Celta Vigo – Real Madrid 1:3 (kon.) | Valencia – Real Sociedad 1:1 (kon.) | Mallorca – Eibar 2:1 (kon.)
Leganés – Osasuna 0:1 (kon.) | Villarreal – Granada 4:4 (kon.)
konec
Celta de Vigo
1:3 (0:1)
Real Madrid
Sobota 17.08.2019, 17:00 • Abanca-Balaídos (Vigo) • Španělská LaLiga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Krásný sobotní podvečer, vítám všechny příznivce fotbalu. Elitní evropské ligy startují novu sezonu. Prvním kolem začíná také nejvyšší španělská soutěž La Liga a my se společně zaměříme na utkání Celty Vigo, která přivítá před domácím publikem Real Madrid.
     
    Real Madrid CF

    Madridští fotbalisté prožili mizernou sezonu. V domácí soutěži Real hned dvanáctkrát prohrál, i tak si ale v LaLize připsal konečné třetí místo. V prestižní Lize mistrů usiloval Real Madrid o čtvrtý titul v řadě. Po odchodu hlavní hvězdy Cristiana Ronalda se Real probojoval ze základní skupiny do osmifinále. V něm nejprve vyhrál v Amsterdamu proti místnímu Ajaxu, ale v domácí odvetě padl 1:4 a s milionářskou soutěží se musel předčasně rozloučit.

    Po zpackané sezoně Real mohutně posiloval. Z londýnské Chelsea přišel do Madridu Eden Hazard. Za Bílý balet budou nově nastupovat také Ferland Mendy, Éder Militao, Takefusa Kubo, Rodrygo nebo Luka Jović. Naopak dres Realu už letos nebudou oblékat Sergio Reguilon, Theo Hernandez, Luca Zidane a Daniel Ceballos nebo Jesus Vallejo.

    Ani v přípravě se Real příliš nepředvedl. V rámci International Cupu nejprve madridský tým prohrál 1:3 s Bayernem, poté sice zvítězil po penaltovém rozstřelu nad Arsenalem, ale na závěr padl s městským rivalem Atléticem. Ani Audi Cup Realu příliš nevyšel. V semifinále prohrál 0:1 s Tottenhamem, následně v utkání o třetí místo přestřílel 5:3 Fenerbahce. V generálce poté Real nestačil 2:3 na AS Řím.
     
    Real Club Celta de Vigo

    Celta Vigo musela v předešlém ročníku LaLigy bojovat o záchranu až do posledních kol. Klíčové v udržení se mezi elitou bylo vítězstvím nad mistrovskou Barcelonou tři zápasy před koncem sezony. Celta dokonale zaskočila o poznání slavnější protivníky, po hodině se prosadil Gomez, v závěru ještě pečetil na konečných 2:0 proměněnou penaltou Iago Aspas.

    Před novou sezonou Celta Vigo získala několik zajímavých posil. Z Barcelony přichází Denis Suárez, z Valencie poté dokonce dvojice Santi Mina a Jorge. Naopak dres španělského týmu už nebude oblékat Emre Mor nebo Maximiliano Gomez.

    V přípravě odehrála Celta pouze pět přátelských zápasů. Nejprve bez obdržené branky porazila Lugo i Union Berlín, cenné vítězství 1:0 si poté připsala v souboji s francouzským Lille. Následně ale Vigo padlo s Tenerife a v generálce proti italskému Laziu také neuspělo.
     
    Posledních pět vzájemných zápasů

    16.03. 2019 Real Madrid – Celta Vigo 2:0
    11.11. 2018 Celta Vigo – Real Madrid 2:4
    12.05. 2018 Real Madrid – Celta Vigo 6:0
    07.01. 2018 Celta Vigo – Real Madrid 2:2
    17.05. 2017 Celta Vigo – Real Madrid 1:4
     
    Úvodní sestavy:

    Real Club Celta de Vigo: Blanco – K. Vázquez, N. Araujo, Costas, Olaza – Méndez, Lobotka, Beltrán, Denis Suárez – G. Fernández, Aspas (C).
    Náhradníci: Villar – Sisto, Aidoo, Sáenz, Bermejo, Pape Diop, Losada.

    Real Madrid CF: Courtois – Odriozola Arzallus, Varane, Ramos (C), Marcelo – Modrić, Casemiro, Kroos – Bale, Benzema, Vinícius Júnior.
    Náhradníci: Navas – Nacho Fernández, James Rodríguez, Militao, Isco, L. Vázquez, Jović.

    Rozhodčí: Estrada – Barbero, Naranjo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Hlavní rozhodčí již přivádí obě úvodní jedenáctky na hrací plochu. Zápas prvního kola nejvyšší španělské soutěže LaLigy může za několik málo okamžiků začít.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    O úvodní rozehrávku ze středového kruhu se postarali domácí fotbalisté. Iago Aspas si ihned nabíhal na levém kraji na pas Suáreze, ale obrana Realu byla od samého úvodu připravena.
     
    3
    Také tým z Madridu se poprvé v zápase dostal s míčem na útočnou polovinu. Luka Modrić dokázal obrat Lobotku, ale ihned poté byl chorvatský záložník přistrčen do autu.
     
    4
    Vinícius Júnior spěchal za nakopnutým balonem na pravé straně trávníku. Kroos však přihrávku dal až příliš prudce a tak může rozehrávat od své branky domácí gólman Rubén Blanco.
     
    5
    Ramos měl velké potíže s Fernándezem, kapitán Realu se nechal tělem přetlačit a poté musel v nouzi na levé straně od pokutového území sáhnout k faulu.
     
    6
    Celta měla k dispozici první standardní situaci u vápna soupeře. Prvotní centr ale stačil odvrátit Odriozola, následně mohl ještě kroutil balon do šestnáctky Olaza, ale krajní obránce Celty si pomohl faulem na Marcela.
     
    7
    Marcelo vhazoval zpoza postranní lajny k nohám Kroose. Německý záložník se ale nikam nehnal a raději posunul míč jen k Sergiu Ramosovi zpět na vlastní polovinu.
     
    8
    Beltrán zkoušel najít rozběhnutého Aspase. Zkušený kapitán domácího celku však na razantní přihrávku nedokázal reagovat a balon propadl až k Varanemu.
     
    9
    Luka Modrić byl aktivní na pravém kraji. S Benzemou si vyměnil balon, poté zamířil centr do pokutového území, ale Viníciusovi chyběl k zakončení pořádný kus. Araujo byl následně odměněn žlutou kartou po faulu na Kroose.
     
    10
    Úvodní desetiminutovka brankovou příležitost nenabídla. Po faulu na Kroose mohl ohrozit domácí branku Gareth Bale, ale i třicetiletý útočník raději posunul míč jen do kombinace k Modrićovi.
     
    11
    Toni Kroos se tentokrát postavil k rozehrávce volného přímého kopu. V pokutovém území Celty však našel jen rukavice gólmana Blanca. Ten na nic nečekal, ale bleskovou rozehrávkou nedokázal poslat Aspase do brejku.
     
    12
    Vinícius dělal na pravé straně co mohl, ale přetaženou přihrávku Modriće na hrací ploše neudržel. Následně ještě mohl zabojovat Gareth Bale, ale i jemu míč utekl za postranní čáru.
     
    13
    Do rozehrávku Realu se musel zapojit i Thibaut Courtois. Belgický reprezentant byl pod tlakem napadajícího Fernándeze, ale situaci zvládl s velkým přehledem i pomocí Ramose.
     
    13
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Real se ujímá vedení! Casemiro tvrdým způsobem obral o míč ve středu pole Fernándeze, následně byl v náběhu na levém kraji Gareth Bale. Po prudkém centru do pokutového území se snažili o zakončení Vinícius i KARIM BENZEMA a právě zkušený Francouz dotlačil míč z blízkosti do sítě.
    13. Karim BENZEMA - 0:1
     
    14
    Rubén Blanco po inkasované brance protestoval u rozhodčího a ještě si vykoledoval žlutou kartu. Podobně jako kapitán Iago Aspas.
     
    15
    A Real je při chuti. Do další akce se hnal Luka Modrić. Dlouhý pas přes celou šířku trávníku měl zpracovat Bale, ale míč mu odskočil od kopačky jen k Olazovi.
     
    16
    Také Celta Vigo se vydala do útoku. Denis Suárez zaměstnal na levém kraji Odriozolu. Obránce Realu pouze srazil míč za koncovou čáru, ale domácí ze standardní situace nic nevytěžili.
     
    17
    Už už se zdálo, že by mohl Méndez proskočit mezi dvěma soupeři do pokutového území, ale tradiční opory Realu Ramos s Marcelem nedovolili průnik.
     
    19
    Fotbalisté Realu kontrolují situaci s míčem u kopaček. Modrić si narazil s Casemirem ve středu pole, poté byl v náběhu Bale, ale welšský útočník se neprosadil proti Olazovi.
     
    20
    I po dvaceti minutách hry vede madridský celek o jednu branku. Méndez se snažil překvapit Odriozolu, ale krajní obránce Realu se nenechal oklamat čitelnou kličkou.
     
    21
    I tlak Realu postupně klesá. Beltrán se Suárezem si dokázali vyměnit míč, také Méndez se zapojil do kombinace, ale přihrávka na Fernándeze už šla do ofsajdu.
     
    23
    Celta dokázala zatlačit soupeře. Ve středu pole přidal na důrazu Modrić a to se vůbec nelíbilo domácímu publiku.
     
    24
    Varane si nechtěl přidělávat starosti před vlastním pokutovém územím a míč raději razantně odkopl do bezpečí. Celta může pokračovat v mírném tlaku.
     
    25
    Casemiro nezasáhl míč ve skluzu a hned se otevřel prostor pro Suáreze. Posila z Barcelony dokázala ještě obejít Modriće, ale proti byl dobře postavený Odriozola.
     
    26
    Celta Vigo se nebezpečně nadechuje k náporu. Lobotkova přihrávka na Méndeze byla sice pomalejší, ale následně dokázal krajní záložník přejít přes Kroose.
     
    27
    A další pískot k hlavnímu rozhodčímu od domácích fanoušků. Zdálo se, že Vázquez vybojoval na Marcelovi rohový kop, ale hlavní sudí píská jen odkop od branky.
     
    28
    Real stále nechává hrát domácí celek. Odriozola vystoupil proti Suárezovi, ale pomohl si dalším faulem a tentokrát už se píská proti hostujícímu týmu.
     
    29
    Pohlednou kombinaci předvedl Méndez s Vázquezem, následně byl v náběhu před vápnem i Fernández, ale ten se již k míči nedostal.
     
    30
    Po půlhodině hry zahrozil i Real. Álvaro Odriozola spěchal za míčem na pravém kraji, v tvrdém souboji ale nestačil na Olazu, který zůstal po kontaktu se soupeřem na trávníku.
     
    31
    Obrovská šance Celty na vyrovnání. Parádní sprint předvedl na pravém kraji Kevin Vázquez, poté přiletěl před Courtoise nebezpečný centr, který ale nedokázal Aspas uklidit do sítě.
    31. Domácí fotbalisté neproměnili šanci na vyrovnání
     
    33
    Real se snaží uklidnit hru postupnou kombinací. Modrić podržel míč déle u kopačky, poté ho nabídl Kroosovi. To už se ale obrana Celty dokázala zformovat.
     
    34
    Marcelo spolupracoval s Kroosem, poté se právě brazilský obránce odhodlal k centru, který ale přeletěl celé vápno a skončil mimo hru.
     
    35
    Až příliš rychlou přihrávku dával Stanislav Lobotka Fernándezovi. Útočník domácího celku stačil míč jen lehce tečovat špičkou kopačky.
     
    36
    Hostující tým se opět uchýlil ke zdlouhavé kombinaci. Benzema vyzkoušel pozornost Blanca nečekanou ránou ze střední vzdálenosti.
     
    37
    Od rohového praporku pokračoval nátlak Realu centrem Luky Modriće. V šestnáctce ale uspěl při obranném zákroku pouze Lucas Olaza.
     
    38
    Vinícius Júnior se musel po ubráněném rohu vracet do obrany. Beltrána stáhl rukou za dres k zemi a byl po zásluze odměněn žlutou kartou-
     
    39
    Suárez prostrkával míč do vápna na Aspase. Ten byl ale těsně bráněn Varanem a nedostal dostatečně prostor pro zpracování a následné zakončení.
     
    40
    První poločas pomalu míří ke svému závěru. Ani jeden z týmů si nemůže v posledních minutách vypracovat brankovou příležitost. Benzema se provinil proti pravidlům při agresivním napadání.
     
    41
    Benzema přiťukl míč do běhu Odriozolovi. Ten se poté skácel k zemi po souboji s Olazou, ale hlavní rozhodčí tentokrát hru nechal plynout.
     
    43
    Kevin Vázquez opět předvedl na pravé straně svou rychlost. Marcelo měl co dělat, aby soupeře nenechal odcentrovat do pokutového území. Odražený balon si poté sebral pro sebe Ramos.
     
    44
    Minutu před pauzou se Real usadit na útočné polovině. Modrićova přihrávka našla Marcela, ten ještě předal míč Benzemovi, který ale střelou do středu branky neprosadil.
     
    45
    Souboj s Kroosem ještě Méndez ustál, po následném ataku Casemira už al skončil na trávníku. Celta bleskově rozehrála, ale o míč přišel chybující Beltrán.
     
    45+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje v prvním poločase jednu minutu.
     
    45+1
    Celta Vigo ještě před koncem prvního poločasu srovnává stav! Obrovskou chybu v rozehrávce udělal Álvaro Odriozola, skvěle zareagoval na odražený balon Iago Aspas, který poté předložil tutovku Méndezovi a ten už překonal bezmocného Courtoise.

    Hlavní rozhodčí si ale ještě nechal situaci přezkoumat u videa, které odhalilo milimetrový ofsajd a branka tak není uznána!
    45+1. Neuznaná branka pro ofsajd
     
    45+2
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Šedesát nastavených sekund je minulostí a první poločas končí. Do šaten odcházejí ve vedení o jednu branku fotbalisté Realu Madrid.

    Právě hráčům z Madridu patřil úvod zápasu. Již ve třinácté minutě otevřel skóre dnešního utkání Kevin Benzema, který zužitkoval přihrávku Garetha Balea. Následně se ale hra výrazně vyrovnala a šance měla také Celta. Po Vázquezově centru ještě těsně minul branku Iago Aspas. Největší příležitost na srovnání poté přišla těsně před přestávkou. Iago Aspas okradl o míč Odriozolu, následně zavěsil přesně k tyči Méndez, ale gól neplatil pro ofsajd.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 18:04.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Do druhého poločasu vstoupili rozehrávkou ze středového kruhu fotbalisté hostujícího celku.
     
    48
    Karim Benzema se dostal ke zblokovanému centru Marcela, na nic nečekal a z první ohrozil Blanca. Domácí gólman ale jen kontroloval situaci u své tyče.
     
    49
    Real vstoupil do druhého poločasu aktivněji. Vinícius spěchal za prudkou přihrávkou, ale míč mu odskočil na poslední chvíli od kopačky a toho využil Araujo.
     
    50
    Také Celta se dostala na útočnou polovinu. Sergio Ramos inkasoval tvrdý úder loktem do obličeje a skončil se k zemi. Hlavní rozhodčí ihned trestá Fenándeze žlutou kartou.
     
    51
    Luka Modrić kroutil míč do pokutového území, kde našel Ramose. Ten se ale proti domácí obraně nedokázal prosadit.
     
    52
    Domácí tým se rychle přesunul po ubráněném rohu do brejku. Courtois měl co dělat, aby alespoň zbrzdil postup Suáreze, následně dokonal Sergio Ramos.
     
    54
    Až od Courtoise musela začít rozehrávka hostujícího celku. Celta ale bleskově vystoupila proti a získala míč pro sebe.
     
    55
    Real bude dohrávat v deseti! Luka Modrić došlápl unikajícímu Suárezovi na patu. Hlavní rozhodčí se šel ještě podívat na video a poté udělil chorvatskému hráči červenou kartu.
    55. Červená karta
     
    57
    Celta nebyla daleko od vyrovnání. Po fantastickém centru do pokutového území hlavičkoval zcela osamocen Iago Aspas. Courtois ale vytáhl bravurní zákrok.
     
    59
    Po rozehrávce rohového kopu byl faulován Karim Benzema. Real uklidňuje hru postupnou kombinací ve středu pole.
     
    60
    I po hodině hry vede Real nad Celtou Vigo o jednu branku, ale zbytek utkání bude dohrávat bez vyloučeného Modriće. Za postranní lajnou už se rozcvičuje Isco, který by mohl nastoupit do hry.
     
    61
    Kevin Vázquez rozehrával zpoza postranní lajny. U balonu se ale domácí příliš dlouho nezdrželi, skvělou práci totiž odvedl pro hosty Casemiro.
     
    62
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Neskutečná paráda a Real zvyšuje své vedení! Marcelo jen lehce přiťukl míč TONI KROOSOVI, který na nic nečekal a z dobrých třiceti metrů napálil dělovku přesně pod břevno. Blanco sice plachtil vzduchem, ale na míč si ani nesáhl.
    62. Toni KROOS - 0:2
     
    64
    Celta se hrne do útoku. Suárezova narážečka s Beltránem ale nebyla z nejpřesnějších a Real velmi snadno získal míč ještě daleko před vápnem.
     
    65
    Žlutou kartu vidí také Álvaro Odriozola, který na levé postranní lajny přidržel za dres unikajícího Aspase.
     
    66
    Už už se Aspas chystal zakončit přes hlavu, ale prudký centr k němu přes Ramose neprošel. Real pokračuje i v deseti ve vynikajícím výkonu.
     
    67
    Domácí fotbalisté sice drží balon více na kopačkách po vyloučení Modriće, ale nemohou se dostat do brankové příležitosti. Ani souhra Beltrána s Lobotkou domácím nevyšla.
     
    68
    Casemiro vypíchl míč na hranici pokutového území, poté dokázal bleskově najít Marcela, který ale proti výrazně přesile míč příliš dlouho neudržel.
     
    69
    Do otevřenější obrany mířil Stanislav Lobotka. Slovenský záložník zkoušel najít Suáreze, ten poté ale jen opřel balon do bránícího Marcela.
     
    70
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Vinícius Júnior, přichází Lucas Vázquez.
     
    71
    Po zblokované ráně Aspase rozehrávali domácí rohový kop. I ten ale skončil jen na hlavě Sergia Ramose. Celta se však ještě udržela s míčem na útočné polovině.
     
    72
    Lucas Olaza měl na levé straně více prostoru, následně si ale nedokázal poradit kličkou s Casemirem, kterého poté navíc fauloval.
     
    73
    Také Real se po dlouhé době probojoval k rohovému kopu. Po vyloučení Modriće si vzal rozehrávku na starost Toni Kroos. Před brankou Rubéna Blanca ale snadno zasáhl Costas.
     
    74
    Iago Aspas našel v pohybu Fernándeze, ten se dokázal odpoutat od Ramose, ale v pádu už nezamířil přesně mezi tři tyče. Courtois zasahovat nemusel.
     
    75
    Parádní návrat do obrany předvedl Marcelo. Jednatřicetiletý Brazilec si narazil s Benzemou, ale poté raději přihrával jen zpět ke stoperům.
     
    76
    Kroos přihrával Benzemovi, který byl u balonu o poznání dříve než David Costas. Právě stoper domácího týmu poté sestřelil Benzemu za žlutou kartu.
     
    76
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Gareth Bale, přichází Isco.
     
    77
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Stanislav Lobotka, přichází Pione Sisto.
     
    78
    Zpoza postranní lajny vhazoval míč do hry Álvaro Odriozola. Real zůstal natlačen na útočné polovině jen na moment, po ztrátě Casemira se museli hosté vracet do obrany.
     
    79
    Lucas Olaza opět zaměstnal Odriozolu. Domácí fotbalisté se usadili před vápnem soupeře, ale před hradbu Ramose s Varanem se ne a ne prosadit.
     
    80
    Isco se zapojil poprvé do hry. Střídající fotbalista si pomohl souhrou s Benzemou, který si ale při zpracování pomohl lehkým faulem na Arauja.
     
    81
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Real přidává třetí zásah a o zápase je rozhodnuto! Marcelo prošel více k ose trávníku, poté byl u balonu i Benzema, který sklepl k nohám LUCASE VÁZQUEZE a střídající útočník propálil Rubéna Blanca ke vzdálenější tyči.
    81. Lucas VÁZQUEZ - 0:3
     
    82
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Karim Benzema, přichází Luka Jović.
     
    83
    Zhruba posledních deset minut i s nastavením zbývá do konce druhého poločasu. Real i nadále potvrzuje roli favorita na půdě Celty Vigo.
     
    84
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Fran Beltrán, přichází Pape Diop.
     
    85
    Celta se v závěru zápasu snaží alespoň o snížení, ale Aspasovi a spol. dnes není přáno. Zblokovaná střela skončila jen u Ramose.
     
    86
    Těsně před pokutovým územím byl sražen k zemi Isco. Real bude mít ještě jednu možnost na ohrožení branky soupeře.
     
    87
    Balon si připravil na místo přestupku právě faulovaný Isco. Blanco si nechal postavil hned pětičlennou zeď, kterou Isco nedokázal propálit.
     
    88
    K Iscovi se míč ale ještě dokázal odrazit. Real pokračoval v držení balonu na útočné polovině trávníku. Vázquez si narazil s Jovićem, který vybojoval další faul.
     
    89
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Gabriel Fernández, přichází Iker Losada.
     
    90
    Olazova pobídka do pokutového území našla jen kopačku Ramose. Kapitán Realu však nezvolil optimální řešení a nabídl soupeřům ještě jeden rohový kop.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase čtyři minuty.
     
    90+2
    Marcelo parádně zpracoval dlouhou přihrávku, poté ale v pokutovém území neuspěl v souboji jeden na jednoho proti Vázquezovi.
     
    90+3
    Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
    Domácí se přece jen prosazují. Po rychlém protiútoku doputoval míč až k nohám střídajícího IKERA LOSADY. Ramos byl u soupeře o něco později a toho dokázal Losada využít táhlou střelou ke vzdálenější tyči.
    90+3. Iker LOSADA - 1:3
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Čtyři nastavené minuty uplynuly a zápas končí. Real Madrid si odváží z trávníku Celty Vigo tři body po vítězství 3:1.

    Právě hráčům z Madridu patřil úvod zápasu. Již ve třinácté minutě otevřel skóre dnešního utkání Kevin Benzema, který zužitkoval přihrávku Garetha Balea. Následně se ale hra výrazně vyrovnala a šance měla také Celta. Po Vázquezově centru ještě těsně minul branku Iago Aspas. Největší příležitost na srovnání poté přišla těsně před přestávkou. Iago Aspas okradl o míč Odriozolu, následně zavěsil přesně k tyči Méndez, ale gól neplatil pro ofsajd.

    Po změně stran přišlo nečekané vyloučení Luky Modriće, který přišlápl patu Méndezovi. Real ale dokázal svůj náskok ještě navýšit, když se parádní ránou prosadil Toni Kroos. Na 3:0 poté upravoval po akci Marcela s Benzemou Lucas Vázquez. V samém závěru už jen korigoval na dvoubrankový rozdíl Iker Losada.
     
    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 4:12. Střely mimo: 2:3. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 16:12. (18:57:49)

    Vít Schück

    Branky: 90+3. Losada (Pape Diop) – 13. Benzema (Bale), 62. Kroos (Marcelo), 81. L. Vázquez (Benzema)

    Karty:   9. N. Araujo (CVG), 14. Blanco (CVG), 14. Aspas (CVG), 50. G. Fernández (CVG), 76. Costas (CVG) – 38. Vinícius Júnior (REA), 65. Odriozola Arzallus (REA)   55. Modrić (REA)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 4:12. Střely mimo: 2:3. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 16:12.
    Celta de Vigo: Blanco – K. Vázquez, N. Araujo, Costas, Olaza – Méndez, Lobotka (77. Sisto), Beltrán (84. Pape Diop), Denis Suárez – G. Fernández (89. Losada), Aspas (C).
    Náhradníci: Villar – Sisto, Aidoo, Sáenz, Bermejo, Pape Diop, Losada.

    Real Madrid: Courtois – Odriozola Arzallus, Varane, Ramos (C), Marcelo – Modrić, Casemiro, Kroos – Bale (76. Isco), Benzema (82. Jović), Vinícius Júnior (70. L. Vázquez).
    Náhradníci: Navas – Nacho Fernández, James Rodríguez, Militao, Isco, L. Vázquez, Jović.

    Rozhodčí: Estrada – Barbero, Naranjo
    bahis siteleri