Pardubice – Zvolen 6:4 (kon.) | HV71 – Sparta 3:2 (kon.) | Prostějov – Tychy 6:0 (0:1 po s.n.)
Poruba 2011 – Dubnica 6:1 (kon.) | Kobra – Řisuty 9:2 (kon.) | Nová Paka – Chrudim 1:2 (kon.)
konec
HC Kobra Praha
9:2 (1:1, 2:0, 6:1)
HC Řisuty
Pátek 23.08.2019, 18:00 • Zimní stadion Kobra, Praha 4 (Braník) • Přípravné zápasy
Partner:
     
    58:58
    Buldoci zbytek utkání dohrají ve čtyřech. Poslední vteřiny utkání na trestné lavici stráví útočník Ondřej Krpata (RIS), jenž byl vyloučen za hákování.
     
    58:16
    Kobra právě vstřelila branku!
    Illašenko musí ze své klece lovit další kotouč, na dnešní večer bude chtít jistě velmi rychle zapomenout. Tentokrát byla celá akce v režii třetí lajny branických mladíků, prosadil se MATYÁŠ HRUBÝ. Asistence: Milan Antoš, Lukáš Netolický.
     
    54:57
    Braničtí půjdou opět do tří, tentokrát jen na pár sekund. Po menší strkanici u mantinelu míří na trestnou vousatý forvard Dominik Novák (KOB).
     
    53:11
    Lukáš Sochůrek (KOB) utkání nedochytá, poslední šest a půl minuty již rozhodnutého střetnutí s Řisuty dochytá mladý gólman Lukáš Langer.
     
    53:11
    Buldoci dostávají šanci zkorigovat výsledek utkání, na lavici hanby putuje nejtrestanější hráč Kobry v letošní přípravě. Karel Šefl (KOB) je vyloučen za napadení.
     
    51:37
    Kobra právě vstřelila branku!
    Tak tohle už je pořádný debakl, Kobra se ve třetí třetině prosazuje už popáté! Tentokrát u toho byl TOMÁŠ ŠŤASTNÝ, který si tak zadělal na hattrick – 8:2! Asistence: Kamil Bříška, Karel Drahorád.
     
    51:22
    Kobra právě vstřelila branku!
    Sedmý gól je na světě, vedla k němu krásná souhra domácích hráčů! Jan Smejkal zpoza branky nabil MATYÁŠI HRUBÉMU, který bez váhání umístil kotouč nad beton řisutského brankáře! Asistence: Jan Smejkal, Karel Šefl.
     
    46:58
    David Vyskočil zachytil přihrávku protihráče a vyrazil před branku, Sochůrek jeho nebezpečné zakončení zastavil jen tak tak!
     
    45:54
    Kobra právě vstřelila branku!
    Braničtí se po nějaké době na chvilku usadili před Illašenkem a hned je z toho další gól, po krátké kombinaci přesně zakončoval TOMÁŠ ŠŤASTNÝ, který se teprve dnes vrátil na Kobru ze Slavie – 6:2! Asistence: Aleš Knesl, Karel Drahorád.
     
    42:55
    Kobra právě vstřelila branku!
    S brankami se úvodu třetí třetiny roztrhl pytel, Kobra poprvé v zápase vede o tři trefy! Tondrova střela propadla Illašenkovi skrz výstroj do brankoviště, odkud ji do sítě doklepl KAMIL BŘÍŠKA! Hosté si berou time-out. Asistence: Lukáš Tondr, Karel Drahorád.
     
    41:52
    Kobra právě vstřelila branku!
    Braničtí si ovšem dvoubrankové vedení berou velmi rychle zpět! Tentokrát se na střeleckou listinu zapisuje LUKÁŠ NETOLICKÝ, který přetavil prudký domácí výpad ve čtvrtý domácí gól – 4:2! Asistence: Jan Smejkal.
     
    40:46
    Řisuty právě vstřelily branku!
    První lajna ze Slaného se postarala o kontaktní branku, jen několik sekund po startu třetí části je sníženo! Prudkou ranou z pravé strany Sochůrka překonal ROMAN FORMÁNEK – 3:2! Asistence: Šimon Náprstek, Michal Fortelka.
     
    34:47
    S vyloučeními se nyní roztrhl pytel, tentokrát jsou trestány zase Řisuty. Na lavici hanby míří David Vyskočil (RIS), jenž si jede odsedět trest za sekání.
     
    33:36
    Na Kobře dnes vidíme už druhé neobvyklé provinění, tentokrát to je zásah do nohou. Milan Antoš (KOB) na chvilku posílá Kobru do tří.
     
    33:06
    Kobra právě vstřelila branku!
    Braničtí při hře ve čtyřech na obou stranách odskakují do dvoubrankového trháku! Rychlou akci přetavil v další domácí trefu přesnou střelou bek ALEŠ KNESL! Asistence: Dominik Novák, Dominik Valík.
     
    32:27
    Tomáš Šťastný (KOB) si ve svém prvním zápase po návratu na Braník připisuje na konto dvě trestné minuty za držení, domácí přesilovka končí.
     
    32:27
    David Holub se dostal do úniku, z bezprostřední blízkosti brankoviště ale trefil jen nastavenou rukavici hbitého strážce domácí klece!
     
    31:50
    Přesilovka pro Kobru. Na trestnou lavici si jede zchladit hlavu obránce Karel Vencovský (RIS), jenž byl z kluziště vykázán za držení.
     
    28:29
    Po delší době se vylučuje, Heldák si zase chvilku bude mít s kým povídat. Na trestnou totiž míří Lukáš Netolický (KOB), a to s menším trestem za napadení.
     
    25:59
    Lukáš Tondr se dostal do bezprostřední blízkosti brankoviště, dojíždějící obránce jej ale na poslední chvíli zvládl odzbrojit vypíchnutím!
     
    23:37
    Mohlo být vyrovnáno! V předbrankovém prostoru zakončoval z první Okegawa, Sochůrek ale stihl včas zakročit betonem!
     
    22:51
    Kobra právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla velká paráda v podání MILANA ANTOŠE! Mladý obránce se ve vlastním pásmu dostal ke kotouči, projel za modrou čáru a z prostoru pro vhazování usměrnil pryž nad vyrážečku nepřipraveného Illašenka – 2:1! Asistence: Lukáš Netolický.
     
    19:49
    Ivan Huml se dostal do hodně slušné pozice, z bezprostřední blízkosti svatyně ale nedokázal skákající kotouč usměrnit do klece!
     
    15:42
    Kobru čeká dlouhé oslabení, Denis Heldák (KOB) dostává dvakrát menší trest a desetiminutový osobák, vše za bodnutí koncem hole.
     
    13:29
    Kobra právě vstřelila branku!
    Kobří druhá lajna v polovině čtrnácté minuty vyrovnává stav utkání! Po spolupráci s Hedlákem a Novákem se pravého kruhu pro vhazování prosadil FILIP HLINKA – 1:1! Asistence: Filip Heldák, Dominik Novák.
     
    10:23
    Hosty čeká první přesilová hra dnešního utkání, budou v ní úspěšnější než domácí? Kamil Bříška (KOB) dostává dvouminutový trest za sekání.
     
    05:12
    A pozor, buldoci půjdou na minutu a půl do tří! Krpatovi jede dělat společnou Dominik Danov (RIS), jenž byl vyloučen za podrážení.
     
    04:40
    Hru v plném počtu na obou stranách jsme si užili jen deset sekund. Šebovi svěřence čeká další přesilovka, za podrážení je vykázán Ondřej Krpata (RIS).
     
    02:30
    Braničtí dostanou příležitost rychle srovnat v přesilovce. David Holub (RIS) putuje na dvě minuty za katr, kam jej sudí poslali za faul kolenem.
     
    01:04
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Hosté ze Slaného jdou hned zkraje první třetiny do vedení, Kobra poprvé v přípravě doma prohrává! Po nenápadné akci usměrnil kotouč za bezmocného Sochůrka DAVID VYSKOČIL. Asistence: Ondřej Krpata, Ivan Huml.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 14. Hlinka (Heldák, Novák), 23. Antoš (Netolický), 34. Knesl (Novák, Valík), 42. Netolický (Smejkal), 43. Bříška (Tondr, Drahorád), 46. Šťastný (Knesl, Drahorád), 52. Hrubý (Smejkal, Šefl), 52. Šťastný (Bříška, Drahorád), 59. Hrubý (Antoš, Netolický) – 2. Dostál (Krpata, Huml), 41. Formánek (Náprstek, Fortelka)


    HC Kobra Praha: Sochůrek (54. Langer) – Drahorád, Šteiner, Knesl, Valík, Šefl, Antoš – Tondr, Bříška, Šťastný – Novák, Hlinka, Heldák – Smejkal, Netolický, Petrov – Hrubý.
    HC Řisuty: Illašenko (Smetana) – Potěchin, Dostál, Zika, Novák F., Zderadička, Vencovský, Rudovský, Novák V. – Formánek, Fortelka, Náprstek – Krpata, Huml, Vyskočil – Řepka, Danov, Okegawa, Holub, Šilhan, Pašakov.

    Rozhodčí: Škrobák – Hrdlička, Nekvapil.
    thejrc.org