Mountfield HK – Chabarovsk 7:0 (kon.)
konec
Mountfield HK
7:0 (5:0, 2:0, 0:0)
Amur Chabarovsk
Pondělí 12.08.2019, 18:00 • ČPP arena (Hradec Králové) • Memoriál Zbyňka Kusého
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    27:27
    Hradec právě vstřelil branku!
    Dnes je to opravdu parádní představení hradecké ofenzivní síly! MATĚJ CHALUPA střílí svůj druhý gól během jedné minuty! Nyní si krásně vyjel na pravý kruh a nechytatelnou ránou poslal touš do vzdálenějšího horního rohu, Langhamer byl bez šance. Rovněž se jedná o druhý gól v oslabení. Bez asistence.
     
    26:37
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec skóruje také v oslabení. Nyní to bylo velké představení MATĚJE CHALUPY, který na útočné modré získal puk, nádhernou stahovačkou vyřadil ze hry obránce a ranou na lapačku pokořil i Langhamera – 6:0! Asistence: Zdeněk Čáp.
     
    17:31
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tohle zavání debaklem. Hradec vede již 5:0! Rákos vybojoval touš v útočném pásmu zpět, nalákal na sebe všechny beky i gólmana, přihrál RADKU SMOLEŇÁKOVI a tomu nezbývalo nic jiného, než aby z blízkosti trefil prázdnou bránu. Asistence: Daniel Rákos, Tomáš Linhart.
     
    12:21
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec využívá další přesilovku a vede již 4:0! To je studená sprcha pro Amur. Hokej je někdy strašně jednoduchý. Cibulskis posunul touš z osy hřiště od modré čáry na pravý kruh a MATĚJ PAULOVIČ trefil naprosto přesně vzdálenější horní růžek. Připisuje si tak svou druhou trefu v tomto utkání! Asistence: Oskars Cibulskis.
     
    09:12
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec o minutu později zvyšuje již na 3:0! Gaspar našel přesnou přihrávkou mezi kruhy stojícího RUDOLFA ČERVENÉHO, jenž střílí svou první branku po návratu do města pod Bílou věží, když předvedl své rychlé zápěstí! Asistence: Michael Gaspar.
     
    08:11
    Hradec právě vstřelil branku!
    Lvi ubránili oslabení a vzápětí zvyšují svůj náskok! MATĚJ PAULOVIČ dal jeden z nejsnazších gólů ve své kariéře, když dostal namazáno od protihráče, který se snažil rozehrát zpoza vlastní brány. Nepovedený pas zaskočil i Langhamera, který na Paulovičovu ránu reagoval pozdě – 2:0! Bez asistence.
     
    02:35
    Hradec právě vstřelil branku!
    Lvi využívají početní výhodu a rychle otevírají skóre duelu. ADAM KUBÍK sebral puk na pravém hrazení a rychle po něm pronikl dopředu. Hradec šel do přečíslení tři na jednoho, útočník Mountfieldu však vzal celou akci na sebe a střelou na bližší tyč zaskočil Langhamera – 1:0! Bez asistence.

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 3. Kubík, 9. Paulovič, 10. Červený (Gaspar), 13. Paulovič (Cibulskis), 18. Smoleňák (Rákos, Linhart), 27. Chalupa (Čáp), 28. Chalupa

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Kubík (HKM)
    0:0   Golubev (CHA)
    2. série:
    0:0   Perret (HKM)
    0:0   Kuzněcov (CHA)
    3. série:
    0:0   Paulovič (HKM)
    0:0   H. Zohorna (CHA)
    4. série:
    0:0   Cibulskis (HKM)
    0:1   T. Zohorna (CHA)
    5. série:
    0:1   Červený (HKM)


    Mountfield HK: Lukeš (Mazanec) – Linhart, Čáp, Gaspar, Cibulskis, Rosandić, F. Pavlík, Váňa – Červený "A", Rákos "A", Smoleňák "C" – Chalupa, Cingel, Vincour – Miškář, Paulovič, Vopelka – Perret, Kubík, Dragoun.
    Amur Chabarovsk: Langhamer (10.–20. Kiseljov) – Vasiljev, Jordán "A", Korobov, Vitásek, Korjagin, Kondratěv "C", Kamalov, Turbin – H. Zohorna, T. Zohorna, Gorškov – Rudenkov "A", Rasskazov, Fajzullin – Golubev, Kapiturov, Jazkov – Železkov, Kuzněcov, Boltanov.

    Rozhodčí: Hejduk, Ondráček – Rampír, Zídek

    Diváci: 2046
    ocianews.com