Mountfield HK – Vienna Capitals 5:1 (kon.) | Ústí n/L – Litoměřice 1:4 (kon.) | K. Vary – Soči 2:1 (po pr.)
Třebíč – Jihlava 2:3 (0:1 po s.n.) | Chomutov – Kadaň 6:0 (kon.) | Kladno – Plzeň 2:8 (kon.)
Havlíčkův Brod – Šumperk 6:3 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Žďár n/S 0:0 (zruš.) | Jablonec n/N – Vrchlabí 1:4 (kon.)
Kolín – Nová Paka 5:7 (kon.) | Havířov – Vsetín 5:1 (kon.) | Frýdek-M. – Jastrzębie 3:7 (kon.)
Benátky n/J – Drážďany 2:6 (nedohr.) | Zlín – Olomouc 2:3 (po pr.) | Kometa Brno – Třinec 3:6 (kon.)
Martin – Žilina 0:0 (zruš.) | Mor. Budějovice – Tábor 5:8 (kon.)
konec
Mountfield HK
5:1 (3:0, 1:0, 1:1)
spusu Vienna Capitals
Úterý 20.08.2019, 16:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:31
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tahle akce už ale dospěla až do cíle, Východočeši vedou znovu o čtyři góly! JORDANN PERRET si najel šikovně k levé tyčce, kde nastavil hokejku a usměrnil do sítě přesnou nahrávku Michala Dragouna – 5:1. Asistence: Michal Dragoun, Oskars Cibulskis.
     
    42:34
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    Vídni se povedlo přesilovku využít a svým prvním gólem snížila náskok soupeře! TAYLOR VAUSE se protáhl za hradeckou obranu a v cestě už mu stál jenom domácí gólman. Toho překonal povedenou střelou nad vyrážečku – 4:1. Asistence: Marc-Andre Dorion.
     
    24:10
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tahle akce už ale úspěch přinesla a Hradec odskakuje v přesilové hře na 4:0! Radek Smoleňák nahrál ALEŠI JERGLOVI, který si vrcholu levého kruhu srovnal puk a jedovatou ranou nedal gólmanovi šanci. Svou první trefu v hradeckém dresu následně patřičně oslavil. Asistence: Radek Smoleňák.
     
    19:59
    Hradec právě vstřelil branku!
    To je něco! Hradci v jednom oslabení nestačila jen jedna branka, ještě před sirénou přidal i druhou! RUDOLF ČERVENÝ obdržel kotouč u pravého mantinelu nějaké čtyři vteřiny před koncem třetiny, rychle ale vyrazil směrem k bráně a svou akci stihl dovést až do konce. Brankáře si položil na led a v poslední vteřině zavěsil pod víko – 3:0. Asistence: Daniel Rákos.
     
    18:45
    Hradec právě vstřelil branku!
    Jenže vídeňská přesilovka má přesně opačný účinek, Hradec se totiž prosadil v oslabení a vede už o dva góly! Patrik Miškář vybojoval ve středním pásmu puk pro MICHALA DRAGOUNA, který se protáhl kolem protihráče a jel na gólmana úplně sám. Zvolil zakončení mezi betony a poslal svůj celek do vedení 2:0. Asistence: Patrik Miškář, Michael Gaspar.
     
    17:09
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tahle přesilovka už gól přinesla a po první trefě v utkání vede Mountfield 1:0! OSKARS CIBULSKIS si vybruslil na střed modré čáry, napřáhl hokejku vysoko ke stropu a poslal směrem na bránu slušnou bombu. Ta byla cestou dost možná ještě lehce tečovaná, z gólu se ale raduje hradecký bek. Asistence: Aleš Jergl.

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 18. Cibulskis (Jergl), 19. Dragoun (Miškář, Gaspar), 20. Červený (Rákos), 25. Jergl (Smoleňák), 55. Perret (Dragoun, Cibulskis) – 43. Vause (Dorion)


    Mountfield HK: Mazanec (Sajdl) – Čáp, Linhart, Gaspar, Cibulskis, F. Pavlík, Rosandič, Šalda – Smoleňák (C), Rákos (A), Červený (A) – Jergl, Paulovič, Miškář – Pilař, Kubík, Chalupa – Dragoun, Bičevskis, Perret.
    spusu Vienna Capitals: Zapolski (Starkbaum) – Lakos, Hackl, Kichton, Dorion (A), Peter, Flood, Wall, Birnbaum – Bauer, Baun, Olden, Neubauer, Holzapfel, Grosslercher, Artner, Loney, Fischer (C), Kittinger, Vause (A), Hartl.

    Rozhodčí: Úlehla, Veselý – Lhotský, Špringl

    Diváci: 1 449
    thejrc.org