New York RB – New England 1:1 (kon.) | Cincinnati – New York City 1:4 (kon.) | Columbus – Toronto 2:2 (kon.)
Montreal – Dallas 3:3 (kon.) | Chicago Fire – Philadelphia 2:0 (kon.) | Minnesota – Orlando City 1:1 (kon.)
Kansas City – San Jose 2:1 (kon.) | Houston – Colorado Rapids 2:2 (kon.) | LA Galaxy – Seattle 2:2 (kon.)
Real Salt Lake – Los Angeles FC 0:2 (kon.) | Vancouver – DC United 1:0 (kon.)
konec
Montreal Impact
3:3 (2:0)
FC Dallas
Neděle 18.08.2019, 01:30 • Stade Saputo (Montreal, Quebec) • Americká MLS
Předzápasové kurzy
     
    Děkujeme za pozornost, dobrou noc. (03:56:04)
     
    V noci z příští neděle na pondělí si to Dallas doma rozdá o body s Hostounem. Zklamaný Montreal se o den dříve představí na půdě Toronta.
     
    Statistiky ukazují, že zápas byl vyrovnaný prakticky po všech směrech. Například, co se týče faulů či ofsajdů. I mezi přihrávkami je nepatrný rozdíl – 484:482.
     
    Zhruba od 70. minuty stupňoval Dallas svůj tlak a před Bushem začínalo čím dal více hořet. Domácí byli poměrně pasivní směrem dopředu a i tahle skutečnost je stála dva body. V závěru totiž Ziegler s přehledem proměnil penaltu za hru rukou a v poslední minutě normální hrací doby se Hollingshead pověsil do vzduchu při rohovém kopu Barriose a rozjásal hostující střídačku...
     
    Dallas veze z Montrealu zlatý bod! Domácí si ještě budou dlouho rvát vlasy. V 56. minutě dostal Dallas třetí branku a zdálo se, že je hotovo! Jenže ukázalo se, že Major League Soccer je zkrátka velice atraktivní a pohledná soutěž. Hosté nic nevzdali. Nejprve snížil Zdeněk Ondrášek.

    Ten přišel na plac poločasovým střídáním. Za předvedený výkon jej lze jenom pochválit, dost pomohl zvednout úroveň hry Dallasu a celkem výrazně přispěl k remíze. Ondrášek měl i trošku štěstí, neboť dorážel na hranici ofsajdu. Sudí Unkel vše prodebatoval s kolegou u videa a gól uznal.
     
    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 3:4. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 12:12.
     
    Dnešní utkání sledovalo 17 509 diváků.
     
    90+6
    Konec zápasu.
    90+3. Žlutá karta
     
    90+3
    Zajímavé emoce na hrací ploše! Barrios (Dallas) nejprve držel Lovitze (Montreal) u levé lajny. Barrios mu potom odkopl balón poté, co rozhodčí zapískal. Lovitz se ohnal.

    Vznikla tak dobrá strkanice. Aktivní byl i třeba i Ondrášek, který si tam cosi pověděl s Lovitzem. Do všeho přišel také Badji. Nechyběl ani Ziegler či Camacho. Sudí Unkel potrestal žlutou kartou pouze Lovitze a Barriose.
    90. HOLLINGSHEAD - 3:3
     
    90
    Dallas právě vstřelil branku!
    Bush se vzteká a není se moc čemu divit! Barrios rozehrál roh z levé strany pravačkou a na přední tyči prodloužil RYAN HOLLINGSHEAD balón z druhé vlny o zem ke vzdálenější konstrukci. Bush jenom zůstal stát na čáře, ale proti tomuhle neměl šanci! 3:3 a to dával v 56. minutě Okwonkwo na 3:0.
    89.
     
    89
    Hollingshead si narazil na levé straně a hosté dotáhli svou akci až do souboje Badjiho se Sagnou, po kterém se bude kopat roh.
     
    89
    Sagna nejprve možná pomýšlel na centr z pravé strany do vápna, nakonec přihrával pod sebe a domácí poté zapojili do hry také Bushe.
     
    88
    Tabla roztáhl hru ze středového kruhu na levou stranu, kde domácí svojí kombinací šetří čas.
     
    87
    Zieglerův nákop na pravou stranu nechal Lovitz dopadnout za bránu a Barrios hned podává balón brankáři Bushovi.
     
    87
    Centr z pravé strany odvrací domácí rybičkou.
     
    85
    Dallas právě vstřelil branku!
    Nakonec to bude drama až do konce! RETO ZIEGLER suverénně proměnil penaltu levačkou doprostřed branky, Bush skočil ze svého pohledu na levou stranu.

    Vít Muzikář

    Branky: 8. Lappalainen, 45+1. Lappalainen, 56. Okwonkwo (Taider) – 59. Ondrášek, 85. Ziegler (pen.), 90. Hollingshead (Barrios)

    Karty:   68. Okwonkwo (MTR), 81. Raitala (MTR), 90+3. Lovitz (MTR) – 35. Acosta (DLL), 35. Ziegler (DLL), 90+3. Barrios (DLL)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 3:4. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 12:12.
    Montreal Impact: Bush – Sagna, Camacho, Raitala, Lovitz – Krolicki, Okwonkwo (71. Tabla), Taïder (C), Lappalainen – Urruti, Krkic (61. Shome).
    Náhradníci: Diop – Corrales, Shome, Tabla, Choinière, Jackson-Hamel, Bayiha.

    FC Dallas: González – Cannon, Hedges, Ziegler (C), Hollingshead – Pomykal (79. Servania), Acosta, Ferreira (71. Pepi) – Barrios, Badji, Reynolds (46. Ondrášek).
    Náhradníci: Maurer – Bressan, Gyasi, Servania, Cerrillo, Ondrášek, Pepi.

    Rozhodčí: Unkel – Nesbittová, Bigelow (vš. USA)

    Diváci: 17 509
    thejrc.org