Senica – Slovan Bratislava 0:3 (kon.) | Ružomberok – Pohronie 0:1 (kon.) | Žilina – Trenčín 2:1 (kon.)
Zlaté Moravce – Michalovce 1:0 (kon.)
konec
FK Senica
0:3 (0:2)
ŠK Slovan Bratislava
Sobota 03.08.2019, 18:00 • OMS ARENA Senica (Senica) • Niké liga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    S konstatováním, že Slovan Bratislava zaznamenává další vítězství, se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek sobotního večera. (19:51:24)
     
    Slovan potvrdil roli favorita a dál ve Fortuna lize zůstává stoprocentní. Aktuálně se hostujícímu mužstvo posunulo do čela tabulky, kde se jej bude snažit vystřídat Žilina. Bratislava už ve druhém poločase hrála trpělivě a po zaváhání obrany přidala třetí branku, která zlomila odpor domácích. Do té doby se Senica snažila snížit, ovšem šancím chybělo trochu více přesnosti.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    K postranní čáře přistupuje čtvrtý rozhodčí, který na tabuli ukazuje, že se bude hrát pouhá minuta nad rámec normální hrací doby.
     
    90
    V poslední minutě normální hrací doby rozehrával Slovan další roh, ovšem centr byl nepovedený. Míč totiž zamířil k prvnímu bránícímu hráči, který jej odehrál daleko od brány.
     
    89
    Dalším zakončením se prezentoval Rafael Ratão, který mířil do protipohybu brankáře. Ovšem Federico Taborda se rychle přesunul a míč vyškrábl ke spoluhráči.
     
    88
    Rohový kop byl rozehrán nakrátko, k centru se dostal Erik Daniel, jenž směřoval míč na zadní tyč. Celou situaci uzavíral Mitch Apau, jehož hlavičku zneškodnil Federico Taborda.
     
    88
    Hra se velmi rychle otočila na druhou stranu, kde se do vápna řítil na levé straně Erik Daniel. Jeho centr byl zastaven, a tak Slovan bude kopat roh.
     
    87
    Zpoza pokutového území se o zakončení pokusil Sofian El Moudane, jehož zakončení bylo sražené na roh. Centr od praporku mířil do malého vápna, kde ve vzduchu vládne Dominik Greif.
     
    86
    Luis Ramirez posunul míč na pravé straně, ovšem Joss Didiba celou situaci zastavil přihrávkou zpátky. Senica pokračuje v kombinaci.
     
    85
    Střídání v týmu FK Senica: ze hřiště odchází Tenton Yenne, přichází Marko Totka.
     
    85
    Senica posílá centr do vápna, ale k zakončení se nedostává. Poslední míč byl zpracován do druhé vlny, ale akci překazil hostující obránce.
     
    83
    Za balonem se k levému praporku vydal Sofian El Moudane, jenž vybojoval faul. Můžeme očekávat centr mířící do šestnáctky.
     
    81
    Domácí tým se hnal opět do šestnáctky a k vidění bylo zakončení z levé strany. S celou situací si poradil Dominik Greif, jenž míč vyrazil. Ovšem celé akci předcházel ofsajd.
     
    80
    Luis Ramirez (Senica) se dostal do souboje u postranní čáry, kde se dopustil dalšího faulu. Hlavní rozhodčí tak vytahuje znovu žlutý kartónek.
     
    79
    Jdeme do koncovky rozhodnutého utkání. Sanica se hnala do akce, ovšem znovu to byl jen nepřesný nákop za obranu.
     
    78
    Střídání v týmu ŠK Slovan Bratislava: ze hřiště odchází Dejan Dražić, přichází Rharsalla Moha.
     
    78
    Dalším potrestaným hráčem je Jakub Krč (Senica), který předvedl zákrok za hranicí pravidel.

    Michal Luxa

    Branky: 5. Nono, 33. Ratão, 63. Čavrić

    Karty:   72. Cvek (SEN), 78. Krč (SEN), 80. Ramirez (SEN)


    FK Senica: Taborda – Krč, Košút, Dias (C), Otrísal – Klapan (71. Didiba), Cvek – Yenne (85. Totka), El Moudane, Castaňeda (73. Ramirez) – Sulley.
    Náhradníci: Vorel – Addo, Didiba, Baumgartner, Totka, Ramirez.

    ŠK Slovan Bratislava: Greif – De Marco, Božikov (C), Abena, Apau – Dražić (78. Moha), Rabiu, Ljubicić, Ratão – Nono (75. de Kamps), Čavrić (71. Daniel).
    Náhradníci: Šulla – de Kamps, Moha, Strelec, Medvěděv, Daniel, Holman.

    Rozhodčí: Glova
    thejrc.org