Pardubice – Zvolen 6:4 (kon.) | HV71 – Sparta 3:2 (kon.) | Prostějov – Tychy 6:0 (0:1 po s.n.)
Poruba 2011 – Dubnica 6:1 (kon.) | Kobra – Řisuty 9:2 (kon.) | Nová Paka – Chrudim 1:2 (kon.)
konec
HC Kobra Praha
9:2 (1:1, 2:0, 6:1)
HC Řisuty
Pátek 23.08.2019, 18:00 • Zimní stadion Kobra, Praha 4 (Braník) • Přípravné zápasy
Partner:
     
    58:16
    Kobra právě vstřelila branku!
    Illašenko musí ze své klece lovit další kotouč, na dnešní večer bude chtít jistě velmi rychle zapomenout. Tentokrát byla celá akce v režii třetí lajny branických mladíků, prosadil se MATYÁŠ HRUBÝ. Asistence: Milan Antoš, Lukáš Netolický.
     
    51:37
    Kobra právě vstřelila branku!
    Tak tohle už je pořádný debakl, Kobra se ve třetí třetině prosazuje už popáté! Tentokrát u toho byl TOMÁŠ ŠŤASTNÝ, který si tak zadělal na hattrick – 8:2! Asistence: Kamil Bříška, Karel Drahorád.
     
    51:22
    Kobra právě vstřelila branku!
    Sedmý gól je na světě, vedla k němu krásná souhra domácích hráčů! Jan Smejkal zpoza branky nabil MATYÁŠI HRUBÉMU, který bez váhání umístil kotouč nad beton řisutského brankáře! Asistence: Jan Smejkal, Karel Šefl.
     
    45:54
    Kobra právě vstřelila branku!
    Braničtí se po nějaké době na chvilku usadili před Illašenkem a hned je z toho další gól, po krátké kombinaci přesně zakončoval TOMÁŠ ŠŤASTNÝ, který se teprve dnes vrátil na Kobru ze Slavie – 6:2! Asistence: Aleš Knesl, Karel Drahorád.
     
    42:55
    Kobra právě vstřelila branku!
    S brankami se úvodu třetí třetiny roztrhl pytel, Kobra poprvé v zápase vede o tři trefy! Tondrova střela propadla Illašenkovi skrz výstroj do brankoviště, odkud ji do sítě doklepl KAMIL BŘÍŠKA! Hosté si berou time-out. Asistence: Lukáš Tondr, Karel Drahorád.
     
    41:52
    Kobra právě vstřelila branku!
    Braničtí si ovšem dvoubrankové vedení berou velmi rychle zpět! Tentokrát se na střeleckou listinu zapisuje LUKÁŠ NETOLICKÝ, který přetavil prudký domácí výpad ve čtvrtý domácí gól – 4:2! Asistence: Jan Smejkal.
     
    40:46
    Řisuty právě vstřelily branku!
    První lajna ze Slaného se postarala o kontaktní branku, jen několik sekund po startu třetí části je sníženo! Prudkou ranou z pravé strany Sochůrka překonal ROMAN FORMÁNEK – 3:2! Asistence: Šimon Náprstek, Michal Fortelka.
     
    33:06
    Kobra právě vstřelila branku!
    Braničtí při hře ve čtyřech na obou stranách odskakují do dvoubrankového trháku! Rychlou akci přetavil v další domácí trefu přesnou střelou bek ALEŠ KNESL! Asistence: Dominik Novák, Dominik Valík.
     
    22:51
    Kobra právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla velká paráda v podání MILANA ANTOŠE! Mladý obránce se ve vlastním pásmu dostal ke kotouči, projel za modrou čáru a z prostoru pro vhazování usměrnil pryž nad vyrážečku nepřipraveného Illašenka – 2:1! Asistence: Lukáš Netolický.
     
    13:29
    Kobra právě vstřelila branku!
    Kobří druhá lajna v polovině čtrnácté minuty vyrovnává stav utkání! Po spolupráci s Hedlákem a Novákem se pravého kruhu pro vhazování prosadil FILIP HLINKA – 1:1! Asistence: Filip Heldák, Dominik Novák.
     
    01:04
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Hosté ze Slaného jdou hned zkraje první třetiny do vedení, Kobra poprvé v přípravě doma prohrává! Po nenápadné akci usměrnil kotouč za bezmocného Sochůrka DAVID VYSKOČIL. Asistence: Ondřej Krpata, Ivan Huml.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 14. Hlinka (Heldák, Novák), 23. Antoš (Netolický), 34. Knesl (Novák, Valík), 42. Netolický (Smejkal), 43. Bříška (Tondr, Drahorád), 46. Šťastný (Knesl, Drahorád), 52. Hrubý (Smejkal, Šefl), 52. Šťastný (Bříška, Drahorád), 59. Hrubý (Antoš, Netolický) – 2. Dostál (Krpata, Huml), 41. Formánek (Náprstek, Fortelka)


    HC Kobra Praha: Sochůrek (54. Langer) – Drahorád, Šteiner, Knesl, Valík, Šefl, Antoš – Tondr, Bříška, Šťastný – Novák, Hlinka, Heldák – Smejkal, Netolický, Petrov – Hrubý.
    HC Řisuty: Illašenko (Smetana) – Potěchin, Dostál, Zika, Novák F., Zderadička, Vencovský, Rudovský, Novák V. – Formánek, Fortelka, Náprstek – Krpata, Huml, Vyskočil – Řepka, Danov, Okegawa, Holub, Šilhan, Pašakov.

    Rozhodčí: Škrobák – Hrdlička, Nekvapil.
    bahis siteleri