Třinec – Kometa Brno 5:2 (kon.) | Olomouc – Trenčín 6:3 (kon.) | Chomutov – Litoměřice 3:2 (kon.)
Třebíč – Žďár n/S 2:0 (kon.) | Kladno – Mladá Boleslav 1:4 (kon.) | Jihlava – Prostějov 6:0 (kon.)
Frýdek-M. – Havířov 2:3 (kon.) | Kadaň – Klatovy 2:5 (kon.) | K. Vary – Novosibirsk 2:3 (kon.)
Martin – Lipt. Mikuláš 1:3 (kon.) | Michalovce – Linz 4:3 (kon.) | Val. Meziříčí – Dubnica 2:3 (kon.)
Havlíčkův Brod – Kolín 7:5 (3:2 po s.n.) | Děčín – Mostečtí Lvi 7:10 (kon.) | Nový Jičín – Opava 1:5 (kon.)
Nitra – Ženeva 1:6 (kon.) | Rapperswil – Vítkovice 4:2 (kon.)
konec
HC Děčín
7:10 (3:3, 1:6, 3:1)
Mostečtí Lvi
Úterý 13.08.2019, 18:00Přípravné zápasy
Partner:
     
    A máme tu konec dnešního utkání. Lepším týmem byl ve druhé třetině hostující celek, ale naopak v následujícím průběhu hry se dostával opět do tempa domácí tým, ale už na vyrovnání nestačil. Já Vám děkuji za pozornost a zase někdy u hokeje na počtenou. (20:12:48)
     
    Konec zápasu.
     
    59:32
    Hra se přesouvá ze strany na stranu a už se spíše dohrává, je jasné, kdo v dnešním utkání zvítězí.
     
    58:48
    Štěpán Urbánek si krásně šlápl do ledu a byl osamocen před Brňákem, který krásně zneškodnil střelu, která byla provedena do kličky.
     
    57:48
    Tak nakonec rozhodčí usoudili, že branka padla, až v probíhajícím trestu 5 na 4, a tak se nyní pokračuje ve stejném počtu na obou stranách.
     
    57:47
    Děčín právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen Děčín dokázal v devíti vteřinách využít branku. ŠTĚPÁN KUCHYNKA zavěsil do zcela odkryté branky, kam se nestihl po smršti přihrávek přesunout. Asistence: Michal Oliverius, Tomáš Faigl.
     
    57:39
    Uvidíme přesilovku 5 na 3, ale pouze děvet vteřin, poté se vrátí na led Havlík.
     
    57:38
    Vyloučení v týmu MOSTEČTÍ LVI (Kuncl – 2 min., vysoká hůl).
     
    57:20
    Pavel Zajan zůstal ležet v útočném pásmu na ledě a rozhodčí přerušují hru, avšak pravice hlavního sudího zůstává upažena.
     
    56:41
    Stále se domácím nedaří do pásma dostat, až to vzal na sebe Petráš, který poté nahrál na modrou čáru, kde stál Volráb, ale jeho pumelenice šla vedle pravé tyče Kovaříkovy branky.
     
    55:48
    Po vhozené buly se k puku dostal Fučík a jeho zásluhou se tým osvobozuje. Dečín se musí znovu dostat do útočného pásma, kde se bude snažit využít početní výhodu.
     
    55:47
    Vyloučení v týmu MOSTEČTÍ LVI (Havlík – 2 min., napadení).
     
    54:27
    Hostující Nedrda se napřáhl z vrcholku kruhu ke golfovému úderu, ale puk netrefil ideálně a Brňák s tímto pokus vůbec práci neměl, jelikož puk končí naprosto mimo tři tyče.
     
    53:26
    Diváci si dnes přijdou na své, jelikož hodně branek je zaručeným lékem na jinak neatraktivní hokej a redaktoři si přijdou také na své, jelikož nestíhají vidět zcela přesně všechny vstřelené branky.
     
    51:24
    Děčín právě vstřelil branku!
    A další branka na druhé straně, o kterou se postaral RADEK FOJT. Asistence: Bohuslav Tenkrát.
     
    51:03
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Rychlá odpověď a desátá branka už visí v síti domácího týmu. VLADIMÍR KÝHOS si krásně vymíchal brankáře, že by s tím i kuchařka byla spokojena a navyšuje tak skóre utkání. Asistence: Pavel Smolka.
     
    50:44
    Děčín právě vstřelil branku!
    Tak to byla krásná parádička v podání domácího útočníka ZDEŇKA PETRÁŠE, který udělal s pukem kouzlo mezi svýma nohama, a poté v rychlosti zavěsil puk za záda Kovaříka. Asistence: Pavel Zajan, Jan Smola.
     
    49:39
    Za brankou si vzal puk Zajan a rozjel akci z vlastního obranného pásma, jmenovaný se dostal nakonec až před branku, kde zamířil brankáři mezi nohy, ale ten nohy rychle zaklapnul.

    Jiří Cícha

    Branky a nahrávky: 6. Faigl (Kuchynka, Oliverius), 18. Zicho (Faigl), 20. Zajan (Zicho), 38. Petráš (Balcar), 51. Petráš (Zajan, Smola), 52. Fojt (Tenkrát), 58. Kuchynka (Oliverius, Faigl) – 8. Kýhos (Smolka), 17. Mála (Drašar, Čejka), 20. Nedrda (Kýhos), 25. Böhm (Přibyl, Beran), 28. Kýhos (Kuncl), 29. Havlůj (Mála), 30. Kýhos (Smolka), 33. Havlůj (Kuncl, Smolka), 36. Smolka (Fučík), 52. Kýhos (Smolka)


    HC Děčín: Kácha (29. Brňák) – Loukota, Volráb, Kalteböck, Zicho, Balcar, Tenkrát, Černohorský – Smola, Šindelář, Zajan, Kuchyňka, Faigl, Oliverius, Petráš, Fojt, Ineman
    Mostečtí Lvi: Kovařík (Hosnedl) – Fučík, Kuncl, Havlík, Přibyl, Urbánek, Havlůj – Dohnal, Kýhos, Smolka, Drašar, Nedrda, Beran, Čejka, Mála, Böhm

    Rozhodčí: Štěpán – Toman, Holada
    ocianews.com