Ústí n/L – Sokolov 0:4 (kon.) | Olomouc – Jihlava 5:2 (kon.) | Třebíč – Přerov 4:5 (0:1 po s.n.)
Plzeň – Kladno 5:2 (kon.) | Litvínov – Mladá Boleslav 3:4 (po pr.) | Vsetín – Trenčín 4:3 (kon.)
Havířov – Frýdek-M. 0:3 (kon.) | Poprad – Cracovia 1:2 (kon.) | Benátky n/J – Irtyš Pavlodar 4:0 (kon.)
Sparta – K. Vary 8:1 (kon.) | Kometa Brno – Motor ČB 6:4 (2:1 po s.n.) | Kobra – Kolín 5:1 (kon.)
Mor. Budějovice – SHK Hodonín 4:3 (kon.) | Bratislava Capitals – Banská Bystrica 6:3 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
8:1 (2:0, 2:1, 4:0)
HC Energie Karlovy Vary
Čtvrtek 08.08.2019, 18:00Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:51
    Sparta právě vstřelila branku!
    A daří se. Šestý gól do sbírky přidává JIŘÍ SMEJKAL, když využil rychléého přechodu do útočného pásma. Asistence: Jan Kern.
     
    54:03
    Sparta právě vstřelila branku!
    To už skoro vypadá na exibici ze strany Sparty, další naprosto lehce provedená akce. Na přihrávku před brankou čekal ROBERT ŘÍČKA, aby pak kotouč nasměroval přesně mezi betony. Asistence: Kevin Klíma, Albert Michnáč.
     
    52:34
    Sparta právě vstřelila branku!
    Kde se vzal, tu se vzal ANDREJ KUDRNA, který využil rychlého protiútoku Sparty a vsítil již druhý gól během večera. Asistence: Jiří Smejkal.
     
    48:03
    Sparta právě vstřelila branku!
    Karlovarská obrana zcela propadla a Tipsport arenou zní "Pátá". Černoch poslal puk na nehlídaného JANA KERNA, který jen lehce doťukl puk do odkryté svatyně. Asistence: Jiří Černoch.
     
    37:47
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tak to je nepříjemné pro domácí, Energie se prosazuje v oslabení. Nedůslednosti Sparty využil PETR ŠENKEŘÍK střelou z mezikruží a snižuje na 1:4. Asistence: Tomáš Rachůnek, Jakub Flek
     
    32:43
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťanský vlasáč i v druhém přípravném utkání ukazuje to, co se za mořem naučil. ALBERT MICHNÁČ využil přihrávky před bránu a bekhendem zvedl puk za Novotného. Asistence: David Dvořáček.
     
    23:46
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak to byla krásná souhra Pražanů. Kudrna poslal puk z rohu před bránu, Smejkal chytře prostrčil puk mezi nohama a přenechal ho DAVIDU DVOŘÁČKOVI, který se nemílil a zvyšuje na 3:0. Asistence: Jiří Smejkal, Andrej Kudrna.
     
    10:38
    Sparta právě vstřelila branku!
    Rázem dali o sobě vědět sparťané, konkrétně JAN KOŠŤÁLEK, který zvedl kotouč pod břevno Novotného brány, domácí tak vedou 2:0. Asistence: Tomáš Pšenička.
     
    08:40
    Sparta právě vstřelila branku!
    A domácí jdou opravdu jako první do vedení díky své větší aktivitě. Z levého kruhu vyslal pozdrav k tyči ANDREJ KUDRNA a se zazvoněním brankové konstrukce poslal svůj tým do vedení. Bez asistence.

    Martina Nová

    Branky a nahrávky: 9. Kudrna, 11. Košťálek (Pšenička), 24. Dvořáček (Smejkal, Kudrna), 33. Michnáč (Dvořáček), 49. Kern (Černoch), 53. Kurdna (Smejkal), 55. Říčka (Klíma, Michnáč), 59. Smejkal (Kern) – 38. Šenkeřík (Rachůnek, Flek)


    HC Sparta Praha: Sedláček (30. Machovský) – Polášek, Zeleňák, Kalina, Blain, Dvořák, Košťálek, Jandus – Pšenička, Sukel', Forman – Kudrna, Smejkal, Dvořáček – Dočekal, Černoch, Kern – Říčka, Klíma, Michnáč.
    HC Energie Karlovy Vary: Novotný (41. Kašpar) – Šenkeřík, Stříteský, Graňák, Plutnar, Šafář, Eminger, Rohan, Rulík – Rachůnek, Gríger, Flek – Beránek, Knotek, Koblasa – Mikúš, Skuhravý, Vondráček – Gorčík, Kverka, Hlava.
    ocianews.com