Plzeň – Sparta 7:3 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
7:3 (2:2, 2:0, 3:1)
HC Sparta Praha
Úterý 13.08.2019, 14:00 • Home Monitoring Aréna • Přípravné zápasy juniorů
Partner:
     
    56:14
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Sebastián Malát krásnou přihrávkou našel před brankou najíždějícího ADAMA ŽENÍŠKA, který si rychlou kličkou poradil s Krbečkem a zasunul puk do poloprázdné branky. Asistence: Sebastián Malát.
     
    47:55
    Sparta právě vstřelila branku!
    Je sníženo, tečovaná střela ALEXANDRA VOROBJEVA od modré čáry sice trefila gólmana Micku, ale kotouč ho následně přelétl a dokutálel se až do sítě. Asistence: Václav Rubeš.
     
    46:38
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Těsně po návratu Bezpalčenka na let přidávají Západočeši šestou trefu! Ženíšek zpoza branky našel na pravém kruhu volného MARKA PRINCLA, který prostřelil přesunujícího se Krbečka. Asistence: Adam Ženíšek a Stanislav Vajner.
     
    43:16
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hrubka v komunikaci sparťanské defenzivy a tohle je dárek v podobě páté trefy Západočechů! Oba obránci Pražanů nejeli za kotoučem u mantinelu, tak si ho vzal napadající VÁCLAV ADAMEC a následně rychlým blafákem k pravé tyči překonal Krbečka. Bez asistence.
     
    28:52
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tůma bekhendem posunul kotouč po mantinelu na zapomenutého VÁCLAVA ADAMCE, který si sám proti Krbečkovi poradil! Vypálil mezi betony a poprvé jeden z týmů vede o dva góly, jsou to Západočeši! Asistence: Jan Tůma.
     
    26:03
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Západočeši otáčejí na 3:2! Šuhaj posunul kotouč na modrou čáru, odkud TOMÁŠ PÁNEK tvrdě vypálil a jeho ránu z nápřahu zastavila až síť za Krbečkem. Asistence: Vojtěch Šuhaj.
     
    16:40
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Šikovná teč JANA TŮMY znamená vyrovnání! Plzeňský útočník sklepl nahození Adamce přímo mezi betony Krbečka a kotouč pomalu doklouzal do sítě. Asistence: Václav Adamec
     
    10:34
    Sparta právě vstřelila branku!
    Z protiakce Pražané udeřili a otáčejí skóre! JIŘÍ OBADAL se obtočil kolem branky a protlačil puk za Micku. Branka je posunuta, gól však platí. Asistence: Kulhánek.
     
    07:59
    Sparta právě vstřelila branku!
    JOSEF SLAVÍČEK si vzal kotouč v útočném pásmu, nabruslil mezi kruhy a odtud svižnou ranou propálil Micku! Je tedy rychle srovnáno na 1:1. Asistence: Tomáš Tomek a Jakub Prchal.
     
    05:56
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Západočeši otevírají skóre! Kopic skvěle vybojoval puk za brankou, ještě vylepšil pozici pro Rohlu, toho ještě vychytal Krbeček, ale právě na dorážku MARKA KOPICE už nestačil. Asistence: Adam Rohla.

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 6. Kopic (Rohla), 17. Tůma (Adamec), 27. Pánek (Šuhaj), 29. Adamec (Tůma), 44. Adamec, 47. Princl (Ženíšek, Vajner), 57. Ženíšek (Malát) – 8. Slavíček (Tomek, Prchal), 11. Obadal (Kulhánek), 48. Vorobjev (Rubeš)


    HC Škoda Plzeň: Micka (Pícl) – Pánek, Kovařík, Malák, Vajner, Moravec, Staněk, Tůma – Princl, Adamec, Slanina, Šuhaj, Malát, Hollar, Ženíšek, Kolář, Kuchárik, Kopic, Rohla
    HC Sparta Praha: Krbeček (Cichoň) – Prchal, Tomek, Bláha, Truhlář, Vorobjev, Guryjevskij – Slavíček, Obadal, Kulhánek, Krchňák, Vágner, Kuracina, Bespalčenko, Rubeš, Vaňous

    Rozhodčí: Valenta – Kotyza, Bubla
    thejrc.org