Karviná – Slavia 0:0 (kon.) | Č. Budějovice – Jablonec 1:1 (kon.) | Sparta – Příbram 3:0 (kon.)
konec
AC Sparta Praha
3:0 (2:0)
FK Příbram
Neděle 04.08.2019, 19:00 • Generali Arena, Praha-Bubeneč • FORTUNA:LIGA • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.
     
    Hezký podvečer z pražské Letné, kde čtvrté kolo fotbalové FORTUNA:LIGY pokračuje soubojem dvou nečekaných sousedů v tabulce, Sparta i Příbram po třech utkáních mají shodně 4 body při skóre 4:4, aktuálně se dělí o jedenácté místo soutěže.
     
    AC Sparta Praha

    Spartě hrubě nevyšel vstup do nové sezóny, neboť v letošní ligové premiéře podlehla zde na Letné Slovácku 0:2. Sparťané si zvedli náladu následnou výhrou nad Jabloncem 2:0, v pondělí však s velkými potížemi vybojovali alespoň bod na hřišti nováčka Českých Budějovic, kde v poločase prohrávali o dvě branky.

    Rudí tak dosud jen jednou vyhráli, přitom už ve čtvrtek je čeká vstup do Evropské ligy a to velmi náročný, neboť se utkají s Trabzonsporem, čtvrtým týmem nabité turecké ligy. Navíc domácí utkání odehrají kvůli trestu od evropské federace bez diváků.

    Sparťanský trenér Jílek se zatím může spolehnout zejména na Guélora Kangu, jenž ke čtyřem týmovým gólům přispěl dvěma trefami a jednou asistencí. Naopak hrotový útočník Libor Kozák už neproměnil několik vyložených příležitostí a stále čeká na svůj první sparťanský zásah.

    Domácí tým trápí obrovské množství zraněných hráčů, dlouhodobě jsou mimo hru Ben Chaim, Dočkal, Vindheim, Pulkrab, Panák, Kadlec, Frýdek a Drchal.

    Sparta ale před dnešním utkáním hlásí výraznou posilu do obrany, kam získala z italské Fiorentiny slovenského reprezentanta Dávida Hancka. Ten ve slovenském národním týmu zatím odehrál všechny zápasy probíhající kvalifikace o ME v základní sestavě.
     
    1. FK Příbram

    Jak už bylo zmíněno, Příbram přijíždí na Letnou s bilancí zcela shodnou té, kterou má po třech kolech Sparta. Oba týmy navíc odehrály dva zápasy na vlastním stadiónu.

    Středočeši do nového ligového ročníku vstoupili domácí remízou 1:1 s Teplicemi, následně prohráli 0:1 v Opavě a před týdnem zdolali Bohemians 1905 na vlastním trávníku 3:2. V dramatickém zápase ztratili dvoubrankové vedení, výhru ale devět minut před koncem vystřelil Radek Voltr.

    Na Letné by Příbram ráda navázala na své historicky jediné vítězství, které si odsud odvezla 1. dubna 2012, výsledek 2:0 ve prospěch hostů tehdy opravdu nebyl aprílovým žertíkem, o branky se postarali Michal Šlapák se Zdeňkem Koukalem. Od té doby pak odjížděla poražena až do loňské sezóny, kdy na Spartě hrála jen o kolo později než letos a získala nečekaný bod za remízu 2:2.
     
    Úvodní sestavy:

    AC Sparta Praha: Nita – Sáček, Štetina, Costa (C), Matěj Hanousek – L. Krejčí – Hložek, Trávník, Kanga, Plavšić – Kozák.
    Náhradníci: Heča – Semih Kaya, Radaković, Graiciar, M. Hašek, Tetteh, Juliš.

    1.FK Příbram: Boháč – Tregler, Kodr, Šimek, Cmiljanović – Alvir, Jan Rezek (C), Soldát, Hájek, Ma. Zeman – Polidar.
    Náhradníci: Kočí – Antwi, Januška, Kilián, Michal Škoda, T. Jablonský, Voltr.

    Rozhodčí: Pechanec – Moláček, Hájek.
    Přípravy na zápas jsou různorodé. Snad hráči Sparty našli ve svých materiálech radu na zlepšení startu sezóny.
     
    Dávid Hancko dnes absolvoval se Spartou první trénink a ještě není připraven k utkání, jedinou změnou ve sparťanské sestavě oproti utkání v Budějovicích tak je start Michala Trávníka v zahajovací jedenáctce místo Martina Haška. Po delší době se pak na lavičku náhradníků dostal Lukáš Juliš.

    Také hosté z Příbrami udělali jedinou změnu v sestavě, trenér Nádvorník ve středové řadě vsadil na sparťanského odchovance Pavla Hájka místo Michala Škody, přitom ten je se dvěma brankami nejlepším střelcem Příbrami v úvodu sezóny.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Obloha se v Praze vyjasnila a na Letné je krásné fotbalové počasí s nějakými pětadvaceti stupni Celsia, ideální pro zajímavou sportovní podívanou.
    Sparta je připravena. Zápas začíná za pět minut!
     
    Letnou už zní klubová hymna Sparty "Zpívej, kdo jsi sparťanem!", rozhodčí Pechanec s kolegy Moláčkem a Hájkem mezitím přivádí aktéry zápasu na tradičně výborně připravený trávník.
     
    Předzápasový los s rozhodčími obstarali kapitáni Costa a Jan Rezek.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Úvodního výkopu se ujali v zeleném hrající hosté z Příbrami, Sparta oblékla tradiční rudé dresy a v prvním poločase útočí na branku směrem k Letenské pláni.
     
    1
    Už po půlminutě hry přichází první žlutá karta zápasu! Jaroslav Tregler podkopl rozběhnutého Srdjana Plavšiće a neunikl trestu od rozhodčího Pechance.
     
    2
    Sparta navíc bude zahrávat standardní situaci z nějakých pětadvaceti metrů, u míče už je připraven Guélor Kanga.
     
    3
    Kangova prudká rána mířila do horního rohu příbramské branky, první výborný zákrok musel předvést Marek Boháč!
    3. Boháčův důležitý zákrok proti Kangovi
     
    3
    Následný rohový kop Sparty nevedl k ohrožení příbramské branky, Sparta bude muset další útočné snažení začít od vlastního brankáře.
     
    4
    Sparta si trošku zkomplikovala rozehrávku, Kanga se musel vrátit až k vlastnímu pokutovému území, kde si vynutil faul Marka Alvira a domácí mohou rozehrávat míč z klidu.
     
    6
    Cmiljanović potáhl míč po levé straně hřiště, následný centr srbského beka Lukáš Štetina srazil za sparťanskou branku, pokračovat se bude od rohového praporku.
     
    7
    Centr Martina Zemana nenašel před brankou nikoho v zeleném, sparťané už přesunuli hru do středu hřiště.
     
    8
    Sparta podnikla rychlý přechod do útoku po levé straně, Hanousek vysunul do pokutového území Kozáka, ten vybojoval rohový kop pro Pražany.
     
    9
    Plavšićově centru se Příbram ubránila, Sparta se pak pokusila ještě jednou zahrozit, Kangova střela ale byla sražena a Costa nedosáhl na Krejčího kolmici do pokutového území.
     
    10
    Jan Rezek si vynutil Hložkův faul u středové čáry, hosté mohou rozehrávat.
     
    11
    Příbram ale rychle jen odevzdala míč sparťanům, vhazovat může Michal Sáček. Ten se při absencích Vindheima a Zahustela zabydlel na pravém kraji obrany.
     
    12
    Alvir potáhl míč k pokutovému území Sparty a připravil palebnou pozici pro Jana Rezka, jeho ránu domácí fotbalisté odrazili do pole.
     
    13
    Martin Zeman si v blízkosti rohového praporku našel prostor k centru, v pokutovém území ale našel jen osamoceného Krejčího.
     
    13
    Guélor Kanga už zase rozdává své tradiční pasy do křídel, tentokrát vysunul do volného prostoru Srdjana Plavšiće, ten ale nepřesně hledal v pokutovém území Libora Kozáka a míče se ujal brankář Boháč.
     
    14
    Marko Alvir se pokusil o individuální průnik podél pravé strany pokutového území, mezi dvěma protihráči ale neměl šanci na úspěch a pak centroval jen za sparťanskou branku.
     
    16
    Sparťané získali míč na útočné polovině a už znovu hledají cestu do pokutového území Příbrami.
     
    17
    Kangovi ale tentokrát nevyšel pas k postranní čáře, Gabonce vyvedl z míry důrazný Soldát a míč pak přeletěl Adama Hložka.
     
    19
    Parádní souhra Zemana s Rezkem při příbramském rohu, kdy Zeman centroval na hranici pokutového území, kde se Rezek opřel do balónu z voleje a Florin Nita jeho ránu dokázal zachytit! Krásný fotbalový moment.
    19. Hezký volej Rezka a zákrok Nity.
     
    20
    Nepřesný centr Matěje Hanouska odkopává Kodr, ovšem jen zpět na kopačky sparťanů.
     
    21
    Hanouskovi se zatím moc nedaří, tentokrát někdejší jablonecký obránce centroval po průniku podél postranní čáry až za příbramskou branku.
     
    22
    Libor Kozák netradičně centroval z pravého křídla, Plavšić ránu bez přípravy nasměroval vysoko nad příbramskou branku. Sparta by ale podobnou souhru potřebovala v opačném gardu, kdy by právě Kozák byl adresátem Srbova centru.
     
    23
    Je za námi čtvrtina zápasu a favorizovaná Sparta si zatím nevypracovala výraznější gólovou příležitost, zatím zahrozila jen z Kangova volného kopu.
     
    24
    Michal Sáček se prohnal po pravé straně hřiště a v souboji s Cmiljanovićem vybojoval rohový kop pro Pražany.
     
    25
    Trávníkův centr od praporku doletěl přímo k brankáři Boháčovi, ten nadvakrát zkrotil míč do svých rukavic.
     
    26
    Marko Alvir podnikl individuální průnik ze středu hřiště až na levé křídlo, pak centroval na hlavu Costy.
     
    27
    Hanousek při dalším výpadu po levém křídle hledal stříleným centrem před brankou Adama Hložka, před ním stačil odehrát míč na roh Cmiljanović.
     
    28
    Sparta právě vstřelila branku!
    Guélor Kanga perfektním centrem z rohu našel hlavu COSTY a sparťanský kapitán přesnou hlavičkou pod břevno rozjásal Letnou!
    28. COSTA - 1:0
     
    30
    Krejčí byl faulován ve středu hřiště, mladík ve sparťanské záloze si zatím počíná velmi aktivně.
     
    31
    Kanga se pokusil o další průnikovou přihrávku po křídle, Srdjan Plavšić ale prudký pas nedokázal zpracovat, navíc se ocitl v postavení mimo hru.
     
    32
    Další příbramský faul, Cmiljanović nedovoleně atakoval Michala Sáčka a po Treglerovi se stává druhým hostem se žlutou kartou na kontě.
     
    33
    Následný Trávníkův centr našel v pokutovém území Lukáše Štetinu, ten ale ve velmi nekomfortní pozici hlavičkoval výrazně mimo branku.
     
    34
    Hosté se usadili u pokutového území Sparty, kde vybojovali rohový kop a mohou zahrozit ze standardní situace.
     
    34
    Rezkův centr si domácí defenziva pohlídala, míč se pak oklikou vrátil k autorovi rohu, opětovný centr Rezka pak dosedl na horní část břevna sparťanské branky.
     
    35
    Po souboji na brankové čáře utrpěl drobný zdravotní šrám Lukáš Štetina a slovenský obránce se těžce zvedal ze země, už je ale zpátky na nohou.
     
    36
    Plavšićův centr se snažil v pokutovém území zpracovat Trávník, ten byl atakován Šimkem, penaltu ale nevybojoval. Trávník ještě před soubojem s hostujícím obráncem ztratil stabilitu.
     
    37
    Po nepříjemném střetu Kangy s Cmiljanovićem je hra přerušena a rozhodčí Pechanec přeci jen míří zkontrolovat předchozí situaci v pokutovém území k obrazovce.
     
    38
    Penalta pro Spartu!
     
    38
    David Šimek je za svůj zákrok navíc potrestán žlutou kartou, už tři příbramští zadáci tedy byli žlutě napomenuti.
     
    39
    Míč si staví Guélor Kanga, ten už letos vstřelil dvě branky, teď může přidat další z pokutového kopu.
     
    39
    Sparta právě vstřelila branku!
    Brankář Boháč sice vystihl směr střely GUÉLORA KANGY, gabonský fotbalista ale dokázal míč vtěsnat k tyči tak, že na něj Marek Boháč nedosáhl a Sparta vede o dvě branky.
    39. Guélor KANGA - 2:0
     
    41
    Příbram se snaží o rychlou odpověď, Zeman na levém křídle odcentroval přes Sáčka, Štetina pak odvrací míč za sparťanskou branku.
     
    42
    Penalta pro Příbram!
     
    42
    Po Zemanově rohu Krejčí neobratně podkopl Treglera a rozhodčí Pechanec bez váhání ukazuje na penaltový bod.
     
    42
    Martin Zeman z penaltového bodu ztroskotal na brankáři Nitovi!
     
    43
    Po následném rohovém kopu Šimek hlavičkoval vysoko nad sparťanskou branku a Florin Nita může uklidnit hru rozehrávkou od své branky.
     
    45
    Příbramští vybojovali míč ve středu pole, ovšem nepřesnou přihrávkou k postranní čáře se o něj sami připravili a Cmiljanović už jej nedokázal zachytit na hrací ploše.
     
    45+1
    Rozhodčí Pechanec, jenž mimochodem před pár sekundami nepříjemně podklouzl, k úvodním pětačtyřiceti přidává dvě nastavené minuty.
     
    45+1
    Prudký centr Plavšiće jen proletěl pokutovým územím, nikdo v rudém jej nedokázal zasáhnout.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první červenou kartu ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Je za námi první poločas utkání čtvrtého kola FORTUNA:LIGY, po němž Sparta vede nad Příbramí 2:0.

    Domácí se v úvodu trápili, až je v závěru úvodní půlhodiny po Kangově rohu spasil hlavičkou Costa. Guélor Kanga pak proměnil penaltu, tou vzápětí disponovala i Příbram, ovšem Martin Zeman neprostřelil brankáře Nitu a tak do šaten odcházejí výrazně spokojeněji sparťané.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Po změn stran se pokračuje v zahajovacích sestavách.
     
    47
    Hosté zaútočili po levé straně, kde Alvir vybojoval rohový kop.
     
    48
    Po Rezkově centru zůstal v pokutovém území ležet Libor Kozák, jenž musí být ošetřen.
     
    49
    Kozák už vstal na nohy a odchází na pokračování ošetření do zámezí, zřejmě utrpěl zásah do hlavy.
     
    50
    Sparta pokračuje v deseti, hosté brzy získali další rohový kop.
     
    50
    Na kvalitní Zemanův centr si naskočil Marko Alvir a zcela osamocen před Nitou míjí sparťanskou branku!
    50. Marko Alvir a jeho hlavička
     
    52
    Kozák zůstává ošetřován za sparťanskou brankou a Sparta nadále hraje v početním oslabení.
    52. Libor Kozák inkasoval zásah do hlavy a musel se nechat ošetřit
     
    53
    Po souhře s Hanouskem Plavšićův centr byl tečován hostujícími zadáky mimo dosah domácích fotbalistů před brankou.
     
    53
    Srdjan Plavšić byl při další akci přistižen v ofsajdu, to už se na trávník vrací Libor Kozák.
     
    54
    Zemanův centr od postranní čáry s jistotou pohlídal Florin Nita, rumunský brankář pevně zachytil míč do svých rukavic.
     
    55
    Vysoký centr Trávníka zachytil strážce hostující branky Marek Boháč, ten už vyhodil míč na spoluhráče Rezka.
     
    56
    Polidarův centr byl prodloužen k osamocenému Zemanovi, ten se povedeně opřel do míče, jeho rána ale prosvištěla těsně nad břevnem sparťanské branky!
     
    58
    Srdjan Plavšić se jako expres prohnal útočnou polovinou, ovšem nezvládl finální fázi své akce, když nepřesně přihrával před branku. Sparta bude zahrávat alespoň rohový kop.
     
    58
    Centr Trávníka z rohu hosté odklidili do bezpečí, Sparta musí další útočné tažení začít z vlastní poloviny.
     
    59
    Michal Sáček se jako tank probil do pokutového území, pak už zakončoval v pádu na dlouhou nohou a branku netrefil.
     
    61
    Plavšić se uvolnil na levém křídle, pak hledal před brankou Kozáka, ten hlavičkoval o bránícího Šimka mimo branku.
     
    62
    Při rohových kopech má Sparta největší příležitosti po centrech Guélora Kangy! Ten tentokrát šikovným přízemním pasem našel v pokutovém území Trávníka, jehož rána z první se otřela o vnější část tyče příbramské branky!
     
    63
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Pavel Hájek, přichází Radek Voltr.
     
    63
    Martin Zeman na levé straně pokutového území nedokázal proniknout kolem Trávníka se Sáčkem, vybojoval ale další příbramský roh.
     
    64
    Zemanův následný centr od praporku měl nebezpečné parametry, Sparta se ale dokázala ubránit.
     
    65
    Kangovi se při sparťanském brejku rozběhl na pravé straně volný Plavšić, ovšem do pasu ke Srbovi se stačil vložit Jan Rezek. Příbramský kapitán se včas vrátil do defenzivy.
     
    67
    Příbram pokračuje v aktivní hře, Zemanův centr zleva se tentokrát neujal.
     
    67
    Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Libor Kozák, přichází Benjamin Tetteh.
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Marko Alvir, přichází Michal Škoda.
     
    69
    Další roh Příbrami, tentokrát ale skončil záhy odpískáním útočného faulu po Zemanově centru.
     
    70
    Po souboji s Tettehem napříjemně dopadl na trávník Soldát, navíc pár metrů nedaleko se po dalším souboji těžce zvedal Michal Sáček, ten už je ale na nohou. Naopak Karel Soldát bude vyžadovat ošetření.
     
    71
    Utkání sleduje sympatická návštěva 11 007 diváků.
     
    71
    Po ošetření Soldáta už se může ve hře pokračovat.
     
    72
    Šimka dostal u postranní čáry pod tlak Trávník, příbramský obránce se ale dokázal uvolnit šikovnou kličkou kolem domácího středopolaře.
     
    74
    Trávník se průnikovou přihrávkou pokusil uvolnit do pokutového území Tetteha, ten se ve spolupráci s Hložkem nedokázal prosadit, tak z dálky střílel Ladislav Krejčí, jeho rána ale mířila výrazně vedle příbramské branky.
     
    74
    Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Michal Trávník, přichází Martin Hašek.
     
    76
    Plavšićův výborný centr našel ke vzdálenější tyči nabíhajícího Michala Sáčka, ten si ale neporadil s odskokem míčem a nasměroval jej mimo příbramskou branku.
     
    78
    Tentokrát zaútočila Příbram po pravé straně, Treglerův přetažený centr ale přeletěl všechny jeho spoluhráče.
     
    78
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Martin Zeman, přichází Emmanuel Antwi.

    Emmanuel Antwi tu loni v závěru vyrovnával na senzačních 2:2.
     
    79
    Penalta pro Spartu!
     
    79
    Malou domů Cmiljanoviće před brankářem Boháčem vystihl Benjamin Tetteh, Boháč jej podrazil a rozhodčí Pechanec neměl jinou možnost, než ukázat na penaltový bod!
     
    80
    Sparta právě vstřelila branku!
    Penaltu si opět vzal na starost Guélor Kanga, tentokrát střílel doleva, zatímco brankář Boháč zvolil opačnou stranu!
    80. Guélor KANGA a oslavné salto po proměněné penaltě - 3:0
     
    82
    Sparťané už zase nebezpečně ohrozili příbramskou branku! Po Plavšićově přihrávce Tetteh střílel prudce doprostřed branky, Boháč vyrazil míč jen k Hložkovi, jehož dorážku příbramský brankář také zlikvidoval.
     
    83
    Při příbramské akci si Radek Voltr pomohl zpracováním míče rukou v pokutovém území Sparty, což neuniklo pozornosti rozhodčího Pechance.
     
    84
    Červenou kartu dostává Radek Voltr (1.FK Příbram).

    Voltr bezohledným skluzem u rohového praporku zezadu atakoval Michala Sáčka a rozhodčí Pechanec jej okamžitě posílá do šatny!
     
    87
    Příbram by se i v deseti ještě ráda pokusila zahrozit, nepovedený střílený centr Cmiljanoviće ale doletěl až za sparťanskou branku.
     
    88
    Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Adam Hložek, přichází Martin Graiciar.
     
    89
    Tetteh s Haškem rychlou narážečkou vykombinovali příbramskou obranu uvnitř pokutového území a ghanský útočník pak nebezpečně střílel nad příbramskou branku.
     
    90+1
    Rozhodčí Pechanec oddaluje závěrečný hvizd o tři nastavené minuty.
     
    90+1
    Sparťané už dohrávají zápas v takřka exhibičním režimu, Hložkovi se ale u postranní čáry nepodařilo obhodit Cmiljanoviće.
     
    90+2
    Martin Hašek výbornou kolmicí vysunul do pokutového území Tetteha, ten byl ale drobně vychýlen z rovnováhy Šimkem a pak už nedostihl míč na hrací ploše.
     
    90+3
    Po Kangově zákroku na Polidara bude Příbram zahrávat ještě jednu standardní situaci na útočné polovině.
     
    90+3
    Rezkův centr Costa prodloužil za sparťanskou branku, je tu ještě jeden příbramský roh.
     
    90+3
    Z rohu sice Příbram nijak nezahrozila, ovšem následná Polidarova střela z dálky byla sražena k Antwimu, jenž se ocitl před Nitou a ten skvělým zákrokem orazítkoval své čisté konto!
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Sparta na Letné potvrdila roli favorita, vítězí nad Příbramí 3:0 a stahuje ztrátu na duo Slavia – Plzeň na rozdíl tří bodů.

    Domácí tým nasměroval k tříbodovému zisku Costa po Kangově rohovém kopu, Guélor Kanga pak k asistenci přidal dva proměněné pokutové kopy a po čtyřech kolech má luxusní bilanci čtyř přesných zásahů a dvou asistencí.

    Příbram hrála na Letné aktivně a vypracovala si nějaké příležitosti, ovšem v závěru prvního poločasu Martin Zeman pohrdl pokutovým kopem, když jej vychytal Florin Nita. Rumunský brankář pak v samém závěru utkání zlikvidoval i obrovskou šanci střídajícího Antwiho. (20:59:54)

    Tomáš Kohlmann


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Příbram. Více informací zde.

    Branky: 28. Costa (Kanga), 39. Kanga (pen.), 80. Kanga (pen.)

    Karty:   1. Tregler (PRI), 32. Cmiljanović (PRI), 38. Šimek (PRI)   84. Voltr (PRI)

    Neproměněná penalta: 42. Ma. Zeman (PRI), brankář Nita zneškodnil


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 6:5. Rohy: 6:10.
    AC Sparta Praha: Nita – Sáček, Štetina, Costa (C), Matěj Hanousek – L. Krejčí – Hložek (88. Graiciar), Trávník (74. M. Hašek), Kanga, Plavšić – Kozák (67. Tetteh).
    Náhradníci: Heča – Semih Kaya, Radaković, Graiciar, M. Hašek, Tetteh, Juliš.

    FK Příbram: Boháč – Tregler, Kodr, Šimek, Cmiljanović – Alvir (67. Michal Škoda), Jan Rezek (C), Soldát, Hájek (63. Voltr), Ma. Zeman (78. Antwi) – Polidar.
    Náhradníci: Kočí – Antwi, Januška, Kilián, Michal Škoda, T. Jablonský, Voltr.

    Rozhodčí: Pechanec – Moláček, Hájek

    Diváci: 11 007
    thejrc.org