Trenčín – K. Vary 9:3 (kon.) | Kladno – Füchse 5:1 (kon.) | Val. Meziříčí – Púchov 4:3 (kon.)
Kobra – Příbram 5:0 (kon.) | Linz – Motor ČB 4:1 (kon.)
konec
HC Kobra Praha
5:0 (1:0, 1:0, 3:0)
HC Baník Příbram
Pátek 16.08.2019, 18:00 • Zimní stadion Kobra, Praha 4 (Braník) • Přípravné zápasy
Partner:
     
    59:54
    Kobra právě vstřelila branku!
    Na Braníku šest sekund před koncem základní hrací doby odbila pátá, rychlý výpad v další gól Kobry přetavil ALEŠ KNESL! Je hotovo, Pražané vítězí i ve svém třetím přípravném utkání. Asistence: Dominik Novák, Michal Slanina.
     
    52:13
    Kobra právě vstřelila branku!
    Dovolím si říct, že na Braníku je rozhodnuto! Krátce po konci přesilovky se prosazuje exjablonecký tahoun LUKÁŠ TONDR, pro nějž je to už třetí kanadský bod v dnešním utkání – 4:0! Asistence: Dominik Šteiner.
     
    42:21
    Kobra právě vstřelila branku!
    Braničtí využívají signalizované vyloučení a dvě a půl minuty po startu třetí části odskakují do tříbrankového trháku! Na kruhu se uvolnil DENIS HEDLÁK, jenž zavěsil přímo pod horní tyč příbramské svatyně. Bez asistence.
     
    23:56
    Kobra právě vstřelila branku!
    Krásná souhra první branické lajny vede k další trefě! Lukáš Tondr našel na pravém kruhu nikým nehlídaného TOMÁŠE PLÍHALA, jenž bez váhání zakončil k bližší tyči příbramské klece! Asistence: Lukáš Tondr, Tomáš Mrkvička.
     
    08:09
    Kobra právě vstřelila branku!
    Domácí přesilovku přetavují v úvodní trefu, v deváté minutě tak jdou do vedení! Po spolupráci s Tondrem se zakončením k levé tyči prosadil ŠIMON ANTONČÍK! Asistence: Lukáš Tondr.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 9. Antončík (Tondr), 24. Plíhal (Tondr, Mrkvička), 43. Heldák, 53. Tondr (Šteiner), 60. Knesl (Novák, Slanina)


    HC Kobra Praha: Sochůrek (Šindelář) – Mrkvička, Šteiner, Knesl, Novák, Šefl, Štajnochr, Valík, Drahorád – Tondr, Plíhal, Antončík, Smejkal, Hlinka, Heldák, Netolický, Slanina, Petrov, Mucha, Hrubý, Janáč.
    HC Baník Příbram: Mičán (Čech) – Rittig J., Rittig T., Saňa, Mašek, Adam, Holý, Kažimír, Vošta – Chlouba, Pejsar, Brzák, Gengel, Bečka, Müller, Frolík, Jindra, Káník, Svoboda, Kuluris, Beneš, Kubeš.

    Rozhodčí: Výborný – Nekvapil, Sekera.
    ocianews.com