Plzeň – K. Vary 5:2 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
5:2 (0:0, 3:2, 2:0)
HC Energie Karlovy Vary
Sobota 03.08.2019, 12:00 • Home Monitoring Aréna • Přípravné zápasy juniorů
Partner:
     
    57:36
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Nyní už to Plzni vyšlo a Západočeši tento duel vyhrají! Houdek si obhodil protihráče a přihrál volnému DOMINIKU SOUKUPOVI, jenž už to měl velmi jednoduché a zakončil pohodlně do prázdné branky. Asistence: Michal Houdek.
     
    41:25
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni se hned usadili v útočném pásmu a dávají čtvrtou branku! ADAM ŽENÍŠEK vypálil z hranice levého kruhu, Pitoňák jeho pokus jen ztlumil a kotouč nakonec spadl za brankovou čáru. Asistence: Říha.
     
    38:28
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Rychlá akce indiánů a Západočeši už vedou! Houdkova rána skončila jen na zadním mantinelu, ale odtud se odrazila do brankoviště. Nejlépe se zorientoval ADAM ŽENÍŠEK, jenž doklepl puk za zmateného Pitoňáka. Asistence: Michal Houdek.
     
    37:34
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A je znovu srovnáno! Šuhaj vybojoval kotouč na levé straně a předložil ho před branku VÁCLAVU ADAMCOVI, který tvrdou ranou z první propasíroval kotouč za Pitoňáka. Asistence: Vojtěch Šuhaj.
     
    35:03
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie hned po buly udeřila! VÁCLAV STEJSKAL dostal pas na pravou stranu a zblízka prostřelil Micku. Asistence: David Černý, Richard Záruba.
     
    28:27
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Je srovnáno! Tenhle brejk už si domácí nepohlídali a inkasují. Za pukem na levý kruh dojel nejrychleji RICHARD ZÁRUBA a zakončil pod tělo vyjíždějícího Micky. Asistence: Petr Kořán.
     
    21:45
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni otevírají skóre! Vytvořili si tlak a DOMINIK SOUKUP tvrdou ranou z mezikruží poprvé propálil Pitoňáka. Asistence: Tomáš Hollar.

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 22. Soukup (Hollar), 38. Adamec (Šuhaj), 39. Ženíšek (Houdek), 42. Ženíšek (Říha), 58. Soukup (Houdek) – 29. Záruba (Kořán), 36. Stejskal (Černý, Záruba)


    HC Škoda Plzeň: Micka (Pícl) – Kovařík, Jiříček, Pánek, Vajner, Moravec, Staněk, Houdek – Rohla, Tůma, Kolář, Šuhaj, Ženíšek, Adamec, Říha, Soukup, Kvasnička, Hollar, Karbulka, Marcel
    HC Energie Karlovy Vary: Pitoňák (Horák) – Pohanka, Stejskal, Kořán, Mikulec, Benda, Cestr – Rozhon, Novotný, Konášek, Jiskra, Adámek, Seidler, Mareček, Korčmaroš, Záruba, Křemen, Holub, Černý, Šťastný

    Rozhodčí: Hucl – Rubáš, Tvrdík
    thejrc.org