Mannheim – Sparta 1:4 (kon.) | Füchse – Motor ČB 5:4 (3:2 po s.n.) | Mountfield HK – Eisbären 1:2 (kon.)
Kobra – China Golden Dragon 7:3 (kon.) | Kassel Huskies – K. Vary 3:2 (po s.n.)
konec
Mountfield HK
1:2 (0:0, 1:1, 0:1)
Eisbären Berlín
Neděle 25.08.2019, 16:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    43:38
    Eisbären právě vstřelili branku!
    Hradečtí namísto aby se ujali vedení sami v oslabení inkasují. Kubík lacinou chybou nabídl šanci MAXIMU LAPIERROVI, který nepohrdl a nikým nechráněný bekhendem nekompromisně zavěsil přes lapačku Mazance pod víko. Bez asistence.
     
    37:48
    Eisbären právě vstřelili branku!
    Po nepřesné střele PIERRA-CÉDRICA LABRIEHO z mezikruží se od mantinelu za brankou puk odrazil tak záhadně, že po několika dalších tečích zapadl za nicnetušícího Mazance. Ten se po něm na poslední chvíli ohnal, na vyrovnávací brance Berlína ale nic nezměnil. Bez asistence.
     
    27:19
    Hradec právě vstřelil branku!
    A Mountfield tuto šanci bleskurychle využívá, i když trochu se štěstím. TOMÁŠ VINCOUR nahodil z hranice kruhu puk mimo tři tyče, jenomže od hostujícího obránce hrací předmět odrazil mimo dosah bezmocného Dahma a zapadl do branky! Bez asistence.

    Adam Kodet

    Branky a nahrávky: 28. Vincour – 38. Labrie, 44. Lapierre


    Mountfield HK: Mazanec – Šalda, Čáp, Cibulskis "A", Gaspar, Rosandič, F. Pavlík, Havránek – R. Pavlík "C", Cingel, Vincour "A" – Pilař, Paulovič, Jergl – Vopelka, Kubík, Berger – Perret, Bičevskis, Chalupa.
    Eisbären Berlín: Dahm – Hördler, McKierman, Aubry, Sheppard, Pföderl, Kettemer, Wissmann – Rankel, Busch, Backmann, Braun, Ramage, Reichel, Lapierre, Ortega, Müller, Jahnkne, Labrie, Olver, Dietz.

    Rozhodčí: Horák, Micka – Frodl, Komárek

    Diváci: 1783
    thejrc.org