Finsko – Česko 5:4 (po pr.)
po prodl.
Finsko
5:4 (2:0, 0:2, 2:2 - 1:0)
Česko
Čtvrtek 15.08.2019, 16:00 • Vierumäki Sport Institute • Reprezentace do 16 let
Partner:
    63:28 Jani NYMAN - 5:4
     
    63:28
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Je konec. V prodloužení rozhodují Finové a berou tak první výhru v dvojduelu s Českem. JANI NYMAN převzal kotouč, najel si do mezikruží. Poté si stáhl puk na bekhend a u levé tyče z pohledu Vopravila ho zasunul za jeho záda – 5:4. Asistence: Kasper Kolonummi a Topi Rönni.
    54:45 Elmeri LAAKSO - 4:4
     
    54:45
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Čtyři vteřiny před vypršením českého trestu je vyrovnáno. ELMERI LAAKSO dostal puk za záda Vopravila a začíná se zase od začátku – 4:4. Bez asistence.
    51:38 Adam BAREŠ - 3:4
     
    51:38
    Česko právě vstřelilo branku!
    Teď už se puk třepotá v síti Finů. Hamara se nejprve netrefil z levé strany, ale to vůbec nevadilo. Puku se zmocnil ADAM BAREŠ, jenž poté už zblízka dopravil touš do odkryté finské klece – 3:4. Český tým tak jde vůbec poprvé v utkání do vedení. Asistence: Tomáš Hamara a Matěj Přibyl.
    48:49 Ondřej HRABÍK - 3:3
     
    48:49
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je znovu vyrovnáno. Podruhé v utkání se trefuje ONDŘEJ HRABÍK. Ten si sjel těsně před Leinonena, počkal si na přihrávku a poté svižnou střelou po zemi překonal finského brankáře – 3:3. Začíná se tak opět od začátku. Asistence: Adam Bareš a Matěj Přibyl.
    46:43 Aleksanteri KASKIMÄKI - 3:2
     
    46:43
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Na druhé straně pak zahrozili Finové a z jejich akce jdou znovu do vedení. ALEKSANTERI KASKIMÄKI dostal přihrávku a s pukem si pak sjel na levou stranu a odtud pak střelou k protější tyči překonal Štěpána Vopravila – 3:2. Asistence: Valtteri Maurola a Aarne Jokinen.
    35:38 Matěj PŘIBYL - 2:2
     
    35:38
    Česko právě vstřelilo branku!
    A z tohoto úniku slaví český tým vyrovnání. Ondřej Hrabík z levé strany našel před brankou volného MATĚJE PŘIBYLA, který poté střelou z první dostal puk za Leinonenova záda – 2:2. Začíná se tedy znovu od začátku. Asistence: Ondřej Hrabík.
    28:10 Ondřej HRABÍK - 2:1
     
    28:10
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nyní se to už ale povedlo a český tým snižuje na rozdíl jediné branky. ONDŘEJ HRABÍK se dostal k odraženému kotouči na levé straně a z úhlu pak Leinonena prostřelil. Obral ho tak o čisté konto a spoluhráče dostal na dostřel jediného gólu – 2:1. Asistence: Tomáš Cibulka a Jan Hodinář.
    17:02 Tommi MÄNNISTÖ - 2:0
     
    17:02
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Fini navyšují své vedení a jdou do dvoubrankového náskoku. Z vlastní třetiny založili akci, po které se na levé straně dostal ke střele TOMMI MÄNNISTÖ a Vopravilovi tak nedal žádnou šanci – 2:0. Asistence: Andre Jokinen a Daniel Konidaris.
    00:53 Jere LASSILA - 1:0
     
    00:53
    Finsko právě vstřelilo branku!
    A hned je z toho úvodní branka. Střelu od modré čáry u pravé tyče tečoval JERE LASSILA a finský tým tak slaví vedoucí gól – 1:0. Asistence: Robin Keihäs a Santeri Sulku.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 1. Lassila (Keihäs, Sulku), 18. Männistö (Jokinen, Konidaris), 47. Kaskimäki (Maurola, Jokinen), 55. Laakso, 64. Nyman (Kolonummi, Rönni) – 29. Hrabík (Cibulka, Hodinář), 36. Přibyl (Hrabík), 49. Hrabík (Bareš, Přibyl), 52. Bareš (Hamara, Přibyl)


    Finsko: Leinonen (Kokko) – Hintikka, Kulonummi (C), Laakso (A), Salin, Jokinen, Konidaris, Grönlund, Mönkkönen – Hokkanen, Rönni (A), Nyman – Keihäs, Lassila, Sulku – Männistö, Lukkari, Skog – Maurlola, Kaskimäki, Hynninen – Bau
    Česko: Vopravil (Bizoň) – Hamara (C), Hrdlička, Alscher, Hodinář, Kareš, Cibulka, Čech – Sapoušek, Šapovaliv (A), Trunda – Slavíček, Hujer (A), Formánek – Šmajda, Jungwirth, Rymon – Přibyl, Hrabík, Bareš – Kulich

    Rozhodčí: Riku Brander – Antti Torvinen, Rami Ruohonen

    Diváci: 90
    thejrc.org