Košice – Vladivostok 5:4 (4:2 po s.n.) | Pardubice – Chabarovsk 3:6 (2:0 po s.n.)
po s.n. (4:2)
HC Košice
5:4 (2:1, 2:0, 1:3 - 1:0)
Admiral Vladivostok
Středa 14.08.2019, 15:00Memoriál Zbyňka Kusého
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:56 LOMAKO - 5:4
     
    54:56
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Tak přeci jenom je tu využitá další přesilová hra! I tentokráte hráči Admiralu uspěli na vhazování, díky čemuž se do operativní pozice dostal OLEG LOMAKO, který střelou na přední konstrukci překvapil brankáře.
    Asistence: Alexander Ugolnikov.
    49:18 IBATULLIN - 5:3
     
    49:18
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Tak to byla velice rychle využitá přesilová hra Admiralu! Ihned po vhazování dostal puk proti hokejce obránce RUSLAN IBATULLIN, který to ihned zkoušel na branku soupeře, přičemž jeho tvrdé zakončení skončilo až v síti.
    Asistence: Alexander Ugolnikov, Alexander Střelcov.
    48:35 SKOKAN - 5:2
     
    48:35
    Košice vstřelily branku!
    K vidění byla rychlá protiakce Košic, která končí pátou brankou! Nakonec se finální přihrávka dostala přesně hokejku DAVIDA SKOKANA, kterému se podařilo překonat finského brankáře, jenž se přesouval ke své bližší konstrukci.
    Asistence: Tomáš Slovák.
    40:08 BAKOŠ - 4:2
     
    40:08
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Tak to bylo skutečně hodně rychlé! Admiral totiž vyhrál vhazování, poté jsme sledovali přihrávku středem hrací plochy, načež se k ní dostal MARTIN BAKOŠ, který pohodlně překonal brankáře Košic.
    Asistence: Shawn Lalonde.
    32:37 HAŠČÁK - 4:1
     
    32:37
    Košice vstřelily branku!
    Další využitá přesilová hra slovenského týmu! Vypadalo to na beznadějné kombinování v útočném pásmu, nicméně poté se k hracímu předmětu dostal MARCEL HAŠČÁK, jenž vypálil mimo dosah finského brankáře ve službách Admiralu.
    Asistence: Martin Belluš.
    28:37 SKOKAN - 3:1
     
    28:37
    Košice vstřelily branku!
    Košice využívají také další přesilovou hru! Tentokráte jsme sledovali střelu od levého kruhu, kterou Olkinuora vyrazil pouze před sebe, kde se nacházel velice pozorný a hlavně osamocený DAVID SKOKAN, jenž zametl puk do odkryté branky.
    Asistence: Marcel Haščák, Michal Chovan.
    18:24 HAŠČÁK - 2:1
     
    18:24
    Košice vstřelily branku!
    Naprosto senzační kombinace Košic končí vedoucí brankou! Slovenský celek podnikl rychlou protiakci, přičemž Majdan přenechal na Chovana, který ještě přihrávkou před prázdnou brankou našel kolegu MARCELA HAŠČÁKA, který poslal pul do prázdné branky.
    Asistence: Michal Chovan, Juraj Majdan.
    13:46 HAŠČÁK - 1:1
     
    13:46
    Košice vstřelily branku!
    Tak přeci jenom tady máme vyrovnání! Také slovenský celek se usadil kolem branky soupeře, u levého kruhu měl hodně prostoru na zakončení MARCEL HAŠČÁK, který v poklidu zamířil do odkryté branky finského brankáře.
    Asistence: Michal Chovan, Patrik Koch.
    09:53 UGOLNIKOV - 0:1
     
    09:53
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Máme tady úvodní branku tohoto zápasu! Admiral se na hodně dlouhou dobu usadil v útočném pásmu, přičemž dostal na modré čáře nabito obránce ALEXANDR UGOLNIKOV, jehož rána z první směřovala mimo dosah brankáře.
    Asistence: Ruslan Ibatullin

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 14. Haščák (Chovan, Koch), 19. Haščák (Chovan, Majdan), 29. Skokan (Haščák, Chovan), 33. Haščák (Belluš), 49. Skokan (Slovák) – 10. Ugolnikov (Ibatullin), 41. Bakoš (Lalonde), 50. Ibatullin (Ugolnikov, Střelcov), 55. Lomako (Ugolnikov)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:1   Bakoš (VLD)
    1:1   Čížek (KOS)
    2. série:
    1:1   Ljungh (VLD)
    2:1   Haščák (KOS)
    3. série:
    2:1   Glazačev (VLD)
    3:1   Skokan (KOS)
    4. série:
    3:2   Lomako (VLD)
    4:2   Chovan (KOS)


    HC Košice: Košarišťan (Škrovánek) – Koch (A), Slovák, Repe, Čížek (A), Růžička, Michalčin, Boldižár – Haščák, Chovan, Majdan – Bezúch, Skokan (C), Belluš – Suja, Bortňák, Rapáč – Jokel´, Vrábel, Milý
    Admiral Vladivostok: Olkinuora (Veremčuk) – Almquist, Lalonde, Ugolnikov (A), Ibatullin, Djakov, Bobrjašov, Kozlovskij, Ostrovskij – Bakoš, Ljungh, Vicharev – A. Střelcov, V. Střelcov, Lomako – Voronin, Mereskin, Glazačev (C) – Sidljarov, Petrov (A), Dělnov

    Rozhodčí: Barek, Úlehla – Bohuněk, Kis

    Diváci: 520
    ocianews.com