Astana – Valletta 5:1 (kon.) | Larnaka – Gent 1:1 (kon.) | Sparta – Trabzonspor 2:2 (kon.)
Pjunik – Wolverhampton 0:4 (kon.) | Universitatea Craiova – AEK Atény 0:2 (kon.) | Brøndby – Braga 2:4 (kon.)
Ventspils – Guimarães 0:3 (kon.) | Šeriff Tiraspol – AIK Stockholm 1:2 (kon.) | Neftçi Baku – Bnei Yehuda 2:2 (kon.)
Malmö – Zrinjski Mostar 3:0 (kon.) | Haugesund – Eindhoven 0:1 (kon.) | Mariupol – Alkmaar 0:0 (kon.)
Thun – Spartak 2:3 (kon.) | Molde – Aris Soluň 3:0 (kon.) | Ludogorec – New Saints 5:0 (kon.)
Maccabi Tel Aviv – FK Sūduva 1:2 (kon.) | CSKA Sofia – Zorja Luhansk 1:1 (kon.) | Lokomotiv Plovdiv – Štrasburk 0:1 (kon.)
Feyenoord – Dinamo Tbilisi 4:0 (kon.) | Antverpy – Plzeň 1:0 (kon.) | FK Sarajevo – BATE 1:2 (kon.)
Dudelange – Kalju 3:1 (kon.) | Rijeka – Aberdeen 2:0 (kon.) | Midtjylland – Rangers 2:4 (kon.)
Norrköping – Beer Ševa 1:1 (kon.) | Vaduz – Frankfurt 0:5 (kon.) | FCSB – Mladá Boleslav 0:0 (kon.)
Austria – Apollon Limassol 1:2 (kon.) | Luzern – Espanyol 0:3 (kon.) | Partizan Bělehrad – Yeni Malatyaspor 3:1 (kon.)
Legia – Atromitos 0:0 (kon.) | Turín – Salihorsk 5:0 (kon.)
konec
FCSB
0:0 (0:0)
FK Mladá Boleslav
Čtvrtek 08.08.2019, 20:30 • Stadionul Marin Anastasovici, Giurgiu • Evropská liga (předkola) • 3. předkolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:30.
     
    Příjemný čtvrteční večer přeji všem fanynkám a fanouškům kvalitní evropské kopané! Fotbalisté Mladé Boleslavi dokázali uspět ve druhém předkole Evropské ligy, a postoupili tak do další fáze kvalifikačních bojů této soutěže. Tentokráte je čeká daleko těžší soupeř, rumunské FCSB, které má na souboje s českými týmy dobré vzpomínky z nedávné minulosti. Začátek je naplánován na 20:30.
     
    FCSB

    Na jaře obsadil celek z Bukurešti v rámci domácí soutěže už počtvrté v řadě druhé místo, vedoucí Kluž posbírala o dva body více. Vstup do nového ročníku rumunské ligy fotbalistům FCSB hrubě nevyšel, po čtyřech odehraných kolech mají jen čtyři body a jsou až devátí. Neuspokojivé výsledky zapříčinily odvolání trenéra Andoneho, na jehož místo byl dočasně povýšen asistent Vergil Andronache. Roș-albaștrii se do základní skupiny Evropské ligy pokusí probojovat po roční odmlce, loni totiž ve čtvrtém předkole nestačili na Rapid Vídeň. Na české týmy ale má FCSB dobré vzpomínky, před dvěma lety totiž ukončilo plzeňský sen o Lize mistrů, před třemi zase ten sparťanský. Zatím přešli přes makedonský Orhei a arménský Alaškert, jak si Rumuni povedou proti Mladé Boleslavi?
     
    FK Mladá Boleslav

    V domácím utkání na Ordabasy nevyzráli, protože neproměnili řadu šancí, v Kazachstánu se ale mladoboleslavští fotbalisté rozstříleli a po výhře 3:2 mohli slavit postup do třetího předkola. Na přípravu na zápas v Rumunsku navíc Středočeši měli téměř celý týden. Jejich nedělní ligové utkání v Teplicích bylo kvůli opožděnému příletu z Kazachstánu po dohodě obou klubů odloženo. I když mají o jedno odehrané utkání méně, drží svěřenci Jozefa Webera v tabulce páté místo. Nyní je ale čeká velice náročný týden, kromě dvou střetnutí s FCSB se totiž v neděli potkají ještě s pražskou Spartou. Tyto tři duely budou možná vůbec posledními, ke kterým v boleslavském dresu nastoupí Nikolaj Komličenko. Ruský kanonýr a nejlepší střelec uplynulé sezony by podle posledních zpráv měl přestoupit do Lokomotivu Moskva.
     
    Úvodní sestavy:

    FCSB: Vlad – Creţu, Planić, Filip, Soiledis – Popescu, Cristea, Vînă – Oaidă, Coman, Tănase (C)
    Náhradníci: Bălgrădean – Pantiru, Moutinho, Salomão, Perianu, Gikiewicz, Belu

    FK Mladá Boleslav: Šeda – Křapka, Takács, Pudil, Túlio – Bucha, Matějovský (C), Hubínek, Ladra – Komličenko, Mešanović
    Náhradníci: Stejskal – Wágner, Fulnek, Auer, Budínský, Pech, Jakub Klíma

    Rozhodčí: Adrien Jaccottet – Vital Jobin, Jonas Erni (všichni Švýcarsko).
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Švýcarský arbitr dal pokyn k zahájení zápasu, pojďme na to! Rozehrávky se chopili hostující fotbalisté, kteří nastupují v bílých dresech, naopak svěřenci trenéra Andronacheho budou hrát v červeném.
     
    2
    V úvodu utkání se hra zdržuje v těsné blízkosti střídaček. Nikdo z hráčů se nedokázal udržet u balonu, viděli jsme sérii autových vhazování od obou týmů.
     
    3
    Ladra přišel ve středu hřiště o míč, Coman na to konto sklepával do běhu pro Tănaseho, kterého ale k ničemu vážnějšímu nepustil pozorný Túlio.
     
    4
    Soiledis si musel při rozehrávce poradit s napadajícím Buchou, na pomoc mu ale přispěchal Popescu, který nyní vyváží míč vstříc obranné polovině hostí.
     
    5
    Oaidă si troufl na individuální průnik. Přes Túlia se sice díky rychlé kličce dostal, následný centr ale rumunského křídelníkovi hrubě nevyšel. Zpět do hry vyšle míč Šeda.
     
    6
    Komličenko sice neprostrčil balon k Mešanovićovi, ten se k němu díky svému pověstnému důrazu dostal, při zakončení se mu už ale tolik nevedlo.
     
    7
    Komličenko si dal tělo před Planiće, udržel jej na zádech a poté našel Mešanoviće, jemuž se na cestě do šestnáctky zamotal balon mezi nohama.
     
    8
    Na přední tyč zkoušel centrovat Tomáš Ladra, balon do zámezí z první odklidil Planć. O chvíli později mladšího kolegu napodobil Matějovský, našel ale jen rukavice gólmana Vlada.
     
    9
    Coman hrudí sklepl pro lépe postaveného Vînu. Domácí záložník se nerozpakoval a ihned vypálil, Jan Šeda ale mohl zůstat v klidu, rána skončila o pořádný kus mimo.
     
    10
    Komličenko inkasoval v hlavičkovém souboji s Filipem nepříjemný úder loktem do krku. Nemělo by se ale jednat o nic vážného, ruský útočník je pouze otřesen.
     
    11
    U balonu se zatím častěji drží domácí fotbalisté, kteří momentálně kombinují na vlastní polovině. Dle úvodních minut lze vidět, že Boleslav přicestovala do Rumunska s defenzivnější taktikou.
     
    12
    Nyní byl ale faulován Ladra a Středočeši kopali standardní situaci. Postavil se k ní kapitán Matějovský, jehož centr musel mimo vápno vyboxovat Andrej Vlad.
     
    13
    Do otevřenější obrany Mladé Boleslavi se vrhl Tănase. Z jeho nahrávky nakonec mohl něco vytěžit Popescu, s včasným blokem ovšem přispěchal Křapka.
     
    14
    Následný rohový kop rozehrálo FCSB na krátko, tato varianta se neukázala býti správnou. Domácí musí vyklidit pole kvůli ofsajdu, v němž převzal balon Coman.
     
    15
    Filip tentokráte fauloval Mešanoviće, znovu tam byl loket na hlavě hostujícího útočníka. Matějovského přímý kop směřoval k Pudilovi, jehož hlídal Planić.
     
    16
    Žlutou kartu dostává Popescu (FCSB).
     
    17
    Svěřenci trenéra Andronacheho se vrhl do rychlého útoku. Na jeho konci stál o hlavičku se pokoušející Tănase, který se dopustil faulu proti Křapkovi.
     
    18
    Pavel Bucha se štěstím dostal balon ke Komličenkovi, jenž se neúspěšně pokoušel oslovit Mešanoviće. Škoda, hostující útočník se mohl hnát do zajímavé šance.
     
    19
    Weberova družina získala rohový kop. Míč do vápna vyslal Marek Matějovský, dopravil jej však pouze na přední tyč, kde číhal bránící Soiledis.
     
    20
    Mešanović si nevěřil na zakončení levou nohou, proto si přehodil balon na pravačku a zkusil své štěstí. Po teči jednoho z domácích hráčů bude Boleslav kopat další roh.
     
    21
    Tentokráte boleslavský kapitán směřoval svou nabídku k zadní tyči, kde se na něj marně pokoušel dosáhnout Pudil. Útočného faulu se ve vápně navíc dopustil Takács.
     
    22
    Středočeši si v posledních minutách počínají velice dobře, často se jim už ve středu hřiště daří díky rychlému dostupování hráčů mařit rodící se akce FCSB.
     
    23
    Cristea vyslal dlouhý pas, za kterým se hnal Oaidă. Celou situaci ale v klidu hlídal Jan Šeda, který nechal balon doputovat mimo hrací plochu a za chvíli jej svým výkopem pošle zpět.
     
    24
    V Rumunsku i v takto večerních hodinách panují teploty nad třicet stupňů, hlavní sudí proto pokynul směrem ke střídačkám a ohlásil přestávku na občerstvení.
     
    25
    Už se zase hraje, FCSB kombinuje na obranné polovině. Mladá Boleslav znovu pouze drží obranné postavení a zatím svého soupeře nikam nepouští.
     
    26
    Křižný pas přes celou šíři hrací plochy dolétl až k Florinelu Comanovi. Ten si v souboji jeden na jednoho poradil s Křapkou, jeho pas ale stačil odkopnout Pudil.
     
    27
    Bucha udržel balon proti několika protivníkům a zvládl jej posunout ke Komličenkovi, proti jehož dalekonosné ráně se musel vyznamenat brankář Vlad.
    27. Komličenkův projektil vyrazil Vlad.
     
    28
    Žlutou kartu dostává Matějovský (FK Mladá Boleslav).
     
    29
    V krátkém časovém sledu musel mladý gólman ve službách FCSB sáhnout k druhému zákroku, Matějovského pokus ale nebyl zdaleka tak nebezpečný, Vlad se tentokráte moc nezapotil.
     
    30
    Túlio vybojoval míč od Popesca, poté jej přenechal Buchovi, který hledal za obranu soupeře si nabíhajícího Mešanoviće, jenže toho pokryl Valentin Creţu.
     
    31
    Marco Túlio dokázal přes Creţa odcentrovat až na druhý pokus. Balon doputoval až ke Komličenkovi, který jej po zpracování poslal až na tribunu za brankou.
     
    32
    Na straně FCSB zřejmě dojde k vynucenému střídání, kvůli blíže nespecifikovaným zdravotním problémům bude s největší pravděpodobností muset střídat Filip.
     
    32
    Střídání v týmu FCSB: ze hřiště odchází Filip, přichází Pantiru.
     
    34
    Po Křapkově faulu zahrávali domácí přímý kop z levé strany hřiště. Do vápna balon dopravil Coman, před číhajícím Šedou jej na roh stačil odvrátit Komličenko.
     
    35
    Z něj svěřenci kouče Andronacheho nic moc nevymysleli. Jejich akce po Buchově pokažené nahrávce ještě chvíli pokračovala, Oaidovi byl ale správně odmáván ofsajd.
     
    36
    Za Túlovým nákopem se vydal Mešanović. Stejně tak učinil Andrej Vlad, který musel zasáhnout už před šestnáctkou, zareagoval však včas a odhlavičkoval míč do bezpečí.
     
    37
    Na pravé straně neobsazený Creţu svým centrem sice oslovil Comana, tomu ale v pokutovém území nic vážnějšího nepovolil důrazný Ladislav Takács.
     
    38
    Křapka zvládl odcentrovat přes dva protivníky. Před pár okamžiky příchozí Pantiru odhlavičkoval pouze do míst, kde stál Matějovský, jehož rána Vlada neprověřila.
     
    39
    Ani další akce v podání FCSB ohrožení brankáře Šedy nepřinesla, za Túliem se pohybující Oaidă totiž svůj náběh nenačasoval ideálně a byl chycen v ofsajdu.
     
    40
    Solidní příležitost Mladé Boleslavi! Muris Mešanović pláchl svému strážci, jeho nabídku k přední tyči vyslyšel Pavel Bucha a nutno poznamenat, že hlavičce mladého záložníka moc nescházelo.
    40. Bucha byl blízko k otevření gólového účtu zápasu.
     
    41
    Do konce prvního poločasu zbývá odehrát ještě zhruba pět minut. Vydrží před odchodem do šaten nerozhodný stav, nebo se některý z týmů zvládne prosadit?
     
    42
    Rumunský celek už několik okamžiků kombinuje na vlastní polovině, na tu soupeřovu se díky aktivně napadajícím hráčům Mladé Boleslavi stále ne a ne podívat.
     
    43
    O tom, že kombinace FCSB vázne, potvrdil nyní i kapitán Tănase, jehož dalekonosný pas místo ke Cristeovi doskákal až mimo hrací plochu.
     
    44
    Právě Cristea se nyní ocitá v péči domácích zdravotníků, kteří k němu přispěchali po souboji s Nikolajem Komličenkem. Nemělo by se ale jednat o nic vážného.
     
    45
    Nastavovat se budou tři minuty.
     
    45+1
    Křapka propadl, volný prostor na to konto číhal před Comanem. Na jeho pas si z druhé vlny seběhl Popescu, v klíčový moment ovšem nezvládl zpracování.
     
    45+2
    Komličenkovu nahrávku tečoval Planić. Balon se na to konto kutálel na roh pro Mladou Boleslav, alespoň do autu jej ale stačil odkopnout vybíhající Vlad.
     
    45+3
    Křapkovo dlouhé autové vhazování za sebe prodloužil Takács. Něco vymyslet posléze mohl Pavel Bucha, k němu se ovšem okamžitě stáhli dva protivníci.
     
    45+4
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    V prvním poločase jsme gól neviděli, bezbrankový stav tedy vyhovuje Mladé Boleslavi. Středočeši se mírně favorizovaného soupeře, jehož herní projev zůstává za očekáváním, rozhodně nezalekli, naopak by se dalo říci, že doposud byli aktivnějším týmem. Vychází z pevně fungující defenzivy a podnikají rychlé výpady vpřed. Největší šanci měl krátce před koncem poločasu Bucha, jenž po Mešanovićově centru hlavičkoval těsně vedle branky.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu FCSB: ze hřiště odchází Popescu, přichází Moutinho.
     
    47
    Žlutou kartu dostává Komličenko (FK Mladá Boleslav).
     
    48
    FCSB se ihned po rozehrávce usadilo na útočné polovině a dostalo se k první střele na branku, jenže proti Comanovi stačil Janu Šedovi rutinní zákrok.
     
    49
    Rychlá kombinace ve středu pole vyústila v Mešanovićův pas do běhu Komličenkovi, před nímž raději odklidil balon do zámezí Bogdan Planić.
     
    50
    V krátkém časovém sledu se před střídačkami střetli Creţu s Ladrou. Zákrok domácího obránce prošel, odveta v podání záložníka Mladé Boleslavi už si vysloužil hvizd rozhodčího.
     
    51
    Domácí tedy zahrávali standardní situaci. Ionut Vînă kroutil svou nabídku na malé vápno, kde si pro balon s naprostým klidem doběhl pozorný Jan Šeda.
     
    52
    První zajímavější akce FCSB! Vînă si na cestě do šestnáctky narazil s Tănasem a poté přízemní střelou na přední tyč donutil Šedu k zákroku. Domácí čeká roh.
    52. Vînă si se svým pokusem na Šedu nepřišel.
     
    53
    Balon po Takácsově hlavičce skončil mimo vápno, načež se o něj v uctivé vzdálenosti od branky opřel levý obránce Soiledis. Šeda ale opět číhal na správném místě.
     
    54
    Žlutou kartu dostává Oaidă (FCSB).
     
    55
    Standardní situaci si nemohl vzít na starosti nikdo jiný než Matějovský. Nikdo z jeho kolegů se k hlavičce nedostal, Komličenko posléze vybojoval alespoň aut.
     
    56
    Žlutou kartu dostává Mešanović (FK Mladá Boleslav).
     
    57
    Túlio nasadil jesličky svému strážci a poté hledal před branku si nabíhajícího Komličenka, který na letící balon nedosáhl skutečně jen o kousek. Hosté se nadále pohybují okolo vápna soupeře.
     
    58
    Do pokutového území FCSB posléze přilétly další centrované balony, domácí obrana ale vytáhlého Komličenka k zakončení nepustila. Dobrou práci odvedl především Planić.
     
    59
    Boleslav byla velice blízko tolik potřebnému gólu! Do otevřené obrany FCSB se vrhl Bucha, jenž poté přenechal balon Ladrovi, ale ten jej nasměroval těsně vedle tyče.
    59. Ladrově ráně opravdu moc nescházelo.
     
    60
    Na druhé straně se musel mít na pozoru Jan Šeda, jehož prudkým pokusem prověřil Moutinho, boleslavský gólman ale zvládl balon vyrazit do bezpečí.
     
    61
    Marco Túlio se tak vehementně snažil obrat o míč rozehrávajícího Pantira, až se dopustil nedovoleného zákroku, který nemohl hlavnímu sudímu uniknout.
     
    63
    Florin Tănase odcentroval před branku Mladé Boleslavi, kde si ze všech nejvýše vyskočil dnes velice kvalitní výkon odevzdávající Daniel Pudil.
     
    64
    O chvíli později se domácí hráči i fanoušci dožadovali odpískání pokutového kopu, Antonín Křapka ale v souboji s Comanem rukou určitě nezahrál. Mezitím je ošetřován Pudil.
     
    65
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Ladra, přichází Fulnek.
     
    66
    Coman tentokráte nepostupoval samostatně, místo toho nahrál z druhé vlny si nabíhajícímu Vînovi, jehož ránu nemusel Jan Šeda vůbec řešit.
     
    67
    Coman se herně probouzí. Mladý Rumun zamotal hlavu Křapkovi a poslal míč před branku, kde na něj nedosáhli hned dva z jeho spoluhráčů. Následovat bude roh FCSB.
     
    68
    A byl to právě Florinel Coman, kdo se poté, co centr od rohového praporku za sebe prodloužil Planić, opřel do střely, která byla Takácsem tečována mimo tři tyče.
     
    69
    Hlavní sudí opět dopřává hráčům obou celků krátkou pauzu na občerstvení. Boleslavští, kteří teď čelili několika šancím soupeře, chvilku volna určitě uvítají.
     
    70
    Nikolaj Komličenko byl možná sám překvapen, že se k němu odrazil balon před vápnem soupeře, protože nestačil na danou situaci dostatečně rychle zareagovat.
     
    71
    Na druhé straně si pro přihrávku seběhl Florin Tănase, jemuž sudí zcela správně odmávali a odpískali ofsajdové postavení. Rozehrávat bude Jan Šeda.
     
    72
    Coman je v posledních okamžicích nezastavitelný! Tentokráte vyslal směrem k mladoboleslavské brance prudkou ránu, kterou výborně vyrazil Jan Šeda.
    72. Všudypřítomný Coman pořádně protáhl Šedu.
     
    73
    A k mladému rumunskému reprezentantovi se míč odrazil i po následném rohovém kopu, tentokráte ale jeho rána skončila nad brankou, a Šeda tak nemusel zasahovat.
     
    74
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Matějovský, přichází Budínský.
     
    75
    Pantiru vyslal do vápna vysoký centr, který nešťastně tečoval Ladislav Takács. Naštěstí pro Mladou Boleslav ale zakončení hlavou Vînovi vůbec nevyšlo.
     
    77
    Coman přenechal míč Tănase, za jehož nabídkou musel hodně rychle couvat Marco Túlio. Těžký úkol ale zvládl, Cristeu totiž k hlavičce nepustil.
     
    78
    Sám na sebe to vzal Aristidis Soiledis, který natáhl ke střele z nějakých dvaatřiceti metrů. Šeda mohl zůstat v klidu, balon doplul až na tribunu za jeho brankou.
     
    79
    Výborný Jan Šeda! V další velice dobré příležitosti se po přihrávce z levé strany ocitl Florinel Coman, boleslavský gólman ale rychle zareagovat a míč vyrazil.
    79. Také další souboj s Comanem Šeda zvládl.
     
    80
    Střídání v týmu FCSB: ze hřiště odchází Tănase, přichází Gikiewicz.
     
    81
    Boleslav už se spíše věnuje defenzivě, na hostujících hráčích je znát únava. Výjimečně se kupředu vydali Komličenko s Mešanovićem, ale druhý jmenovaný si nepohlídal ofsajd.
     
    82
    Bucha zvedl hlavu a vyslal do velice zajímavého úniku Murise Mešanoviće, kterého doslova v poslední možný okamžik zastavil ve skluzu hrající Planić.
     
    83
    Při Mladé Boleslavi nyní stálo velké štěstí! Šeda předvedl další solidní zákrok, situaci ale doběhl Gikiewicz, po jehož patičce a Comanově pasu trefil Pantiru břevno.
    83. Klika pro Středočechy, Pantiru v tutovce napálil horní tyč.
     
    85
    Do konce základní hrací doby zbývá ještě pět minut, samozřejmě se dočkáme ještě krátkého nastavení. Udrží Mladá Boleslav cennou bezbrankovou remízu?
     
    86
    Mešanović skvěle zapracoval do defenzivy, těžit z toho mohl střídající Lukáš Budínský, jehož pas směřoval ke Komličenkovi, ovšem toho včas dostoupil Planić.
     
    87
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Mešanović, přichází Auer.
     
    88
    Středočeši toho mají opravdu plné zuby a už určitě vyhlíží závěrečný hvizd hlavního sudího. Auer s Budínským využívají svůj pozdější příchod na plac a napadají rozehrávku soupeře.
     
    89
    FCSB se pomalu začíná nadechovat k závěrečnému tlaku. Aristidis Soiledis hledal před brankou číhajícího Comana, před nímž balon stačil odklidit Takács.
     
    90
    Po rohovém kopu domácích se Mladé Boleslavi nedařilo odkopnout míč do bezpečí. Auer dvakrát trefil Komličenka, Takács byl o chvíli později úspěšnější.
     
    90+1
    Nastavovat se budou čtyři minuty.
     
    90+1
    Žlutou kartu dostává Coman (FCSB).
     
    90+2
    Další úspěšný zákrok si do statistik připsal Jan Šeda, jehož nikterak prudká hlavička v podání střídajícího Gilkiewicze nemohla nikterak vystrašit.
     
    90+3
    Po sérii soubojů za vápnem FCSB vyplaval míč u Auera, jenž jej poslal na Budínského. Ten okamžitě vypálil, Andrej Vlad ale jeho ránu celou dobu sledoval a jistil.
     
    90+4
    Žlutou kartu dostává Moutinho (FCSB).
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno, Mladá Boleslav si veze z Rumunska bezbrankovou remízu, tedy pro odvetu určitě zajímavý výsledek. V prvním poločase byli hosté mírně lepším týmem, vytvořili si i dvě solidní příležitosti, jenže Komličenka vychytal Vlad a Bucha zamířil těsně vedle. Po přestávce už FCSB potvrdilo roli favorita a několikrát bylo velice blízko gólu. Velmi slušný výkon podal především mladý záložník Coman, ulevit se českému zástupci muselo především ve třiaosmdesáté minutě, když střídající Pantiru trefil břevno.
     
    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 8:7. Rohy: 9:3. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 10:17.
     
    Ode mě je to vše, děkuji Vám za pozornost a přeji hezký zbytek večera. (22:33:24)

    Vojtěch Tůma

    Branky:

    Karty:   16. Popescu (STB), 54. Oaidă (STB), 90+1. Coman (STB), 90+4. Moutinho (STB) – 28. Matějovský (MBL), 47. Komličenko (MBL), 56. Mešanović (MBL)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 8:7. Rohy: 9:3. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 10:17.
    FCSB: Vlad – Creţu, Planić, Filip (32. Pantiru), Soiledis – Popescu (46. Moutinho), Cristea, Vînă – Oaidă, Coman, Tănase (C) (80. Gikiewicz)
    Náhradníci: Bălgrădean – Pantiru, Moutinho, Salomão, Perianu, Gikiewicz, Belu

    FK Mladá Boleslav: Šeda – Křapka, Takács, Pudil, Túlio – Bucha, Matějovský (C) (74. Budínský), Hubínek, Ladra (65. Fulnek) – Komličenko, Mešanović (87. Auer)
    Náhradníci: Stejskal – Wágner, Fulnek, Auer, Budínský, Pech, Jakub Klíma

    Rozhodčí: Adrien Jaccottet – Vital Jobin, Jonas Erni (všichni Švýcarsko)
    Čtvrtek 15.08.2019
    Mladá Boleslav - FCSB 0:1

    Branky: 90+1. Pantiru

    Karty:   45+2. Křapka (MBL), 90+4. Fulnek (MBL) – 28. Cristea (STB), 48. Tănase (STB), 50. Soiledis (STB), 61. Coman (STB), 83. Planić (STB)   75. Křapka (MBL)

    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 1:4. Střely mimo: 5:8. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 1:5. Fauly: 17:17.
    thejrc.org