Standard – Mouscron 4:1 (kon.) | Antverpy – Sint-Truiden 2:0 (kon.) | Gent – Oostende 2:0 (kon.)
konec
Standard Lutych
4:1 (2:0)
Royal Excel Mouscron
Neděle 18.08.2019, 14:30 • Stade Maurice Dufrasne, Lutych • Belgická liga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
    88. Renaud EMOND - 4:1
     
    88
    Standard právě vstřelil branku!
    Tak ještě jedna branka pro domácí celek! Samuel Bastien dostal přihrávku do vápna, ale proti Vasićovi neuspěl. To už nelze říct o dorážce RENAUDA EMONDA, který zakončoval do prázdné branky. Branka musela být opět potvrzená VARem.
    50. Constantinos LAIFIS - 3:1
     
    50
    Mouscron právě vstřelil branku! Hostům se ovšem daří snížit, z naprosto pitomé branky pro domácí! CONSTANTINOS LAIFIS dával tělo hráči a pro míč si šel brankář Bodart. Ten ale skočil pod nohy dosti důrazně a od bránícího hráče se míč dostal do vlastní branky.
    46. Selim AMALLAH - 3:0
     
    46
    Standard právě vstřelil branku!
    Domácí se hned po nějakých patnácti vteřinách gólově prosadili, ale celá situace bude přezkoumána na videu! SELIM AMALLAH dostal centr na levé křídlo, aby si následně seběhl před vápno a přesnou střelou obstřelil Vasiće v brance!
    22. Maxime LESTIENNE - 2:0
     
    22
    Standard právě vstřelil branku!
    Domácí celek celou akci rozehrál nakrátko, ale to vůbec nebezpečnosti situace nevadilo. MAXIME LESTIENNE dostal centr před vápno, kde si míč ze vzduchu zpracoval a parádním zakončením k tyčce překonal Saviće podruhé v utkání!
    13. Maxime LESTIENNE - 1:0
     
    13
    Standard právě vstřelil branku!
    Standard byl následně velice aktivní před vápnem a raduje se z úvodní branky střetnutí! Celá kombinace byla zakončena přihrávkou na pravou stranu vápna, kde byl osamocený MAXIME LESTIENNE. Ten si míč připravil a k levé tyčce překonal bezmocného Saviće.

    David Panuška

    Branky: 13. Lestienne, 22. Lestienne, 46. Amallah, 88. Emond – 50. Laifis (vla.)

    Karty:   55. de Medina (MOP)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 4:2. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 8:16.
    Standard Lutych: Bodart – Vojvoda, Bokadi, Laifis (90+2. Dussenne), Gavory – Bastien, Cimirot – Lestienne (81. Fai), Amallah, M'Poku (73. M. Carcela-González) – Emond.
    Náhradníci: J-F. Gillet, V. Milinković-Savić – Fai, Dussenne, Miangue, Boljević, M. Carcela-González, Halilović, Limbombe, Goreux.

    Royal Excel Mouscron: Vasić – de Medina, Boya, Godeau – Campins, Mohamed (52. Van Durmen), Bakić, Hočko, Pietrzak (66. Antonov) – Osabutey (77. Pierrot), Olinga.
    Náhradníci: Butez – Van Durmen, Buatu Mananga, Pierrot, Antonov, Ciranni, Allagui.

    Rozhodčí: Laforge – De Rocker, Divincenzo
    thejrc.org