CSKA Moskva – Vítkovice 2:4 (kon.) | Třinec – Jaroslavl 2:3 (kon.) | IHS Riga – Sparta 2:5 (kon.)
Malmö Redhawks – K. Vary 2:6 (kon.)
konec
Malmö Redhawks
2:6 (0:1, 1:2, 1:3)
HC Energie Karlovy Vary
Pátek 09.08.2019, 15:30 • WERK ARENA, Třinec • President Cup
Partner:
     
    57:30
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A je hotovo! Před svatyní Anderssona se nejlépe zorientoval ONDŘEJ PRIHODA, který překonal švédského brankáře střelou ke vzdálenější tyči. Asistence: Robin Sapoušek a Samuel Šmajda.
     
    50:33
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Karlovy Vary odskakují opět do tříbrankového trháku. Andersson inkasuje po střele ROBINA SAPOUŠKA po páté.Asistence: Dominik Rymon.
     
    50:17
    Tým Malmö Redhawks právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen Malmö snižuje a proměňuje přesilovku. V skrumáži před brankou se nejlépe zorientoval ELTON MÖLLER. Asistence: Oscar Hed a Eric Flood.
     
    46:47
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie odskakuje svému soupeři na rozdíl tří branek. Anderssona překonal po kombinaci s Patrikem Hohlem a Petrem Houdkem ONDŘEJ MATAS. Asistence: Patrik Hohl a Petr Houdek.
     
    33:27
    Tým Malmö Redhawks právě vstřelil branku!
    Jestřábi snižují! Z pravého kruhu se po perfektní střele k bližší tyči prosazuje FREDDIE LARSSON. Asistence: Tobias Jarnvi, Oskar Carlzhon.
     
    29:50
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie již vede rozdílem tří branek. Puk, který se dlouhou dobu motal za brankou Anderssona se příhodně dostal až na hůl DOMINIKA RYMONA,který střelou k pravé tyči překonal zasunul kotouč do branky. Asistence: Samuel Šmajda, Robin Sapoušek.
     
    27:50
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energetici navyšují své vedení. Situace započala u Samuela Šmajdy, který posunul kotouč Janu Botošovi, ten se s pukem protáhl podél levého mantinelu a svou nahrávkou na opačnou stranu kluziště našel DOMINIKA RYMONA, který prostřelil Anderssona. Asistence: Jan Botoš, Samuel Šmajda.
     
    06:05
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energetici využívají přesilovku a jdou do vedení. Po delší kombinaci se prosazuje JAN BOTOŠ. Asistence: Robert Šlechta, Patrik Hohl.

    Dominik Stošek

    Branky a nahrávky: 34. Larsson (Jarnvi, Carlzhon), 51. Möller (Hed, Flood) – 7. Botoš (Šlechta, Hohl), 28. Rymon (Botoš, Šmajda), 30. Rymon (Šmajda, Sapoušek), 47. Matas (Hohl, Houdek), 51. Sapoušek (Rymon), 58. Prihoda (Sapoušek, Šmajda)


    Malmö Redhawks: Andersson (Linde) – Käller, Bardeman, Lidman, Carlzhon, Kellander, Schalin, Nilsson, Henérius (C) – Jarnvi, Pettersson, Magnusson, Axelsson, Hed (A), Winblad, Möller, Berg, Larsson, Janebrant, Plato, Ahlgren (A), Flood.
    HC Energie Karlovy Vary: Maleček (Kubát) – Bulka, Hohl, Houdek (C), Prošek, Vogel, Zolnaj – Blecha, Botoš (A), Černý, März (A), Matas, Prihoda, Rymon, Sapoušek, Šmajda, Dvořák, Hofmann, Pastor, Skuhravý, Šlechta.
    ocianews.com