Karabach – APOEL 0:2 (kon.) | Rosenborg – Maribor 3:1 (kon.) | Dynamo Kyjev – Club Brugge 3:3 (kon.)
Kodaň – CZ Bělehrad 1:1 (6:7 po pen.) | Ferencváros – Dinamo Záhřeb 0:4 (kon.) | Linz – Basilej 3:1 (kon.)
Olympiakos – Başakşehir 2:0 (kon.) | Ajax – PAOK 3:2 (kon.) | Celtic – Kluž 3:4 (kon.)
Porto – FK Krasnodar 2:3 (kon.)
konec
Celtic Glasgow
3:4 (0:1)
CFR Kluž
Úterý 13.08.2019, 20:45 • Celtic Park, Glasgow • Liga mistrů (předkola) • 3. předkolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 9:1. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 6:6. (22:43:21)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Kluže poměrem 4:3, což rumunskému celku stačí k postupu do čtvrtého předkola, ve kterém změří síly s pražskou Slavií. Celticu se krátce po změně stran podařilo skóre otočit, avšak ruka v pokutovém území přinesla penaltu pro soupeře, jenž opět srovnal krok. I tak se skotský celek brzo dostal zpět do vedení, což netrvalo vůbec dlouho. Další slovo totiž měl hostující Omrani, načež v nastaveném čase pečetil vítězství Kluže Tucudean.
     
    90+7
    Konec zápasu.
    90+7. TUCUDEAN - 3:4
     
    90+7
    Kluž právě vstřelila branku!
    Je tu definitivní tečka za postupem rumunského celku! Paun-Alexandru kostrbatým způsobem odkopával míč za obranu soupeře, avšak ta naprosto nepochopitelně vystoupila. Zničehonic se tak na branku řítil GEORGE TUCUDEAN, jenž přehodil brankáře Baina.
     
    90+5
    Do konce zápasu nezbývá zrovna moc času, Arlauskis pořádně riskoval s odkopem od své branky, který mu opětovně trval několik desítek vteřin.
     
    90+4
    Kluž je v koncovce utkání pod velkým tlakem. Před malým momentem to ze značného úhlu zkoušel Forrest, avšak hostující brankář byl i tentokráte pozorný.
     
    90+2
    Zpoza pokutového území to hodně nebezpečně zkoušel domácí McGregor, jehož táhlá rána nakonec minula tyč, Arlauskis tak nemusel vůbec zasahovat.
     
    90+1
    Forrestovi se nepodařilo udržet míč na hrací ploše, z čehož pramenilo autové vhazování pro soupeře, o které se postaral obránce Camora.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o šest minut.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, určitě ale můžeme počítat s nastaveným časem.
     
    88
    Střídání v týmu Celtic FC: ze hřiště odchází Scott Brown, přichází Vakoun Issouf Bayo.
     
    88
    Žlutou kartu dostává Giedrius Arlauskis (CFR Kluž).
     
    87
    I na opačné straně přišel na řadu volný kop. Christie ho pochopitelně poslal do přehuštěného prostoru, avšak míč si našel hned první z protihráčů. Posléze se za obranou zjevil Griffiths, který ho odehrál daleko od své kopačky.
     
    86
    Vinícius pochopitelně nikam nespěchal, nakonec vysokou nabídku poslal před brankáře Baina. Tam se nenacházel nikdo z kolegů, proto zasáhl Šimunović.
     
    85
    Hostující brankář Arlauskis poslal svůj výkop na pravou stranu, kde si nedovoleně počínal domácí Christie. Kluž bude zahrávat další standardní situaci.
     
    84
    Střídání v týmu CFR Kluž: ze hřiště odchází Billel Omrani, přichází Andrei Muresan.
     
    84
    Pro něj si chtěl vyběhnout brankář Arlauskis, avšak ho nakonec vůbec netrefil. To ale nemělo fatální následky, za ním totiž číhal jeden ze spoluhráčů.
     
    83
    Střídání v týmu Celtic FC: ze hřiště odchází Olivier Ntcham, přichází Leigh Griffiths.
     
    82
    Elhamed to zkoušel velice chytrým způsobem, když si potáhl míč na pravou nohu, avšak na přední tyči se podařilo zakročit Burocovi, který poslal balón na roh.
     
    81
    Tohle není pro Celtic vůbec příznivá zpráva, zhruba deset minut před koncem zápasu musí opět skórovat. Kluž se určitě zatáhne do hlubokého bloku.
    80. OMRANI - 3:3
     
    80
    Kluž právě vstřelila branku!
    Branková přestřelka pokračuje, tentokráte je se prosazuje rumunský celek! Ze zajímavé pozice to přímo na branku zkoušel Paun-Alexandru, avšak domácí brankář Bain vyrazil míč pouze před sebe, kam jako první přispěchal BILLEL OMRANI, který poslal balón přesně pod břevno.
     
    78
    Střídání v týmu CFR Kluž: ze hřiště odchází Luis Aurélio, přichází Constantin Paun-Alexandru.
    76. CHRISTIE - 3:2
     
    76
    Celtic právě vstřelil branku!
    To je neuvěřitelné, domácí se v krátkém časovém úseku dostávají zpět do vedení! Sušić se sice postaral o autové vhazování, avšak po něm se do pokutového území dokázal protáhnout Edouard, jenž ještě celou akci vyšperkoval přihrávkou pod sebe, kde se nacházel RYAN CHRISTIE, který zametl míč do brány.
     
    75
    Střídání v týmu Celtic FC: ze hřiště odchází Michael Johnston, přichází Lewis Morgan.
    74. OMRANI - 2:2
     
    74
    Kluž právě vstřelila branku!
    Zničehonic tady máme vyrovnávací branku Kluže! Brown zcela nepochopitelně zahrál v pokutovém území rukou, z čehož pramenil pokutový kop. K rozehrávce se postavil BILLEL OMRANI, který zamířil po zemi k levé tyči, Bain si s tímto pokusem neporadil.
     
    74
    Je tu pokutový kop pro Kluž!
     
    73
    Deac přeci jenom propasíroval míč na Sušiće, který v tísni centroval do pokutového území. Bainovi vypadl balón z rukavic, Kluž si tak vyzkouší rohový kop.
     
    73
    Hlavní sudí byl donucen přerušit hru, na hrací ploše totiž zůstal ležet hostující Omrani. Na nic vážného to nevypadalo, hostující forvard rychle vstal.
     
    72
    Na opačné straně to zkoušel také Johnston, který na hostujícího brankáře nakonec nevyzrál. Tentýž hráč ještě centroval, míč ale doletěl pouze do zámezí.
     
    71
    Poprvé se připomněl střídající Tucudean, který zkoušel prověřit domácího brankáře Baina, jenž se zakončením doprostřed branky neměl sebemenší problén.
     
    70
    Forrest táhl rychlou protiakci svého celku, přičemž se mezi obránci pokoušel najít Edouarda, avšak toho si zodpovědným způsobem pohlídal Burca.
     
    69
    Máme za sebou něco málo přes hodinu hry. Kluž se sice po prvním dějství nacházela v postupové pozici, avšak v současné době musí za každou cenu skórovat.
     
    68
    Hodně nebezpečným pokusem to zkoušel domácí Johnston, který si seběhl do velkého vápna, odkud z velkého úhlu přeci jenom minul vzdálenější konstrukci.
     
    67
    Ven z branky musel brankář Bain, kterému se nakonec podařilo stáhnout padající míč ze vzdušného prostoru. Poté přišlo na řadu vyhození na pravou stranu.
     
    66
    Za volným míčem se pokoušel dostat aktivní Edouard, avšak včas se na vlastní polovinu dostal hostující Burca, který byl poté zastaven nedovoleně.
     
    63
    Žlutou kartu dostává Ciprian Ioan Deac (CFR Kluž).
     
    61
    Celtic právě vstřelil branku!
    V dnešním utkání k prodloužení určitě nedojde, domácí jdou totiž do vedení! Christie měl na pravém křídle hodně času na centr do pokutového území, ten sice směřoval do moci soupeře, avšak dvojice hráčů rumunského celku chybovala, čehož využil ODSONNE EDOUARD, který ihned zamířil mimo dosah brankáře.
    61. EDOUARD - 2:1
     
    61
    Máme za sebou něco málo přes hodinu hry, druhý poločas je jasně v režii skotského celku, který se dokonce dočkal kýžené vyrovnávací branky.
     
    60
    Do kombinace se zapojil také brankář Bain, po jehož přihrávce se jeho celek dostal k opačné šestnáctce.Tam zakončoval McGregor, který pálil vedle branky.
     
    59
    Bordeianu to zkoušel velkou agresivitou, což na Christieho nakonec neplatilo. I tak z toho byl další faul, po kterém Ajer rychle rozehrál nabízený volný kop.
     
    58
    Sušić si u postranní lajny počínal velice zkušeně, napadající Johnston si nakonec pomohl nedovoleně, což pochopitelně uviděl také hlavní sudí zápasu.
     
    57
    Celtic se opět usadil na útočné polovině. Na hranici pokutového území se snažil k míči dostat Johnston, avšak mnohem rychleji to zvládl pozorný Burca.
     
    56
    Odkop od své branky si přichystal domácí brankář Bain, který ho posílal daleko na opačnou stranu. Tam Ntcham dokázal sklepnout míč pod sebe na Browna.
     
    55
    Po nedovoleném zákroku se opět pokračuje ve hře. Šimunović rozehrával volný kop z vlastní poloviny, jeho přenesení hry směřovalo na nohu Forresta.
     
    54
    To vedlo k pohotovému pokusu v podání Omraniho, který to zkoušel hned na branku soupeře. Domácí brankář Bain ale předvedl reflexivní zákrok, čímž podržel hosty.
     
    53
    Téměř ihned po rozehrávce se na vlastní polovinu vydal domácí Brown, který do kombinace zapojil také Ajera, jenž ale trefil hned prvního protihráče.
     
    52
    V tuto chvíli máme skóre opět srovnané. Pakliže by zápas skončil tímto výsledkem, tak na řadu přijde prodloužení. Do konce zápasu ale zbývá hodně času.
    51. FORREST - 1:1
     
    51
    Celtic právě vstřelil branku!
    Domácí se vyrovnávací branky přeci jenom dočkali! Celtic se svižným způsobem dostal po levém křídle až k centru do pokutového území, který šikovně za sebe propustil Edouard. Ten za sebou tušil volného JAMESE FORRESTA, jenž si hodil míč na levou nohu a poté překonal Arlauskise.
     
    50
    Ntcham vracel míč zpět do pokutového území, avšak ve vzduchu přesně zakročil dobře postavený Burca, jenž poslal hrací předmět do bezpečnějšího prostoru.
     
    49
    Celtic zahrával rohový kop z pravé strany, přičemž se do zakončení dostal obránce Ajer, jehož hlavičkový pokus vyhlavičkoval z brankové lajny protihráč. Poté na zadní tyči málem přesně zakončil Edouard.
     
    48
    Hned v úvodu druhého poločasu si Elhamed dokázal narazit s vedle stojícím Brownem, avšak poté přízemní nabídku dokázal odvrátit Vinícius.
     
    47
    Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si vzali na starost hostující hráči, kteří budou pro změnu hrát zleva doprava.
     
    46
    Střídání v týmu CFR Kluž: ze hřiště odchází Mario Rondón, přichází George Tucudean.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Máme za sebou první poločas, který nám přinesl celkem zajímavou podívanou. Úvod utkání přinesl vyrovnanou partii, avšak k vedoucí brance se dostala Kluž, která se v současné době nachází v postupové pozici. Po inkasované brance zabral také domácí Celtic, avšak tomu se nakonec nepodařilo překonat hostujícího brankáře Arlauskise.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Z pravé strany přiletěl do hostujícího pokutového území centr, avšak ten si ve vzduchu našel pouze obránce Burca, který ho odvrátil za cenu rohového kopu.
     
    45
    První poločas bude nastaven o dvě minuty.
     
    44
    Ntcham si řekl o přihrávku ve středu hrací plochy, poté roztáhl hru na levou stranu.
     
    43
    První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem čtyř minut. Uvidíme, zda se bude nastavovat.
     
    42
    Do kombinace vložil kopačku pozorný Djoković, který ve skluzu dopravil míč ven z hrací plochy. V tuto chvíli se Celtic začíná dostávat do značného náporu.
     
    41
    V krátkém časovém sledu tady máme další žlutou kartu, za taktický zákrok ji obdžell Abd Elhamed.
     
    41
    Omrani se pokoušel zpracovat hodně prudkou nahrávku, což se mu nakonec nepovedlo. Domácí tak vhazovali, načež úspěšně přešli na druhou stranu.
     
    40
    Žlutou kartu dostává Mario Rondón (CFR Kluž).
     
    39
    Po delší době se do zakončení dostal domácí celek. Konkrétněji to byl Forrest, který si hodil míč na pravačku, avšak poté trefil pouze boční síť branky.
     
    36
    Forrest to nemyslel vůbec špatně, avšak jeho kolmici se povedlo zastavit Viníciusovi. Poté si do malého vápna seběhl Edouard, který pálil vysoko nad branku.
     
    35
    Camora si dal na autovém vhazování hodně záležet, nakonec si vybral Djokoviće, kterému se povedlo prodloužit za sebe, kde se Bordeianu nacházel v ofsajdu.
     
    34
    Jenomže Celtic je zaskočen aktivitou soupeře. Ten totiž zahrával další rohový kop, po kterém centroval Deac, jehož nabídku zablokoval dotírající Forrest.
     
    33
    Hodně obětavý zákrok předvedl hostující Deac, který u středového kruhu nepustil za sebe Browna. Naopak si pomohl náramně čistým skluzem.
     
    32
    Rumunský celek si ale zajistil standardní situaci z dobré vzdálenosti od branky. Nakonec jsme sledovali přímý pokus na branku, který Bain úctyhodně vykopl.
     
    31
    Celkem dost prostoru měl kolem sebe hostující Omrani, který si málem dokázal narazit s Rondonem. V opačném případě bychom sledovali vyloženou šanci.
     
    30
    Do pokutového území se pokoušel natáhnout Christe, avšak ten na kolmici v podání Edouarda neměl šanci dosáhnout. K balónu se tak dostal brankář Kluže.
     
    29
    Právě po vstřelené brance jsem sledovali ošetřování hostujícího Omraniho, se kterým to nevypadá nijak vážně. Kluž ale bude chvíli hrát v početní nevýhodě.
     
    28
    Celtic to bude mít hodně složité, za každou cenu musí vstřelit minimálně jednu branku. Pokud by se mu to povedlo, tak toto utkání půjde do prodloužení.
    27. DEAC - 0:1
     
    27
    Kluž právě vstřelila branku!
    Ono to bude ještě hodně zajímavé! Camora se u levé autové čáry postaral o provedení autu, který poslal přesně na Omraniho. Ten levačkou poslal míč k hranici pokutového území, kde do vzduchu vystoupal CIPRIAN DEAC, jenž hlavičkou o tyč překonal stojícího Baina.
     
    26
    Posléze se Bordeianu probíjel podél autové čáry, kde ho nakonec nedovoleným způsobem zastavil McGregor. Kluž bude rozehrávat z vlastní poloviny.
     
    25
    Posléze si vzal provedení autového vhazování na starost hostující Camora, který se u pokutového území snažil spolupracovat s Deacem, jenž byl odzbrojen.
     
    24
    Kluž si vyzkoušela rohový kop z levé strany. Djokovićova vzdušná nabídka nakonec směřovala k hranici malého vápna, kde se podařilo zakročit Forrestovi.
     
    19
    Po delší době se k míči dostal brankář Bain, který velice přesně odkopával na hruď Elhameda. Celtic se i přesto celkem rychle vrátil ke své šestnáctce.
     
    18
    Centr se snášel směrem od branky, přičemž dokonce minul také Edouarda. Elhamed to navíc zkoušel přihrávku podél autové čáry, kterou nikdo nepochopil.
     
    17
    Christie měl kolem sebe celkem dost prostoru, nakonec jeho nabídku zablokoval jeden z protihráčů na rohový kop. Z levé strany se ho chopí kapitán Brown.
     
    16
    Deac ještě zachytil míč na hrací ploše, načež se ho pokoušel dostat do malého vápna. To se sice povedlo, avšak tam se jako první zjevil hráč soupeře.
     
    15
    Domácí McGregor rozvinul akci po levém křídle, kde to sám na sebe vzal křídelník Johnston, který u hranice pokutového území narazil na dobře postaveného Sušiće.
     
    14
    Přenesení hry přeci jenom našlo u postranní lajny Camoru, který hodně zmatkoval. Výsledkem byl pas za obranu, jenž doletěl až k domácímu brankáři Bainovi.
     
    13
    Ntcham to nezkoušel zrovna konstruktivním způsobem, na vlastní polovině se totiž podařilo zakročit pozornému Burcovi, který odvracel na kopačku Browna.
     
    12
    Na pořadu dne byla další standardní situace pro Kluž. Centr se nakonec snášel k zadní tyči, kam si nabíhal také Omrani, avšak před ním zasahoval Bain.
     
    11
    Následně se do zakončení dostal domácí Ntcham, avšak jeho zablokovaná rána nakonec doputovala do moci brankáře Arlauskise, jenž se stará o rozehrávku.
    10. Měla se pískat penalta?
     
    10
    Tak pozor, tady to klidně zavánělo pokutovým kopem. Omranimu se podařilo přihrát ke vzdálenější konstrukci, kde šel hodně nevybíravým způsobem do souboje jeden z domácích, který málem zavinil penaltu.
     
    9
    Na opačné straně skončil po jednom ze soubojů na zemi domácí Edouard, avšak na nic vážnějšího to nevypadá. Rozehrávku volného kopu obstará brankář.
     
    8
    Následně se ke středovému kruhu snažil dokráčet domácí Brown, který byl zastaven nedovoleným způsobem, což pochopitelně uviděl také hlavní rozhodčí.
     
    7
    Kluž si ale vypracovala úvodní standardní situaci tohoto zápasu. K rozehrávce se postavil obránce Camora, jehož nabídku odklízel pozorný Ajer.
     
    6
    Napadající Omrani důrazným způsobem dohrál Forresta, který přeci jenom vybojoval autové vhazování, jenž zamířilo do moci křídelníka Christieho.
     
    5
    Hodně nepřesnou přihrávku vyprodukoval domácí obránce Šimunović, kterému se u postranní lajny nepovedlo najít Forresta, jenž na míč nakonec nedosáhl.
     
    4
    Posléze to na sebe vzal Edouard, který se drzým způsobem dostal až k hranici pokutového území. Tam se ke střele nedostal, k míči se dostal Christie.
     
    3
    Hned v úvodu utkání se k míči dostal také domácí brankář Bain, který okamžitě přeposlal přihrávku na vedle stojícího Ajera, jenž se stará o rozehrávku.
     
    2
    Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali domácí hráči, kteří budou hrát zleva doprava.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Celtic FC: Bain – Abd Elhamed, Ajer, Šimunović – McGregor, Brown (C), Ntcham, Forrest – Christie, Edouard, Johnston
    Náhradníci: Gordon – Bayo, Bitton, Bolingoli-Mbombo, Griffiths, Jullien, Morgan

    CFR Kluž: Arlauskis – Sušić, Vinícius, Burca, Camora (C) – Bordeianu, Aurélio, Djoković, Deac – Omrani, Rondón
    Náhradníci: Vatca – Cestor, Muresan, Paun-Alexandru, Peteleu, Sylla, Tucudean

    Rozhodčí: Treimanis – Gudermanis, Spasjoņņikovs (všichni Lotyšsko).
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    První zápas

    První vzájemné utkání těchto dvou celků skončilo nerozhodným výsledkem 1:1, což značí lepší výchozí pozici pro Celtic. Ten sice inkasoval jako první, avšak do konce poločasu se mu podařilo vyrovnat na konečných 1:1. Skotskému celku tak k postupu stačí i bezbranková remíza, avšak očekávat se dá hodně ofenzivní podívaná.
     
    CFR Kluž

    Na opačné straně stojí rumunská Kluž, která rovněž správnou nohou vkročila do své tamní soutěže. Kluž má za sebou pět ligových zápasů, přičemž vyhrála hned ve čtyřech případech, zbylé jedno utkání přineslo remízu. Kluž se tak nachází na první pozici, na které bude chtít vydržet minimálně do konce sezony. Také rumunský celek to zkouší od prvného předkola, ve kterém se mu podařilo vyřadit kazašskou Astanu. Hodně napínavý byl dvojzápas s izraelským Tel-Avivem. První utkání přineslo vítězství 1:0, přičemž to druhé nakonec skončilo remízou 2:2, což Kluži stačilo k postupu do třetího předkola.
     
    Celtic FC

    Fotbalisté Celticu vstoupili do letošního ročníku své domácí soutěže velice dobře. Hned první zápas proti St. Johnstone nabídl sedm branek, přičemž všech sedm zásahů vstřelil celek z Glasgow. I druhé vystoupení Celticu přineslo sedm branek, tentokráte se domácí mužstvo tohoto zápasu radovalo z vítězství 5:2. Skotský celek se do hlavní fáze Ligy mistrů zkouší probojovat už ze čtvrtého předkola, ve kterém dokázal vyřadit bosenské Sarajevo (3:1, 2:1). Druhé předkolo bylo navíc o poznání méně složité, Celticu totiž pomohla vysoká výhra 5:0 z prvního zápasu, v tom druhém rovněž zvítězil, tentokráte estonské Kalju porazil poměrem 2:0.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Liga mistrů má na programu odvetné zápasy třetího předkola, v dnešním utkání se proti sobě představí Celtic FC a CFR Kluž. Postupující se v následném čtvrtém předkole utká s pražskou Slavií.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.

    David Suchý

    Branky: 51. Forrest (Johnston), 61. Edouard (Christie), 76. Christie (Edouard) – 27. Deac (Omrani), 74. Omrani (pen.), 80. Omrani (Paun-Alexandru), 90+7. Tucudean (Paun-Alexandru)

    Karty:   41. Abd Elhamed (CEL) – 40. Rondón (KLZ), 63. Deac (KLZ), 88. Arlauskis (KLZ)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 9:1. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 6:6.
    Celtic Glasgow: Bain – Abd Elhamed, Ajer, Šimunović – McGregor, Brown (C) (88. Bayo), Ntcham (83. Griffiths), Forrest – Christie, Edouard, Johnston (75. Lowton)
    Náhradníci: Gordon – Bayo, Bitton, Bolingoli-Mbombo, Griffiths, Jullien, Morgan

    CFR Kluž: Arlauskis – Sušić, Vinícius, Burca, Camora (C) – Bordeianu, Aurélio (78. Paun-Alexandru), Djoković, Deac – Omrani (84. Muresan), Rondón (46. Tucudean)
    Náhradníci: Vatca – Cestor, Muresan, Paun-Alexandru, Peteleu, Sylla, Tucudean

    Rozhodčí: Treimanis – Gudermanis, Spasjoņņikovs (všichni Lotyšsko)
    07.08.2019
    Kluž - Celtic 1:1

    Branky: 28. Rondon (Deac) – 37. Forrest

    Karty:   25. Bordeianu (KLZ), 34. Aurelio (KLZ), 64. Sušič (KLZ) – 30. Bolingo-Mbombo (CEL), 43. Morgan (CEL), 90+2. Bitton (CEL)

    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 6:5. Rohy: 8:7. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 10:15.
    thejrc.org