Pardubice – Zvolen 6:4 (kon.) | HV71 – Sparta 3:2 (kon.) | Prostějov – Tychy 6:0 (0:1 po s.n.)
Poruba 2011 – Dubnica 6:1 (kon.) | Kobra – Řisuty 9:2 (kon.) | Nová Paka – Chrudim 1:2 (kon.)
konec
HC RT TORAX Poruba 2011
6:1 (2:0, 2:0, 2:1)
TSS GROUP Dubnica
Pátek 23.08.2019, 17:00 • RT TORAX ARENA • Přípravné zápasy
Partner:
     
    Konec zápasu:

    Poruba si s hosty z Dubnice nad Váhom poradila jako kočka s myší a šesti brankami rozhodla o své jasné výhře. Vítěznou branku si už v první třetině připsal Petr Obdržálek. Dubnica se v zápase radovala z pouze jediné vstřelené branky. Čisté konto domácímu brankáři pokazil ve 49. minutě Dominik Kanaet.

    S přáním hezkého pátečního večera se loučíme z RT TORAX ARENY. Na počtenou u dalších hokejových bitev. (18:57:21)
     
    Konec zápasu.
     
    59:44
    Hudeček se snažil obkroužit branku a zasunout puk do sítě! Gólman hostí byl však proti a zastavil touš betonem!
     
    58:27
    Svačina byl blízko k první brance v porubském dresu! Jeho střelu ale Kutěj vyrazil s vypětím všech sil svou maskou a zabránil tak jasnému gólu!
     
    57:40
    Jáchym zakončoval z bezprostřední blízkosti branky. Svou střelu však neumístil přesně.
     
    56:25
    Poruba ještě nepolevuje na útočné aktivitě a obránci Dubnice mají plné ruce práce na obrané modré i ve vlastním obraném pásmu.
     
    54:05
    Poruba právě vstřelila branku!

    Porubští precizně vykombinovali obranu Dubnice a PATRIK HUSÁK už neměl před odkrytou brankou příliš mnoho práce s uklizením puku do svatyně hostí! Poruba tak potvrzuje dominanci v dnešním zápase a zvyšuje už na 6:1! Asistence: Tomáš Jáchym a Radim Toman.
     
    52:28
    Poruba se dopustila ofsajdového postavení.
     
    51:30
    Rudl schovanou střelou málem nachytal svého soupeře v brance hostí. Kutěj však na poslední chvíli zareagoval a vyrazil střelu betonem.
     
    50:30
    Svačina vystihl přihrávku hostí, kteří se pokoušeli o založení útočné akce a vrátil puk zpětné do obranného pásma Dubnice nad Váhom.
     
    48:10
    Tým Dubnica nad Váhom právě vstřelil branku! DOMINIK KANAET stál na konci útočném kombinace hostí, kterou Dubnica nad Váhom zakončila svou první brankou v dnešním zápase! Asistence: Denis Trenčan a Dominik Hegyi.
     
    45:51
    Poruba právě vstřelila branku!
    RADIM TOMAN měl dostatek času na přípravu střely od modré, kterou nedal brankáři Kutějovi šanci. Poruba se navíc v tu chvíli v útočném pásmu nacházela pouze ve čtyřech hráčích. Protože Tomáš Gřeš při finální přihrávce zlomil hokejku! Asistence: Tomáš Gřeš a Marek Slavík.
     
    45:15
    Ostravané vyhazují na zakázané uvolnění. Bude se vhazovat před Foltánem.
     
    44:02
    Porubané do poslední muže rozebrali obranu hostí a do ideální střelecké pozice, nikým nechráněn, se dostal dostal Nejezchleb! Tomu však nesedla finální přihrávka a jeho střela tak skončila pouze na zadním mantinelu!
     
    43:23
    Jáchym se pokusil o střelu, ale puk pouze spíš posunul do lapačky soupeřova brankáře.
     
    42:35
    Dubnica vyhrála vhazování ve vlastním obranném pásmu a vydala se směr útočné pásmo. Avšak do žádné vážnější šance se dostat nedokázala.
     
    41:18
    Foltán se zamotal s Trenčanem za vlastní brankou při pokusu o rychlou rozehrávku. Slovenský hráč, který se stal vítězem souboje ještě vracel puk před branku. Tam se však touše neujal nikdo z jeho spoluhráčů.
     
    40:17
    Slavík jako první zkouší pozornost brankář hostí. Střelou ještě z útočného pásma však nemohla brankáře Dubnice ohrozit.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.

    Jan Meichsner

    Branky a nahrávky: 8. Hudeček (Gřeš, Toman), 17. Obdržálek (Pastor), 22. Zdeněk (Olesz, Dundáček), 24. Ollender (Slavík), 46. Toman (Gřeš, Slavík), 55. Husák (Jáchym, Toman) – 49. Kanaet (Trenčan, Hegyi)


    HC RT TORAX Poruba 2011: Foltán (Kůdela), Slavík, Husák, Dundáček, Pastor, Urbanec, Rudl, Šendera – Nejezchleb, Jáchym, Obdržálek – Svačina, Zdeněk, Olesz, – Gřeš, Hudeček, Toman – Ollender, Ďurač, Brodek,
    TSS GROUP Dubnica: Kutěj (Lakosil) – Lee, Bagin, Gryger, Fančovič, Švec, Trška, Plavecký – Hegyi, Kanaer, Trenčan – Krystýn, Džugan, Hefka – Hus, Ďuriš, Chatrnúch – Jakubík, Prna, Pelech,

    Rozhodčí: Koziol, Trombík – Moravec, Hranoš
    thejrc.org