal sa na ľavý kruh, ale odtiaľ už bránku ohroziť nedokázal.
     
    49:30
    Puk v tejto chvíli opustil hraciu plochu a čiarový rozhodca už ide žiadať nový od kolegov z časomiery. Vhadzovať sa bude pred Hlavajom.
     
    50:14
    Dominik Šeliga vletel do súboja v útočnom pásme. Za Grubakovou bránkou však bola dvojica dánskych obrancov Fraenell so Sorensenom a tí súboj vyhrali.
     
    51:06
    Nahodený puk od modrej čiary z hokejky Martina Bučka smeroval priamo na betóny gólmana Grubaka, ktorý vyrazil pred seba a potom urýchlene prikryl.
     
    51:58
    Do súboja v rohu klziska vbehol Alexanader Hvizdoš, ktorý pomohol svojmu spoluhráčovi. Posunul puk po mantineli a počkal si na pohyb dánskych korčuliarov.
     
    52:27
    Medzi kruhmi sa ocitol s pukom na hokejke Róbert Džugan, ktorému sa aj podarilo z vhodnej pozície zakončiť, no mieril to iba priamo na hruď brankára Grubaka.
     
    53:24
    K zakončeniu z ľavého kruhu sa prepracoval Andrej Golian, ktorý zaklepal hokejkou o ľad, vypýtal si prihrávku a potom pálil. Grubak sa stihol rýchlo presunúť.
     
    54:50
    Do súbojov o puk pred bránkou sa zapojil aj Filip Čenka, no nedokázal už zo vzduchu trafiť letiaci puk. Dáni sa dostali von z pásma a pokúsili sa zaútočiť.
     
    55:35
    Puku sa v obrannom pásme zmocnil Džugan a okamžite ho posúval dopredu. Iniciatívni smerom dopredu musia byť najmä Dáni, ktorí ak ešte chcú pomýšľať na prípadné vyrovnanie, rozhodne musia byť aktívnejší.
     
    56:29
    Z pravého kruhu to chcel strelecky vyskúšať Andreas Sorensen, no puk mu akosi nesadol a skĺzol z čepele. Pred ním však dobrú prácu odviedol Mikkel Jensen.
     
    56:44
    Slovensko čaká v závere hra v oslabení. Róbert Džugan je vylúčený na dve minúty za seknutie.
     
    57:31
    Slovenským mladíkom sa v oslabení zatiaľ darí, bezpečne vyhadzujeme puky preč a ďaleko od Hlavaja. Dáni to už skúšajú aj v šestici.
     
    58:09
    Krížnu prihrávku chcel dávať Brinkman, ale tá neprešla na jeho spoluhráča. Slovensko sa opäť oslobodilo.
     
    58:45
    Džugan už práve naskočil na ľadovú plochu a sme piati, čo je len a len dobré.
     
    59:11
    Krížna prihrávka na Greena nebola veľmi presná, Dáni stále čosi vymýšľajú, no veľmi sa im už v útočnom pásme nedarí.
     
    59:29
    Slováci vyhodili puk až ku opustenej dánskej bránke a môžu v pokoji prestriedať.
     
    Koniec zápasu.
     
    V tretej tretine dokázal dánsky tím ešte vďaka gólu Hansena znížiť, no následne si už Slováci postrážili svoje vedenie a nedopustili prekvapenie. Celkovo Slovensko predviedlo na tomto prípravnom turnaji výborné výkony, zdolalo Nemecko, Česko, Dánsko a s deviatimi bodmi suverénne Summer Hockey Challenge vyhralo. Róbert Petrovický ako tréner môže byť určite s tohtosezónným prvým prípravným turnajom spokojný a takisto aj fanúšikovia ľadového hokeja na Slovensku. Mladíci sa predviedli v naozaj dobrom svetle.

    Ďakujeme za pozornosť. (17:33:46)

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 9. Hvizdoš (Džugan, Golian), 28. M. Minárik (Čajkovič, Okuliar), 30. M. Minárik, 40. M. Minárik (Čajkovič, Vitaloš) – 5. Green (Brondberg, Brinkman), 43. Hansen (Green, Brondberg)


    Slovensko: Hlavaj (Vyletelka) – Golian, Vitaloš, Česánek, Bučko, Dlugoš, Martiška, Zekucia, Semaňák – Okuliar, M. Minárik, Čajkovič – Sarvaš, Čenka, Mrázik – Džugan, Hvizdoš Ďurina – Maniaček, J. Minárik, Šeliga
    Dánsko: Grubak (Christensen) – Brondberg, Koch, Schulze, Kamph, Sorensen, Fraenell, Diedrichsen, Kristensen – Brinkman, Green, Biel – Lehmann, Kjaer, Jensen – Cubars, Langhans, Bertelsen – Hansen, Gantzel

    Rozhodčí: Štefik, Kalina – Bogdaň, Smrek
    thejrc.org