Mönchengladbach – Chelsea 2:2 (kon.)
konec
Borussia Mönchengladbach
2:2 (2:0)
Chelsea FC
Sobota 03.08.2019, 17:00 • Stadion im BORUSSIA-PARK (Mönchengladbach) • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 38 % : 62 %.
    Střely na branku: 4:12. Rohy: 3:7. (18:51:36)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí nerozhodným výsledkem 2:2 Chelsea vstoupila do druhého poločasu velice aktivně, během několika minut si připravila několik vyložených šancí, přičemž jednu z nich zužitkoval Abraham. Po této brance se hra hodně vyrovnala, přičemž v samotném závěru dokázal londýnský celek srovnat krok, druhý pokutový kop totiž proměnil Barkley.
     
    90
    Konec zápasu.
     
    89
    Borussia se málem dostala zpět do vedení! Hosté propadli při bránění, do dobré pozice pro zakončení se tak dostal jeden z domácích, který trefil Kepu do nohy.
     
    88
    Téměř ihned po rozehrávce to Barkley zkoušel nabídkou za obranu, avšak tu Giroud vůbec nepochopil. Naopak se k míči dostal pouze pozorný Sommer.
    86. BARKLEY - 2:2
     
    86
    Chelsea právě vstřelila branku!
    A také ta druhá je zužitkována! Tentokráte se k rozehrávce postavil ROSS BARKLEY, který svůj pokus otřel o brankovou konstrukci, načež míč skončil za brankářem Sommerem.
    86. Penaltový zákrok.
     
    86
    Je tu další penalta pro Chelsea!
     
    85
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut. Mönchengladbach i nadále drží vedení o jednu branku, v posledních minutách navíc zabral.
     
    84
    Giroudovi se podařilo sklepnout míč do strany, kde měl Barkley velké starosti s napadající smečkou protihráčů. Na pomoc mu ale přispěchal středopolař Kanté.
     
    83
    Ven z branky musel Sommer, který se k míči dostal urychleným způsobem. Posléze jeho celek přešel na druhou stranu, kde Raffael našel pouze Alonsa.
     
    82
    Lainer přeci jenom v pokutovém území fauloval, což se domácímu táboru vůbec nelíbilo. Faul to zřejmě byl, rozehrávky se tak ujme brankář Arrizabalaga.
     
    81
    Jorginho šikovným způsobem přenesl hru na levou stranu, kde to Alonso zkoušel překvapivým řešením, avšak se zakončením si Sommer poradil.
     
    80
    Na pořadu dne byl další protiútok, který tentokráte po pravém křídle táhl Giroud, jenž se daleko nedostal. Následně míč zamířil na nohu brankáře.
     
    79
    Obrovská šance Chelsea! Sám na branku totiž pelášil Barkley, který zvolil zakončení k levé tyči, avšak míč směřoval vedle branky soupeře.
     
    74
    V posledních minutách sledujeme celou řadu nedovolených zákroků. Borussia má problémy s přechodem, který přináší aktivní napadání soupeře.
     
    73
    Domácí zadák Elvedi byl po předchozím souboji s Giroudem lehce otřesen, i tak hlavní sudí raději přerušil hru, načež se na hrací plochu dostavil lékařský personál.

    David Suchý

    Branky: 13. Pléa, 39. Hofmann – 59. Abraham (pen.), 86. Barkley (pen.)

    Karty:   28. Lainer (MNC), 62. Elvedi (MNC) – 8. Emerson (CHE), 24. Kovačić (CHE), 68. Pedro (CHE), 71. Giroud (CHE)


    Držení míče: 38 % : 62 %.
    Střely na branku: 4:12. Rohy: 3:7.
    Borussia Mönchengladbach: Sommer (C) – Lainer, Ginter, Elvedi (76. Cuisance), Wendt (75. Beyer) – Neuhaus (76. Embolo), Strobl (75. Bennetts), Zakaria (66. Bénes) – Hofmann (76. Raffael), Thuram (46. Herrmann), Pléa
    Náhradníci: Sippel – Bénes, Bennetts, Beyer, Cuisance, Embolo, Herrmann, Johnson, Lang, Poulsen, Raffael

    Chelsea FC: Arrizabalaga – Azpilicueta (C), Christensen, Zouma, Emerson (66. Alonso) – Jorginho, Kovačić (67. Kenedy) – Pedro (71. Kanté), Mount, Pulišić (67. Giroud) – Abraham (66. Barkley)
    Náhradníci: Caballero, Ziger – Zappacosta, Tomori, Luiz, Alonso, Kenedy, Kanté, Barkley, Giroud
    ocianews.com