Ústí n/L – Sokolov 0:4 (kon.) | Olomouc – Jihlava 5:2 (kon.) | Třebíč – Přerov 4:5 (0:1 po s.n.)
Plzeň – Kladno 5:2 (kon.) | Litvínov – Mladá Boleslav 3:4 (po pr.) | Vsetín – Trenčín 4:3 (kon.)
Havířov – Frýdek-M. 0:3 (kon.) | Poprad – Cracovia 1:2 (kon.) | Benátky n/J – Irtyš Pavlodar 4:0 (kon.)
Sparta – K. Vary 8:1 (kon.) | Kometa Brno – Motor ČB 6:4 (2:1 po s.n.) | Kobra – Kolín 5:1 (kon.)
Mor. Budějovice – SHK Hodonín 4:3 (kon.) | Bratislava Capitals – Banská Bystrica 6:3 (kon.)
konec
HC Kobra Praha
5:1 (1:0, 4:1, 0:0)
SC Marimex Kolín
Čtvrtek 08.08.2019, 18:00 • ZS HC Kobra Praha • Přípravné zápasy
Partner:
     
    Pro dnešek je to ode mne vše a ze svatostánku pražské Kobry se s Vámi loučím a přeji hezký zbytek večera. (20:05:22)
     
    Po vyrovnané třetí třetině, ve které měl o něco málo více šancí kolínský tým dnešní utkání konči. Rozhodla jej především druhá perioda po které Kobra jasně zvítězila 5:1.
     
    Konec zápasu.
     
    59:13
    Ještě v posledních vteřinách nahodil Kolín puk do útočného pásma, kde se snaží vybojovat další střelu. Obrana Kobry se ale zrovna tak drží.
     
    58:13
    Z pravé strany se vydal do útočné situace Černý, který si najížděl z pravé strany přímo před branku. Z hranice kruhu také vypálil, ovšem pro Sochůrka nečinilo lapení této šance vůbec žádný problém.
     
    58:10
    Domácí v plném počtu.
     
    56:54
    V přesilovce pokračuje tempo hry z předchozích momentů. Kolín se snaží napadat branku Kobry, čehož si je obrana domácího týmu velmi vědoma a důrazně blokuje jakýkoliv pokus o průnik přes modrou čáru.
     
    56:10
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Tomáš Mrkvička – 2 min., nedovolené bránění).
     
    55:27
    Kobře se ale nakonec podařilo uvolnit napětí před vlastní brankou a naopak vyvézt hru na opačný konec kluziště.
     
    54:05
    Kolínští si v posledních minutách počínají velmi důrazně a drží svého soupeře u mantinelu, na něhož jej také často přirážejí. Díky tomu se Kozlové častěji drží u puku a snaží se o napadání Sochůrkovy svatyně.
     
    53:10
    Ve hře nahoru – dolů se do své šance znovu dostala Kobra. Ovšem bez střely se musela vrátit zpět, což se opakovalo ještě několikrát, než definitivně lapil Martínek kotouč.
     
    52:37
    Kobra se ve své krátké přesilovce dokázala vydat do protiútoku. Celou šanci ale nakonec gólman Martínek dokázal zastavit.
     
    52:11
    Domácí v plném počtu.
     
    51:35
    Při hře čtyři na čtyři jsou stále aktivnější kolínští hokejisté, kteří již prakticky neopouštějí kobří předbrankový prostor. Co se střel týče, tak v tom musí ještě zabrat, žádná z nich totiž Sochůrka nijak výrazně neohrozila.
     
    50:47
    Vyloučení v týmu SC Kolín (Marek Březina – 2 min., držení hole).
     
    50:25
    Svou přesilovku Kolín rozehrál u vlastního gólmana, kde ho navíc napadali domácí hokejisté. Přesto se nakonec Kozlové dostali do útoku.
     
    50:11
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Karel Drahorád – 2 min., napadení).
     
    49:00
    Těsně před brankou se pokusil kotouč dotečovat do branky Michal Procházka. Sochůrek ale jeho šanci srazil a naopak Kobra se dostala do vlastního brejku.
     
    47:33
    Velmi chaotická situace se odehrála před Sochůrkem. Sudí nejdříve uznali gól Kolínu, nakonec však po poradě své rozhodnutí vzali zpět. Před gólmanem Kobry totiž bylo velké množství hráčů, kteří oběma blokovali ve výhledu.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 11. Slanina (Drahorád), 22. Hrubý (Slanina), 26. Drahorád (Semrád), 37. Tondr (Plíhal), 39. Mucha (Hrubý, Drahorád) – 39. Kysela (Procházka)


    HC Kobra Praha: Sochůrek (Ondrík) – Mrkvička, Šteiner, Knesl, Semrád, Drahorád, Tondr – Bříška, Plíhal, Hrubý, Hlinka, Smejkal, Šeba, Slanina, Petrov, Mucha.
    SC Marimex Kolín: Martínek O. (Sejpal) – Březina, Jelínek, Havelka, Krejsa, Nutil, Křeček – Procházka, Martínek R., Kysela, Netušil, Kozák, Němec, Beran, Pilný, Černý, Hladík.

    Rozhodčí: Čáp – Hnát, Horký
    ocianews.com