Česko – Belgie 18:2 (kon.) | Česko – Finsko 10:1 (kon.)
konec
Česko
10:1 (6:1, 4:0)
Finsko
Sobota 03.08.2019, 18:45 • Roana, Itálie • ME v inline hokeji U18 • Semifinále
Partner:
     
    36:32
    Česko právě vstřelilo branku!
    ADAM BACHÁNEK napřáhl na levé straně k tvrdé ráně příklepem, poslal kotouč přesně pod horní tyč a zkompletoval hattrick.
     
    29:47
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tentokrát už se TOMÁŠ HANÁK dostal k zakončení, po přesném křižném pasu od Ryšavého vypálil z první z pravé strany a přesnou trefou na bližší tyč zkompletoval hattrick. Asistence: Martin Ryšavý.
     
    23:14
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi velice rychle využívají početní výhodu a navyšují své vedení na rozdíl sedmi branek. Bachánek nahrál z osy hřiště do pravého kruhu TOMÁŠI HANÁKOVI a ten vypálil přesně zápěstím na přední tyč pod ruku gólmana. Asistence: Adam Bachánek.
     
    21:16
    Česko právě vstřelilo branku!
    Hrazdirovu dobrou střelu z levé strany vyrazil gólman ramenem do svého brankoviště, než ale stačil puk přikrýt, tak se k němu pohotově dostal LUKÁŠ CHLUDIL a úspěšnou dorážkou zkompletoval hattrick. Asistence: Richard Hrazdira.
     
    14:16
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český výběr pokračuje v kanonádě, LUKÁŠ CHLUDIL zamířil z levého kruhu na zadní tyč, od které se puk odrazil do sítě.
     
    13:45
    Česko právě vstřelilo branku!
    ADAM BACHÁNEK byl rozjetý na středu hřiště a věřil si na střelu, jeho přesný projektil prolétl pod pravou ruku gólmana, který ani nestihl zareagovat.
     
    10:59
    Česko právě vstřelilo branku!
    Strnádek posunul puk na polovině hřiště na ADAMA PALEČKA, ten využil volného středu hřiště a ze střední vzdálenosti vystřelil zápěstím přesně mezi betony Uosukainena. Asistence: Matěj Strnádek.
     
    05:22
    Česko právě vstřelilo branku!
    S góly se nyní rozrhl pytel! Ryšavý posunul vybojovaný puk z pravé strany na střed ADAMU BACHÁNKOVI, ten si položil gólmana, přehodil si kotouč na bekhend a zvednul ho nad ležícího gólmana. Asistence: Martin Ryšavý.
     
    04:54
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové však rychle odpovídají na dvě inkasované branky, po nahrávce od Pulakky na levou stranu se prosadil z kruhu pro vhazování střelou mezi betony Hamrly MIKKO TUOMELA. Asistence: Nestori Pulakka.
     
    04:03
    Česko právě vstřelilo branku!
    Netrvalo to ani minutu a Češi přidávají druhou branku. LUKÁŠ CHLUDIL chtěl nahrávat z pravé strany na zadní tyč Hrazdirovi, puk letící brankovištěm srazil mezi betony vlastního gólmana Lehtinen.
     
    03:12
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nyní už je česká radost z úvodního gólu oprávněná! Na levé straně ujel finské obraně TOMÁŠ HANÁK a z kruhu zakončil pod rukou brankáře přesně k zadní tyči. Bez asistence.

    Adam Joska

    Branky a nahrávky: 4. Hanák, 5. Chludil, 6. Bachánek (Ryšavý), 11. Paleček (Strnádek), 14. Bachánek, 15. Chludil, 22. Chludil (Hrazdira), 24. Hanák (Bachánek), 30. Hanák (Ryšavý), 37. Bachánek – 5. Tuomela (Pulakka)


    Česko: Hamrla (26. Nowak) – Adamec, Ambrož, Havlík, Strnádek, Paleček, Hanák, Kleniar, Ryšavý, Hrazdira, Bachánek, Chludil, Němec.
    Finsko: Uosukainen (15. Heikkilä) – Lehtinen, Nevalainen, Tuomela, Pulakka, Salo, Olli-Oskari, Kymäläienen, Ojala, Tiisanoja.
    ocianews.com