Česko – USA 6:3 (kon.)
konec
Česko
6:3 (2:2, 3:0, 1:1)
USA
Pátek 16.08.2019, 15:00 • BLZ Arena Füssen • Turnaj pěti (U17)
Partner:
     
    57:51
    Česko právě vstřelilo branku!
    Saháme po zlatém poháru, americkou hru bez gólmana trestáme a vedení o tři góly už prostě nemůžeme ztratit! David Jiříček ujížděl s PETREM MORAVCEM ve dvou na jednoho, Moravec se mu krásně uvolnil, dostal přihrávku a dovezl puk do prázdné brány – 6:3! Asistence: David Jiříček.
    40:33 ARGENTINA - 5:3
     
    40:33
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Ale teď už bohužel Američané přesilovku pět na tři využívají a snižují. Posunuli si puk po levé straně a MATT ARGENTINA ho z úhlu procedil mezi tyčkou a Suchánkovou výstrojí – 5:3. Asistence: Kenny Connors, Jacson Blake.
     
    36:08
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak to je neskutečnéé!! Češi fantasticky ubránili oslabení tří proti pěti a kotouč se odrazil k modré čáře, kam se zrovna vrátil JAKUB BRABENEC z trestné lavice. Otočil se a namířil si to dopředu, a přestože na něj dotírali dva soupeři, Brabenec si puk úžasně pokryl. Gólmanovi pak nasadil bekhendovou kličku, zakončil do prázdné brány a jel se radovat na střídačku, kde všichni čeští hráči vytvořili jeden obrovský chumel – 5:2!! Bez asistence.
    31:05 TICHÁČEK - 4:2
     
    31:05
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ale teď už je to gól a vedeme o dvě branky! Češi využívají přesilovku pět na tři paradoxně z rychlého průniku do pásma, když soupeř špatně střídal. Brankář Tomáš Suchánek našel dlouhou přihrávkou JIŘÍHO TICHÁČKA, který i z dálky mířil přesně a střílí svůj druhý gól zápasu – 4:2! Asistence: Tomáš Suchánek.
    21:50 PAJER - 3:2
     
    21:50
    Česko právě vstřelilo branku!
    Góól, Češi se poprvé v zápase ujímají vedení! Po pravé straně rychle nabruslili do pásma a Remeš přenechal kotouč LUKÁŠI PAJEROVI. Ten z velké dálky vyslal neskutečně přesnou střelu na bližší růžek, Hedquist zřejmě nedával pozor a lapačkou máchl pozdě – 3:2! Asistence: Alexandr Remeš, Dominik Soukup.
    19:41 TICHÁČEK - 2:2
     
    19:41
    Česko právě vstřelilo branku!
    Devatenáct sekund před koncem třetiny ale Češi podruhé vyrovnávají! Prosadil se obránce JIŘÍ TICHÁČEK, to je pro náš tým před odchodem do kabin parádní povzbuzení – 2:2. Asistence: Michal Ramik, Marek Slavík.
    09:58 - 1:2
     
    09:58
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Jenže tentokrát má efekt naprosto opačný, Američané se prosazují ve vlastním oslabení! Nehlídaný LUKE BUSS se dostal za české obránce a bekhendovým blafákem překonal Suchánka – 1:2. Bez asistence.
    ONDŘEJ CUBO - 1:1
     
    08:08
    Česko právě vstřelilo branku!
    Těsně před vypršením trestu využívá přesilovku i česká reprezentace a pojedeme od nuly! Přihrávka od zadního mantinelu nenašla hráče před brankou, ale doplula až k modré čáře. Tam se do puku opřel ONDŘEJ CUBO a máme vyrovnáno – 1:1! Asistence: Michal Ramik, Jiří Ticháček.
     
    05:44
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Američané hned první přesilovou hru využívají a český tým znovu rychle prohrává. Na levé straně se JACSON BLAKE rozhodl pro střelu a nejsem si jistý, zda se neotřela o něčí hokejku, každopádně zaplula do bližšího růžku Suchánkovy branky – 0:1. Asistence: Kenny Connors, Luke Mittelstadt.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 9. Cubo (Ramik, Ticháček), 20. Ticháček (Ramik, Slavík), 22. Pajer (Remeš, Soukup), 32. Ticháček (Suchánek), 37. Brabenec, 58. P. Moravec (Jiříček) – 6. Blake (Connors, Mittelstadt), 10. Buss, 41. Argentina (Connors, Blake)


    Česko: Suchánek (Král) – Jiříček, Chvátal, Šedivý (A), Ticháček, Špaček, Pinkas, Cubo – Menšík (C), Szturc, Ramik – Ryšavý, P. Moravec (A), Brabenec – Pajer, Soukup, Remeš – Půček, Měchura, Gajda – Slavík. Trenér: Václav Eismann.
    USA: Hedquist (41. Fox) – Motew, Palodichuk, May, Peart, Mittelstadt, Gratton – Buss, Norcross, Humphrey – Schimek, Hyomovitch, Veremyev – Silich, Burnside, Haskins – Argentina, Connors, Blake. Trenér: Kenny Rausch.

    Rozhodčí: Erdle – Haas, Wagner (všichni GER).
    thejrc.org