Švýcarsko – Česko 2:6 (kon.) | Česko – Švýcarsko 5:2 (kon.)
konec
Švýcarsko
2:6 (2:5, 0:1)
Česko
Sobota 03.08.2019, 10:50 • Asiago, Itálie • ME v inline hokeji U16
Partner:
     
    39:53
    Helikar nebyl daleko od druhého gólu přes celé hřiště! Knuchel s velkými potížemi puk vyrazil, poté ještě mohli Češi skórovat z dorážky.
     
    31:40
    Vyloučení v týmu Švýcarsko (Liam Sopa – 2 min, sekání).
     
    31:03
    Helikar nahrál z pravé strany na zadní tyč volnému Koudelkovi, tomu už stačilo jen nastavit hokejku a uklidit puk do odkryté části branky, jenže nastřelil pouze tyčku!
     
    30:13
    Plos nastřelil na levé straně před sebou stojícího Villigera, ten se ujal puku a rychle se hnal do útoku, v tísni však nedokázal na dlouhou hokejku ideálně zakončit.
     
    26:20
    Česko právě vstřelilo branku!
    JAKUB KOUDELKA smekl pomyslný klobouk před Macasem, jenž ho parádně našel volného na levé straně a on už mohl v poklidu poslat kotouč do brány. Asistence: Matyáš Macas.
     
    21:37
    Střídání v týmu Švýcarsko: ze hřiště odchází Adrian Dueggelin, přichází Yannic Thierry Knuchel.
     
    19:58
    Česko právě vstřelilo branku!
    JAN HELIKAR zkusil v závěru první dvacetiminutovky své štěstí, vypálil příklepem z pravého kruhu pro vhazování před vlastní brankou a puk zapadal do švýcarské branky přesně k pravé tyči.
     
    18:09
    Ramert se protáhl po levé straně, když nabral rychlost, poté nahrával na druhou stranu Hanákovi, jenže ten ve stoprocentní šanci promáchl.
     
    16:34
    Česko právě vstřelilo branku!
    Matyáš Macas viděl před bránou soupeře stojícího svého spoluhráče JAKUBA KOUDELKU, tak poslal kotouč na bránu až z vlastní poloviny a Koudelka toho využil parádní tečí, když nasměroval puk mezi betony brankáře. Asistence: Matyáš Macas.
     
    14:32
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcarský tým rychle využívá početní výhodu, Bay našel svou nahrávkou z vrcholu levého kruhu před bránou osamoceného LOUIE SCHRIBERA, ten jen nastavil hokejku a zakončoval do odkryté části branky. Asistence: Fabbio Bay.
     
    14:15
    Vyloučení v týmu Česko (Lukáš Plos – 2 min, hrubost).
     
    12:20
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český reprezentační výběr ale na inkasovanou branku rychle odpovídá, pohlednou rychlou souhru zakončoval z levé strany po nahrávce od Šimka mezi betony gólmana JAKUB KUCHAŘ. Asistence: Pavel Šimek.
     
    11:10
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcaři se dostávají na dostřel jediné branky, když Málek už ležel po předchozím zákroku v brankovišti a z levé strany ho přehodil LOU SCHRIBER. Asistence: Liam Sopa.
     
    04:15
    Česko právě vstřelilo branku!
    Plos nahrál na střed volnému JAKUBU KOUDELKOVI, ten měl dostatek času na zakončení a zamířil přesně mezi betony švýcarského brankáře, jenž nestačil včas zakleknout. Asistence: Lukáš Plos.
     
    02:56
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi využívají přesilovou hru k úvodní brance zápasu, Kuchař nahrál na pravou stranu PAVLU ŠIMKOVI a ten střelou zápěstím poslal kotouč o zadní tyč do sítě. Asistence: Jakub Kuchař.
     
    02:01
    Vyloučení v týmu Švýcarsko (Leandro Hinder – 2 min, sekání).
    Branky a nahrávky: 12. Schriber (Sopa), 15. Schriber (Bay) – 3. Šimek (Kuchař), 5. Koudelka (Plos), 13. Kuchař (Šimek), 17. Koudelka (Macas), 20. Helikar, 27. Koudelka (Macas)


    Švýcarsko: Dueggelin (22. Knuchel) – Ramuz, Sopa, Bay, Kraettli, W. Von Rohr, Hinder, Widmer, Peter, Schriber, Greuter, L. Von Rohr, Villiger.
    Česko: Málek (Chlouda) – Helikar (A), Plos (C), Abazaj, Zapletal, Kuchař, Šimek, Macas, Koudelka, Ramert (A), Gerych, Hanák, Svozil.
    ocianews.com