Tambov – Arsenal Tula 0:1 (kon.) | Kazaň – CSKA Moskva 0:1 (kon.) | Soči – Ufa 0:0 (kon.)
konec
FC Tambov
0:1 (0:1)
PFK Arsenal Tula
Neděle 04.08.2019, 15:30 • Mordovja Arena, Saransk • Ruská Premier Liga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (17:28:39)
     
    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 6:3. Rohy: 4:1. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 15:23.
     
    Je konec! Domácí Tambov nezvládl souboj s Arsenalem Tula a prohrál těsně 0:1. Hosté o svém triumfu rozhodli ještě v prvním poločase. Po celou dobu se hrálo hodně opatrně a na trávníku kralovaly defenzivy. Hosté dokázali udeřit z jediné šance první půle. Hlavou se prosadil Jevgenij Lucenko! Po změně stran už byli domácí o něco aktivnější, ale Arsenal působil v zadních řadách pevným dojmem a nepustil soupeře do šancí.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Tambov podnikl výpad do poněkud rozhozené obrany soupeře. Obránci v červeném se však stačili vrátit a zastavili přízemní centr z levé strany.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Benito vlétl do pokutového území, kde tečoval prudký centr z pravé strany, jenže jeho zakončení mířilo jen do míst, kde stál brankář.
     
    89
    Tambov vybojoval rozehrávku na polovině soupeře. Domácím už moc času na vyrovnání nezbývá.
     
    87
    Alexandru Tudorie si navedl míč na hranici pokutového území, kde si přehodil míč na pravačku, jenže technickou střelou trefil prostor, kde číhal brankář.
     
    86
    Igor Gorbatěnko potáhl míč středem hřiště do blízkosti pokutového území, jenže tam si netroufl na zakončení. Jeho pokus o roztažení hry do křídla byl unáhlený.
     
    85
    Střídání v týmu PFK Arsenal Tula: ze hřiště odchází Jevgenij Lucenko, přichází Alexandru Tudorie.
     
    84
    Arsenal se po dlouhé době podíval do pokutového území. Do odraženého míče se nakonec opřel Kirill Kombarov, který trefil prvního soupeře.
     
    83
    A ještě jeden ofsajd! Obrana Arsenalu to teď sehrála skvěle dvakrát v krátkém časovém intervalu.
     
    82
    Benito kouzlil s míčem u nohy na pravé straně hřiště, ale jeho kouzla stála domácí rychlost v přechodu do útoku. Akci Tambovu nakonec zastavil ofsajd.
     
    81
    Cédric Gogoua musel také ven z branky. Domácí brankář při snaze vyboxovat míč do bezpečí doslova zboural jednoho ze soupeřů.
     
    79
    Guram Tetrašvili si splnil obranné povinnnosti a ihned obrátil směr hry na opačnou stranu. Nikdo v modrém jej však nepodpořil.
     
    78
    Další práce pro hostujícího brankáře. Ten vystartoval z branky na malé vápno a ukryl do rukavic centr z levé strany.
     
    76
    Exekuce přímého kopu se ujal Chyzyr Appajev, jehož centr přiletěl na malé vápno, kam se dral Ade, jenže Alexander Lomovickij před ním odhlavičkoval míč do bezpečí.
     
    75
    Jevgenij Lucenko fauloval u pomezní čáry a daroval Tambovu přímý kop. Hostující obrana musí vyhlásit pohotovost.
     
    74
    Chyzyr Appajev se pustil do debaty s rozhodčím, ale sudí mu nedal za pravdu. U míče tak budou fotbalisté Arsenalu.
     
    73
    Domácí brankář se musel zapojit do rozehrávky Tambova. Jeho nákop na levé křídlo však skončil v zámezí. Vhazovat bude Arsenal.
     
    71
    Střídání v týmu FC Tambov: ze hřiště odchází Michail Kosťukov, přichází Mohamed Konaté.
     
    70
    Guram Tetrašvili táhl útočnou akci domácího celku po levé straně. Po chvíli k němu přistoupili hned dva soupeři, kteří mu zamezili v zakončení.
     
    69
    Zadáci Arsenalu v posledních minutách skvěle kontrolují vývoj hry. Zadáci Arsenalu svému soupeři prakticky nepůjčují míč.
     
    68
    Benito byl vinou špatného zpracování pozdě v souboji o míč a dopustil se nedovoleného zákroku. Arsenal bude zahrávat přímý kop.
     
    67
    Žlutou kartu dostává Chyzyr Appajev (FC Tambov).
     
    66
    Stopeři Arsenalu váhali s rozehrávkou na vlastní polovině, nicméně Chyzyr Appajev se jej vydal napadat. Domácí útočník však fauloval.
     
    65
    Až nyní se fotbalisté Arsenalu po delší době dostali k míči a dokázali jej odkopnout pryč ze své poloviny. Tambov se bude muset bránit.
     
    64
    Chyzyr Appajev se nakonec dostal k odraženému míči, přehodil si jej na levačku, nicméně jeho slabou střelu zablokoval hned první zadák.
     
    63
    Tambov zahrával přímý kop ze zajímavé pozice. Centrovaný míč přiletěl do míst, kde nebyl nikdo z domácích hlavičkářů.
     
    62
    Guram Tetrašvili dostal přihrávku na pravou stranu a odcentroval do pokutového území. Jeho pobídka skončila na hlavě prvního obránce Arsenalu.
     
    61
    Benito se dral do pokutového území, ale kousek před jeho hranicí zapomněl míč za sebou a nedostal se do zakončení.
     
    60
    Je za námi hodina hry a Arsenal si stále drží své těsné vedení. Domácí celek se ani po změně stran nemůže dostat do šancí.
     
    59
    Hosté mohli přidat druhou branku! Daniil Lesovoj se z levého křídla prosmýkl do pokutového území, ale levačkou o kousek minul zadní tyč!
     
    58
    Guram Tetrašvili skvěle zneškodnil centr z levé strany hrací plochy. Zadáci v modrém odkopli míč do bezpečí.
     
    57
    Víctor Álvarez se ujal vhazování na levé straně hrací plochy. Jeho pobídka však přiletěl jen do míst, kde číhali obránci v modrém.
     
    56
    Kirill Kombarov si znovu skvěle splnil defenzivní povinnosti. Krajní obránce Arsenalu si počkal na oblouček za obranu a odhlavičkoval míč do bezpečí.
     
    55
    Valeriu Ciupercă doslova zboural jednoho ze soupeřů a vysloužil si žlutou kartu.
     
    54
    Ade dostal přihrávku na pravou stranu a ihned chtěl urychlit přechod Tambovu na polovinu soupeře. Jeho přihrávka však byla krátká.
     
    53
    Kirill Kombarov poslal zpětnou přihrávku svým kolegům z defenzivy. Arsenal se snaží hrát s míčem na kopačkách.
     
    52
    Soslan Takazov se po předchozím zákroku drží za špičku kopačky a zůstává ležet s bolestivou grimasou v obličeji.
     
    51
    Chyzyr Appajev si znovu skvěle pokryl míč tělem a nechal se faulovat. Rozehrávku budou mít k dispozici fotbalisté domácího Tambovu.
     
    50
    Danil Klenkin prošel po levé straně na polovinu soupeře, ale jeho zasekávačka byla hodně nepovedená. Míč se odrazil do zámezí.
     
    49
    Benito prošel po pravém křídle až k rohovému praporku, kde si zasekl míč kolem obránce. Zadáci Arsenalu zvládli další náročný zákrok.
     
    48
    Chyzyr Appajev se snažil procedit přihrávku mezi obránce soupeře, ale jeho pobídka byla příliš prudká a skončila v zámezí.
     
    47
    Domácí se hned v úvodu druhého poločasu vydali do útoku, jenže jejich přechod byl neúspěšný. Obrana Arsenalu i v úvodu druhé půle brání v pevném bloku.
     
    46
    Střídání v týmu FC Tambov: ze hřiště odchází Ivan Markelov, přichází Benito.
    Střídání v týmu FC Tambov: ze hřiště odchází Anton Kilin, přichází Danil Klenkin.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas je minulostí! Po úvodní pětačtyřicetiminutovce mohou být spokojenější fotbalisté Arsenalu Tula. Po celou dobu se hrálo hodně opatrně a na trávníku kralovaly defenzivy. Hosté dokázali udeřit z jediné šance první půle. Hlavou se prosadil Jevgenij Lucenko! Do kabin se proto jde za stavu 0:1.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Nastavuje se jedna minuta!
     
    45
    Domácí v samotném závěru prvního poločasu zahrávali rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, ale tam kralovala obrana Arsenalu.
     
    44
    Maxim Beljajev stáhl soupeře za dres k zemi a dostává žlutou kartu.
     
    43
    Georgij Kostadinov si v souboji na polovině hřiště pomohl nedovoleným zákorokem a může být rád, že nevyfasoval žlutou kartu. Domácí budou rozehrávat.
     
    42
    Na druhé straně se do zakončení probil Michail Kosťukov, který si míč rychle přehodil na pravačku, nicméně jeho pokus prolétl kolem vzdálenější tyče.
     
    41
    Giorgi Šelija musel znovu dávat velký pozor. Domácí brankář měl problém s ránou Beljajeva z úctyhodné vzdálenosti, ale nakonec míč zkrotil.
     
    40
    Kirill Kombarov chtěl překvapit domácí obranu dlouhým autem po pravé straně. Zadáci v modrém si však dali pozor a odehráli míč do bezpečí.
     
    39
    Anton Kilin poslal přihrávku na polovinu hřiště, nicméně nikdo z jeho spoluhráčů se nedokázal včas uvolnit. Fotbalisté v červeném skvěle brání.
     
    38
    Kirill Kombarov si na polovině hřiště zpracoval nepřesnou přihrávku a ihned zapojil do hry své spoluhráče z obranného kvarteta.
     
    37
    Igor Gorbatěnko si na polovině domácího celku troufl na riskantní patičkou a efektní přihrávkou vyřadil ze hry hned dva soupeře. Poté však přišel faul.
     
    36
    Chyzyr Appajev si na hranici pokutového území obhodil soupeře, ale jeho krátká klička úspěch nepřinesla. Arsenal může přejít do útoku.
     
    35
    Do rozehrávky domácího mužstva se musel zapojit také brankář. Jeho nákop na levé křídlo neoslovil nikoho v modrém.
     
    34
    Hosté se po delší době usadili na polovině soupeře a dirigují rozehrávku. Obrana Tambova však stojí v pevném bloku a spíše vyčkává, co vymyslí soupeř.
     
    33
    Cédric Gogoua prošel po pravém křídle do blízkosti pokutového území, jenže jeho centr přiletěl na malé vápno, kde nebyl nikdo v dresu Arsenalu.
     
    32
    Jenže domácí celek nezahrozil ani z dalšího přímého kopu. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, odkud jej prodloužil Ade, ale odražený balón už sebral brankář.
     
    31
    Další nedovolený zákrok na straně hostujícího celku. Fotbalisté Arsenalu si v posledních minutách počínají nedovoleně opravdu velmi často.
     
    30
    Je za námi úvodní půlhodina dnešního souboje a zatím sledujeme hodně opatrný zápas. Fotbalisté Tambova se tlačí do útoku, ale nikdo v modrém se ne a ne dostat do zakončení.
     
    29
    Chyzyr Appajev zahrával další přímý kop domácího mužstva. Jeho nákop skončil na malém vápně, kde zasáhl připravený obránce v červeném dresu.
     
    28
    Rozhodčí nyní dokonce vykázal Adeho za pomezní čáru, aby si upravil svůj oděv.
     
    27
    Právě Ade nyní táhl útočnou akci domácího mužstva. Jeho průnik po pravém křídle však neměl dlouhého trvání a míč mu uskočil od nohy do autu.
     
    26
    Na světě je první žlutá karta dnešního utkání. Za přerušení bleskové akce Arsenalu ji dostává Ade.
     
    25
    Domácí fanoušci se dožadovali odpískání ruky v pokutovém území. Hlavní rozhodčí měl situaci přímo před očima a nechal pokračovat ve hře.
     
    24
    Jevgenij Lucenko se v protiútoku snažil prosmýknout mezi dvojici obránců v modrém, ale důrazný zadák si jeho náběh pokryl a nenechal jej přejít do zakončení.
     
    23
    Chyzyr Appajev prošel s míčem do pokutového území, rychlou kličkou si položil svého strážce, nicméně následným centrem poslal míč vysoko nad břevno.
     
    22
    Na druhé straně se do dalšího zakončení probil Jevgenij Lucenko, nicméně tentokrát to měl hodně složité a jeho pokus skončil vedle branky.
     
    21
    Aktivní Chyzyr Appajev si z levého křídla navedl míč až na hranici pokutového území, nicméně okatou kličkou obránce v červeném neošálil.
     
    20
    Tambov zahrával svůj první rohový kop v dnešním utkání. Centrovaný míč se snesl na malé vápno, kam si pro něj došel osamocený brankář Arsenalu.
     
    19
    Exekuce přímého kopu se ujal Igor Gorbatěnko, který zkusil štěstí technickou střelou kolem zdi, ale jeho pokus nemířil mezi tři tyče.
     
    18
    Lucenko si v blízkosti pokutového území obhodil jednoho z obránců a vymodlil si faul na svou osobu. Arsenal bude zahrávat přímý kop z výhodné pozice.
     
    17
    Domácí se ihned vydali do útoku se snahou o bleskovou odpověď. Obrana Arsenalu Tula však stojí blízko u sebe a nedává fotbalistům v modrém prostor.
    15. Jevgenij LUCENKO - 0:1
     
    15
    Arsenal Tula právě vstřelil branku!
    Hostující Arsenal se hned z první šance dnešního souboje dostává do vedení! Na krásný centr si naskočil JEVGENIJ LUCENKO, který hlavou zakončil přesně k tyči!
     
    14
    Chyzyr Appajev dostal přihrávku do blízkosti pokutového území, ale špatným zpracováním se připravil o možnost zakončit na branku.
     
    13
    Pavel Karasjov si naběhl na povedený centr do pokutového území, jenže při zpracování si pomohl rukou, což neuniklo zraku hlavního arbitra.
     
    12
    Chyzyr Appajev si při návratu na vlastní polovinu pomohl nedovoleným zákrokem a poslal k zemi rozběhnutého soupeře. Sudí mu ihned odpískal faul.
     
    11
    Guram Tetrašvili si pokryl náběh aktivního Losovoje a vypíchl mu míč špičkou kopačky do zámezí. Zatím sledujeme hodně opatrný duel.
     
    10
    Zadáci Arsenalu se snaží uklidnit hru postupnou kombinací na vlastní polovině. Nikdo z ofenzivních fotbalistů Tambova jejich rozehrávku neatakuje.
     
    9
    Chyzyr Appajev tentokrát dostal přesnější pobídku, efektně si přehodil míč na levačku a odcentroval. Jeho pobídka však prolétla nad břevnem.
     
    8
    Chyzyr Appajev sprintoval za nákopem na polovinu soupeře, nicméně důrazný obránce si jeho pohyb pohlídal a nenechal jej projít do střelecké pozice.
     
    7
    Anton Kilin si chtěl obhodit obránce Kombarova, ale ten předvedl fantastickou práci tělem a nenechal hráče domácího mužstva uniknout.
     
    6
    Soslan Takazov poslal autové vhazování až na hranici velkého vápna, jenže nikdo ze spoluhráčů jeho pobídce neporozuměl a míč propadl do zámezí.
     
    5
    Domácí zahrávali úvodní přímý kop dnešního souboje. Jeho rozehrávky se ujal Karasev, ale jeho centr skončil na hlavě prvního obránce Arsenalu.
     
    4
    Guram Tetrašvili si skvěle splnil své defenzivní povinnosti, natlačil se tělem před rozběhnutého soupeře a pohlídal si cestu míče do zámezí.
     
    3
    Levašov nakopl míč na pravou stranu, kde v hlavičkovém souboji uspěl Kostadinov, ale jeho snahu nikdo z hráčů Arsenalu nenapodobil.
     
    2
    Také Arsenal Tula se vydal do svého prvního útoku. Kombarov nakopl míč dopředu po pravém křídle, ale jeho pobídka proskákala až do rukavic Shelii.
     
    1
    Tambov obstaral výkop do prvního poločasu. Domácí fotbalisté se ihned vydali do útoku, ale akce vedená po levém křídle neměla dlouhého trvání.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už nastupují na hrací plochu. Tambov bude hrát v modrém, zatímco Arsenal Tula oblékne červené dresy.
     
    Úvodní sestavy:

    FC Tambov: Šelija – Tetrašvili, Gogoua, Ade, Takazov – Kilin, Ciupercă, Karasjov, Markelov, Kosťukov – Appajev.
    Náhradníci: Sugrobov – Klenkin, Konaté, Rybin, Osipenko, Mamtov, Kulik, Benito.

    PFK Arsenal Tula: Levašov – K. Kombarov, Beljajev, A. Denisov, V. Álvarez – Kostadinov, Čaušić – Lomovickij, Gorbatěnko, Lesovoj – Lucenko.
    Náhradníci: Šamov, Nigmatullin – Dovbňa, Adžojev, B. Koné, M. Volodko, Chaguš, Tudorie, Tkačjov, Banda, Pantělejev, Grigalava.

    Rozhodčí: Ivanov – Gavrilin, Stipidi.
     
    FC Tambov

    Naopak FC Tambov může být se vstupem do nového ligového ročníku spokojený. Od dnešního domácího celku se před startem očekával jasný sestup do druhé ligy. Přesto má třech kolech tři body a drží jedenáctou pozici. Svůj bodový zisk si domácí celek vybojoval v minulém utkání, kdy na domácí půdě zvítězil 2:0 nad Spartakem Moskva.
     
    Arsenal Tula

    Arsenal Tula byl v minulém ročníku ruské ligy obrovským překvapením. Vstup do nové ligové sezóny však dnešnímu hostujícímu celku moc nevyšel. Ze třech zápasů získal Arsenal čtyři body a zatím mu patří desátá pozice. V minulém utkání prohrál na domácí půdě 2:3 s ambiciózním Rostovem.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání ruské ligy mezi FC Tambov a PFK Arsenal Tula. Výkop je stanoven na 15:30.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 15. Lucenko (V. Álvarez)

    Karty:   26. Ade (TAM), 55. Ciupercă (TAM), 67. Appajev (TAM) – 44. Beljajev (ATU)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 6:3. Rohy: 4:1. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 15:23.
    FC Tambov: Šelija – Tetrašvili, Gogoua, Ade, Takazov – Kilin (46. Klenkin), Ciupercă, Karasjov, Markelov (46. Benito), Kosťukov (71. Konaté) – Appajev.
    Náhradníci: Sugrobov – Klenkin, Konaté, Rybin, Osipenko, Mamtov, Kulik, Benito.

    PFK Arsenal Tula: Levašov – K. Kombarov, Beljajev, A. Denisov, V. Álvarez – Kostadinov, Čaušić – Lomovickij, Gorbatěnko, Lesovoj – Lucenko (85. Tudorie).
    Náhradníci: Šamov, Nigmatullin – Dovbňa, Adžojev, B. Koné, M. Volodko, Chaguš, Tudorie, Tkačjov, Banda, Pantělejev, Grigalava.

    Rozhodčí: Ivanov – Gavrilin, Stipidi
    thejrc.org