Wiler-Ersigen – Falun 5:6 (1:2 po s.n.)
po s.n. (1:2)
SV Wiler-Ersigen
5:6 (1:1, 2:3, 2:1)
IBF Falun
Neděle 11.08.2019, 15:20Czech Open - Muži ELITA • Finále
    Lundmark E. - 5:6
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým IBF Falun.
    Autorem vítězné branky je ERIK LUNDMARK.
     
    Wiler-Ersigen ve třetím dějství předvedl fantastickou stíhací jízdu a vyrovnal na 5:5! Od té doby už ale gól nepadl a to znamená, že uvidíme samostatné nájezdy!
    56:15 LOUIS - 5:5
     
    56:15
    Wiler-Ersigen právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Emil Kalentun chyboval v obraně a nechal se o balonek připravit MARCEM LOUISEM, který propasíroval míček za záda hostujícího gólmana. Stav utkání je 5:5 a čeká nás pořádné drama. Bez asistence.
    54:47 DUDOVIC - 4:5
     
    54:47
    Wiler-Ersigen právě vstřelil branku!
    A už je to zase o jeden gól. Jan Bürki adresoval svůj pas na MICHALA DUDOVICE a ten dělovkou ze své typické pozice završil svůj hattrick! Ještě to bude zajímavé. Asistence: Jan Bürki.
     
    54:06
    Michal Dudovic vybídl ke střele Jana Bürkiho, jenž svou tvrdou ranou rozezněl břevno Liljovy svatyně!
     
    52:41
    A znovu se bude hrát ve čtyřech. Emil Lundmark tvrdě poslal za mantinel Joonase Pylsyho a zaslouženě je potrestán na dvě minuty.
     
    51:28
    Mattia Schenk (WIE) si odsedí menší trest za bránění ve hře.
     
    48:20
    Emil Lundmark (FAL) putuje na trestnou židli za blokování hole. Počet hráčů na hrací ploše se srovná.
     
    46:45
    Hned po rozehře se do obrovské šance Emil Lundmark, který z bezprostřední blízkosti trestuhodně přestřelil.
     
    46:38
    Nicola Bischofberger (WIE) obdržel menší trest za bránění ve hře. Wiler-Ersigen se bude muset bránit.
    45:08 RUUD - 3:5
     
    45:08
    Falun právě vstřelil branku!
    Falun znovu odskakuje! Casper Backby si naběhl na osu hřiště a poté přihrál na pravé křídlo EMILU RUUDOVI, který poslal míček za brankovou čáru. Martin Mentrey se natahoval marně. Asistence: Casper Backby.
     
    44:37
    Martin Mentrey měl nyní velké potíže s jedovatým projektilem Alexandera Galante-Carlströma, nakonec ovšem situaci ustál. Na druhé straně si poté vzápětí poradil Emil Lilja s dalekonosným pokusem Nicoly Bischofbergera.
    42:58 Nazaviněný střet Väänänena s brankářem Liljou
     
    42:58
    Tatu Väänänen zakopl a tvrdě narazil do švédského gólmana, jenž zůstal ležet na hrací ploše. Emil Lilja se ale nakonec za potlesku diváků zvedl a bude pokračovat v chytání.
    39:48 DUDOVIC - 3:4
     
    39:48
    Wiler-Ersigen právě vstřelil branku!
    A už je to jen o jednu branku! Nicola Bischofberger přihrál k pravému mantinelu Joonasi Pylsymu, který okamžitě posunul balonek na druhou stranu, odkud jej MICHAL DUDOVIC poslal do sítě. Wiler-Ersigen využívá po parádní kombinaci druhou početní výhodu. Asistence: Joonas Pylsy.
     
    38:48
    Casper Backby (FAL) putuje na trestnou lavici blokování hole.
     
    35:28
    Johan Samuellson se dostal až na hranici brankoviště a poté vybídl k zakončení ještě lépe postaveného Omara Aldeeba, jenž měl před sebou zcela odkrytou klec. Martin Mentrey se však tygřím skokem přesunul a parádním zásahem podržel své mužstvo.
     
    34:03
    Marco Louis obral o míček obránce Maxe Fletcher-Sjömana a utíkal sám na bránu. Emila Lilju se mu sice podařilo kličkováním oblafnout, jenže v klíčový okamžik poslal balonek pouze skrz brankoviště. Tohle by mohlo Wiler-Ersigen hodně mrzet.
     
    30:05
    Johan Samuelsson (FAL) je potrestán za držení. Domácí budou hrát další početní výhodu.
     
    28:52
    Claudio Mutter poslal míček do chumlu před bránou, kde operoval také Elias Wälchli, od jehož hole se Mutterova nabídka odrazil těsně vedle.
    25:46 PYLSY - 2:4
     
    25:46
    Wiler-Ersigen právě vstřelil branku!
    A je sníženo! Michal Dudovic poslal balonek na pravou stranu JOONASI PYLSYMU, jenž nejdříve promáhal ideální příležitost vystřelit. Nakonec to ale zkusil a svým projektilem procedil míček za záda švédského gólmana. Asistence: Michal Dudovic.
     
    23:53
    A máme tu první vyloučení zápasu. Casper Backby (FAL) si odsedí dvě minuty za hru rukou.
     
    22:57
    Trenér Wiler-Ersigenu reaguje na gólovou smršť oddechovým časem pro svůj tým.
    22:57 GALANTE-CARLSTRÖM - 1:4
     
    22:57
    Falun právě vstřelil branku!
    A švédský tým pokračuje v ostrém nástupu. V rychlém přečíslení vybídl Emil Johansson k zakončení ALEXANDERA GALANTE-CARLSRTÖMA, jenž zamířil přesně do napůl odkryté klece. Asistence: Emil Johansson.
    22:09 HALLÉN - 1:3
     
    22:09
    Falun právě vstřelil branku!
    A Falun navyšuje skóre! Hosté rozjeli rychlý ťukec, na jehož konci našel Emil Lundmark krásným křížným pasem napřahujícího ALEXANDERA HALLÉNA, jenž nekompromisní ranou potřetí rozvlnil síť brány Willer-Ersigenu. Asistence. Emil Lundmark.
    20:10 ALDEEB - 1:2
     
    20:10
    Falun právě vstřelil branku!
    A Falun hned v úvodu druhé periody otáčí skóre! Emil Johansson a OMAR ALDEEB si na pravém křídle vyměnili několik přihrávek a druhý jmenovaný následně ranou z voleje poslal míček do sítě. Asistence: Emil Johansson.
    17:13 RUUD - 1:1
     
    17:13
    Falun právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Falun dostal k dispozici rozehrávku na levé straně hřiště. Malte Lundmark přiklepl balonek EMILU RUUDOVI a ten jej poslal za záda Martina Mentreye, který nic neviděl kvůli clonícím hráčům. Asistence: Malte Lundmark.
     
    15:27
    Elias Wälchli přihrál z rohu Nicu Mutterovi, jehož tvrdou ránu z voleje vyrazil Emil Lilja nad břevno.
    13:33 DUDOVIC - 1:0
     
    13:33
    Wiler-Ersigen právě vstřelil branku!
    A Wiler-Ersigen otevírá skóre! Radek Sikora se po pravé straně protáhl na útočnou polovinu a poté adresoval přihrávku před bránu nabíhajícímu MICHALU DUDOVICOVI, který nasměroval balonek za marně se přesouvajícího Lilju. Asistence: Radek Sikora.
     
    07:22
    Teď se zaskvěli oba gólmani. Emil Lilja nejdříve lapil jedovatou střelu Lukase Mosera a vzápětí na druhé straně skvěle zasáhl Martin Mentrey, jenž se na poslední chvíli stihl přesunout a zlikvidovat zakončení Emila Johanssona, jenž pálil do odkryté klece.

    Jonáš Majtyka

    Branky a nahrávky: 14. Dudovic (Sikora jun.), 26. Pylsy (Dudovic), 40. Dudovic (Pylsy), 55. Dudovic (Bürki), 57. Louis – 18. Ruud (Lundmark), 21. Aldeeb (Johansson), 23. Hallén (Lundmark E.), 23. Galante-Carlström (Johansson), 46. Ruud (Backby), rozh. náj. Lundmark E.

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Louis (WIE)
    1:1   Galante-Carlström (FAL)
    2. série:
    1:1   Pylsy (WIE)
    1:2   Lundmark E. (FAL)
    3. série:
    1:2   Väänänen (WIE)


    SV Wiler-Ersigen: Mentrey (Flury) – Bischofberger, Dudovic, Schenk, Sikora jun., Mutter N., Mutter C., Wälchli, Hofbauer, Väänänen, Moser, Ziehli, Bürki, Hollenstein, Känzig, Affolter, Pylsy, Louis.
    IBF Falun: Lilja (Rehn) – Omar, Galante-Carlström, Holmgren, Samuelsson, Backby, Landgren, Fletcher-Sjöman, Hallén, Hemmingberg, Johansson, Kalentun, Lundmark M., Rokka, Lundmark E., Ruud, Wettergren, Engström.

    Rozhodčí: Nabelek – Stengl
    thejrc.org